Avon
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
violet - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2005
- Kraj: Dolenjska
dvojni eyeliner, na eni strani črn, na drugi bel... Všeč mi je, ker ni predtrd, se ne paca, je dolgo obstojen...itd... Sam ga na žalost nimajo več tako da ga zdj ful merkam
Aja, pa maskare so tut ok... U, saj res, pa ena krema za roke, ki diši po divjih češnjah, mnjam, bi jo kar pojedla...
Aja, pa maskare so tut ok... U, saj res, pa ena krema za roke, ki diši po divjih češnjah, mnjam, bi jo kar pojedla...
you destroy the things you love...No, it's the other way around... what you love destroys you, you keep on thinking it's your fault...
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Mam kar precej stvari iz Avona in sem bla z vecino do zdaj zadovoljna. Super mi je losjon SSS, ki ga je ze Mimi_M omenila. Ful v redu so mi sencila za oci v stilu, ker so res obstojna. Pa kremica za roke, ki jo je ena tudi ze omenila in se ful drugih stvari. Ni pa mi vsec nobena maskara, pa tudi tekoci puder mi noben ne ustreza, ker se mi zdi, da so zelo mastni.
Je mogoce katera probala sencilo v tubici (Illiminating eye shadow), ki je v katalogu st. 10 na strani 61? Bi si kupila, ampak ne vem ce je kul.
Je mogoce katera probala sencilo v tubici (Illiminating eye shadow), ki je v katalogu st. 10 na strani 61? Bi si kupila, ampak ne vem ce je kul.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov