Avon

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si zadovoljna z Avonovimi izdelki za nego kože?

Da.
12
80%
Ne.
3
20%
Skupaj glasov : 15

Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 20. Nov. 2007 23:09

Ok, vidim da nihče ne jeb*, tko da bom kar tle vprašala. Ubistvu me zanima, če se ti karkoli obvežeš, če se včlaniš v njihov klub...Ker jaz bi rada sam kataloge prejemala domov, nebi pa lih neki prodajala... :D A se to da?
M!NA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a M!NA » 24. Nov. 2007 18:50

Tiavanna napisal/-a:Ok, vidim da nihče ne jeb*, tko da bom kar tle vprašala. Ubistvu me zanima, če se ti karkoli obvežeš, če se včlaniš v njihov klub...Ker jaz bi rada sam kataloge prejemala domov, nebi pa lih neki prodajala... :D A se to da?

Seveda se da. :) Maš pa tudi na spletki katalog. KLIK
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 24. Nov. 2007 19:14

Tiavanna, če si ti včlanjena in naročaš na svoje ime, nimaš nobenih obveznosti v smislu članarine al pa kej,
edin to je minus, ker plačaš stroške dostave.
Če namreč nisi član in naročaš preko koga drugega, tega ne plačaš.
Uporabniški avatar
LiL`B
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 10. 2007
Kraj: CeLje, ...

Neprebrana objavaNapisal/-a LiL`B » 22. Feb. 2008 11:59

Jst redno naročujem kozmetiko preko AVONa in sm zelo zadovoljna. Največkrat naročim kaka senčila, kreme za telo, nikol pa še nism naročila kakih parfumov,pudrov, maskar ... kr čist drugač je če ti parfum na lastni koži preizkusiš, kot pa tko v katalogu kjer je tisti "tester".
Na splošno pa je moje mnenje da je kr kvalitetna kozmetika. :wink:
A je že katera kdaj naročila kak parfum preko AVONa? Kako je bla zadovoljna z njim?
>> GooD GirL Gone BaD <<
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 25. Feb. 2008 19:56

js že dolg naročujem od njih,kr od mami kolegica to prodaja pa ma testerje doma pa prej sprobamo :D
kupla sm si eno lepo ogrlico ku jo lahk nosm tud kot zapestnco,sj je bla kr draga sam je univerzalna :love: ...pol mam zlat tuš,maskaro sm že emla pa je bla fajna,z lakim za nohte pa z lip glossim sm tud ful zadovolna,pa s takimi kremami za konice za lase tud...sam senčila so mi bla premal močna pa barvice za oči niso fajne...pa fajne majo barvice za obrvi...drgač najbol sm zadovolna pa z njihovo peno za obraz pa tonikom pa kremo

Lil`B...moja mami je enkrat naročila en parfum,pa je bil v taki čudni steklenički pa sma misle kak shit bo...sam ful diši pa tud dolg...sam js bi si rajš parfume kupla v drogeriji,ku točn vidiš kak ti na koži dišijo pa tisti testerji not so mal varljivi...
Uporabniški avatar
urš*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a urš* » 25. Feb. 2008 20:36

mam kr dosti izdelkov od avona.

zadovoljna sem z barvico za oči, sam je ona ko se ven rola=), glossi pa šminke so fajn, obožujem linijo planet spa :love: sploh maske za obraz pa kreme za telo.

zlo fajn so tut želeji za tuširanje, pa tut maskaro sem mela super full menda pa je bla tut kr dobra. Imam pa tut kr nekaj nakita in je tut super.

So far, so good :gut:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 25. Feb. 2008 20:37

Ja glede parfumov je res zelo delikatno kak vonj bo...Tako, da jaz če nebi prej povonjala testerja resno nebi naročila...
Zadnje čase me mika, da bi naročila nakit...sem pa zdej naročila kar dva silikona, ki sta resnično super...če kupm dva izdelka ju dobim za 7,50€ mislim da ker drugače je edn 5€...
Maskare so tudi vredu sem kar zadovoljna z njimi...
V bližnji prihodnosti pa mislim naročiti še nego za noge...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 25. Feb. 2008 20:41

ja ti prfumi preko katalogu se mi niso nikoli obnesli...nikoli nism zadela pravega tona, čeprav so imeli u reviji tisto stran za podgrgnit...ampak je u resnici itak drugače dišal...
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 28. Feb. 2008 20:59

Od Avona mi je všeč barvica za oči pa maska za lase iz linije SPA...pa sijaj za nohte...
Uporabniški avatar
ronyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: bogu iza nogu

Neprebrana objavaNapisal/-a ronyka » 30. Mar. 2008 16:10

men osebno so najmanj usec labele ker so tko slatke da mam se bolj razpokane ustnice....drgac pa ti geli za tusiranje pa kksni losijoni lepo disijo....a glede pafrumov pa jih nocem narocat ker se bojim d mi pol nebojo usec....edin pa lahk pohvalim moski parfum black suede touch :)
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 30. Mar. 2008 16:45

nikol nism neki velik naročala pr avonu
majo pa dobre kreme za roke :)
Uporabniški avatar
ronyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: bogu iza nogu

Neprebrana objavaNapisal/-a ronyka » 30. Mar. 2008 16:53

ja to sm tut neki slisala da so kreme za roke fuul dobre...sicer je nimam ker krem lih ne uporabljam prevec..sam ce bo pa sila,bomo pa itak nabavl :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 30. Mar. 2008 17:49

Tigi napisal/-a:V bližnji prihodnosti pa mislim naročiti še nego za noge...

Nega za noge oz. stopala je super :ja:

Drugač pa ... nazadnje sm naročila za 40 EUR :oops: ampak mi gel za tuširanje tok fejst diši, da sm potlej naročila še isti vonj mila za roke in dezodorant pa nova maskara mi je full všeč pa na splošno mi je Avon všeč :ja:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 30. Mar. 2008 17:53

tisto za mozolje.. meni niti približno ni pomagalo.. zelo odsvetujem. Moja sestrična uporablja puder, pa pravi da je super. Ma, krneki.. najbolj na živce mi pa grejo ženske, ki nosjo te kataloge okol.. pa poglej pa bi kaj mela.. posiljevanje s katalogi... :evil:
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Sharona05 » 03. Apr. 2008 13:39

Redno kupujem preko Avona, ker so nekateri izdelki res ok, pa še dokaj poceni so... npr:
- šampon in balzam za lesk (belo zelena flaška)
-maskara za volumen
-samoporjavitvena krema (tudi če se ne mažeš natančno, ni flekov, je lepo obstojna, ne pušča sledi, se hitro vpije in da res lep ten)

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov