Avon
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gregorjeva - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2007
- Kraj: štajerka valda
mene pa zanima nekja zvezi z avonom.
že kr lepi čas nazaj sem se preko interneta prijavla pa sploh nisem dobla nobenga odgovora nazaj. a se je kateri od vas tud že kdaj zgodlo?
uživajte
že kr lepi čas nazaj sem se preko interneta prijavla pa sploh nisem dobla nobenga odgovora nazaj. a se je kateri od vas tud že kdaj zgodlo?
uživajte
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ammm, bi rekla, da je najprej treba "izvohat" nekoga, k prodaja njihove zadeuce, pol se pa naprej menš, prjavš, dobiš člansko številko, naročaš ipd.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
lesnik napisal/-a:Pa če se ti naročiš na avon kaj pol moraš vsak mesec pod nujno nekaj naročiti?
ne ni nujno. če bi rada kkšno darilo pol morš nad 42€ naročt, če si v vseh kampanijah aktivna dobiš na konc torbo za prenosni računalnik.
jst sm bla zdj skoz aktivna pa sm dobila ful lepo pisano torbo za na plažo..tko da se kr splača
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
cvetkaaa napisal/-a:Ann* napisal/-a:nikol nism neki velik naročala pr avonu
majo pa dobre kreme za roke
Jaz sem pa po neki kremi od avona dobila izpuščaje po roki. Sicer najbrž jih imajo več vrst. Meni pač ni delovala dobro.
Js sm enkrat dobile dve kremi kt dariu (plus ene vanilijeve & pomarančne za telo, k so ble kr u redu), pa ju mam še zmer, kr mi sploh ne odgovarjata, preveč se mi lima koža pa še zlo neprijetn vonj mata (men pa dost pomen, da mi zadeva diši, če že ne gre za neko vrhunsko nego).
Zdej sta sam še za občasno nočno mazanje podplata .
Drgač pa sm učlanjena že kšn let pa pou, pa sm naročila sam dvakrat. S tem da so prvič neki zeznl, paket je pršou h sosedi na balkon, js sm klicala, da nism dubla, so poslal drucga, una bejba tm ni zabeležla in mi je ostal u dobrem cca 30 eurou, k sm jih nedouk nazaj izkoristla, naročila dve dražji kremci, plačala pa sam pet eurou .
Kako prikladno. Zdej pa spet kšn let mir.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- manči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: maribor
Catharine napisal/-a:Dobra tema!
Jst sm tut že brala po raznih forumih kok jim je všeč ta kozmetika, tko da bom spremljala tole temo, pa se bom odločla da tut sama probam.
Men je avon ful dober,sem tud članica,pa sem ful zadovoljna s tem!
- manči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: maribor
cokolina napisal/-a:Vem da je sigurno nekaj izdelkov z katerimi niste zadovoljne...isto velja zame...
Zanima pa me nad katerimi izdelki ste navdušene,pozitivno presenečene,itd...
Predvsem me zanimajo tej njihovi geli za učvrstitev...celulitis..in takšne dražje zadeve, ki se nikoli ne ve če se jih splača kupit preko kataloga..
Opozorilo administratorske ekipe:Tamala` napisal/-a:En namig / napeljevanje / ponudba / karkoli podobnega prodaji izdelkov Avona, se kršitelja kaznuje!
jaz up.kremo proti celulitu,pa je res odlična
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
mene zanima če bi bla kera tk fejst pa me učlanla da bi tud sama postala zastopnica?
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Sej mislim da se lahk sama včlaniš? Js sm na njihovi strani sam katalog naročila, pol so me pa začele te ki so že včljanjene kr preveč klicarit, pa sm se včlanla. Mi je kr mal žal ker je ta ženska pri kateri sm ful tečna, vsak tedn me kliče če bom kej naročila, pa pol sitnari s tem da bi blo fajn nad 40€ pa kr neke. Sej večina izdelkov je fajnih, men so še posebi fajne maskare pa kaka senčke za oči, cenovno je tut dokaj ugodno. Sam men manjka tist da grem v drogerijo, mal pogledam pa prevoham ka majo in neki kupim .
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov