Avon
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- cokolina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ljubljana
Vem da je sigurno nekaj izdelkov z katerimi niste zadovoljne...isto velja zame...
Zanima pa me nad katerimi izdelki ste navdušene,pozitivno presenečene,itd...
Predvsem me zanimajo tej njihovi geli za učvrstitev...celulitis..in takšne dražje zadeve, ki se nikoli ne ve če se jih splača kupit preko kataloga..
Zanima pa me nad katerimi izdelki ste navdušene,pozitivno presenečene,itd...
Predvsem me zanimajo tej njihovi geli za učvrstitev...celulitis..in takšne dražje zadeve, ki se nikoli ne ve če se jih splača kupit preko kataloga..
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
če se ne motim je bilo nedolgo nazaj rečeno od ene izmed moderatork da naj samo še eden omeni besedo na A....
hm...mislim da se bo tale tema kmalu zaprla, drugič pa uporabi iskalnik
p.s. avon je en sam nateg ljudstva
hm...mislim da se bo tale tema kmalu zaprla, drugič pa uporabi iskalnik
p.s. avon je en sam nateg ljudstva
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jst sm pa tako razumela, da se komot debatira o izdelkih kot o katerihkoli drugih, samo naj se ne bi reklamiralo oz. naj se članice ne bi samopromovirale kot zastopnice.
Meni je Avon dokaj kul, ful so mi všeč losjoni za telo, pa geli za tuširanje, najboljša šminka, ki jo imam, je tudi te znamke...
Meni je Avon dokaj kul, ful so mi všeč losjoni za telo, pa geli za tuširanje, najboljša šminka, ki jo imam, je tudi te znamke...
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Meni je všeč kremca za telo.. taka bela pa zamašek je zelen in neki gor mislim, da z zelenim riše.. Za učvrstit kožo. Pa mi je všeč, neki tudi pomaga. Od Avona mi pa ni všeč eyeliner za oči, če je tisto črna pol pa res ne vem. Pa še konica dela bolj slabo. Senčke za oči so pa kar ok.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Popravi naslov ... S katerimi in ne z katerimi.
Drugače pa ... Ne vem, ker ne uporabljam.
Drugače pa ... Ne vem, ker ne uporabljam.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
avon mi je všeč, samo je tako da nekatere stvari so ful dobre, nekatere pa ne. nikol si ne bi več naročila kakšnih maskar, pudrov (ker ne moreš sprobat barve), parfumov...
pa negovalne kozmetike od njih tudi nimam tok rada.
drugač so mi pa všeč njihove senčke, sploh tiste v tubici, lip glossi so mi njihovi itak najboljši, pa kakšne šminke znajo bit v redu. laki so mi tud všeč, pa kroglice za lička, pa kakšno mleko za telo, krema za joške...v glavnem miljon stvari! najboljši izum mi je pa leg perfector - krema za noge, ki ti učvrsti kožo in ima hkrati res lep bronze učinek.
pa da ne pozabim na nakit - nekatere kombinacije so res lepe (spet druge pa bruh).
pa negovalne kozmetike od njih tudi nimam tok rada.
drugač so mi pa všeč njihove senčke, sploh tiste v tubici, lip glossi so mi njihovi itak najboljši, pa kakšne šminke znajo bit v redu. laki so mi tud všeč, pa kroglice za lička, pa kakšno mleko za telo, krema za joške...v glavnem miljon stvari! najboljši izum mi je pa leg perfector - krema za noge, ki ti učvrsti kožo in ima hkrati res lep bronze učinek.
pa da ne pozabim na nakit - nekatere kombinacije so res lepe (spet druge pa bruh).
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
cokolina napisal/-a:Predvsem me zanimajo tej njihovi geli za učvrstitev...celulitis..in takšne dražje zadeve, ki se nikoli ne ve če se jih splača kupit preko kataloga..
Moja prijateljica je imela Anew -Lift and tuck in je bila fuuuul zadovoljna, stane pa ene 5600 (včasih manj, včasih več).
Pa všeč mi je tud en losjon s karotenom za sončenje, kreme so tudi v redu (tisto, ki je bila totalno zanič, so že umaknil iz prodaje - očitno so bili vsi istega mnenja kot jaz ), zakon so mi uni izdelki iz linije Planet Spa.
Drgač pa si ne kupim več gelov za tuširanje Senses, ker sem alergijo dobila na njih, pa nekega čistilnega gela z tea trejem, ker sem po umivanju z njim imela tak občutek na faci, kot da bi se z najbolj cheap žajfo umivala. Mleko za telo mi tudi ni več všeč, ker je čist tekoče.
Pa ful je čudno to, da se ene barve lakov čist lepo nanašajo, ene pa za sabo puščajo take grozne črte, da se jih s tremi plastmi laka ne rešiš.
- kokakola
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2006
- Kraj: ljubljana
men so pa super kremice za nogice sploh ena k diši po čokoladi . pa tud ene senčila v tubi sm kupla zdej pred poletjem in so fantastična. ne grejo dol- obstojna so cel dan+ še lepo se bleščijo.
sem bla pa sprva tud jaz skeptična z to firmo samo par stvari me je kr pozitivno presenetilo.
sem bla pa sprva tud jaz skeptična z to firmo samo par stvari me je kr pozitivno presenetilo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov