Avon
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
js sm probala že velik njihovih stvari, pa morm priznat, da sm z vsemi bla do zdaj zadovolna...da sm si jih tut ponovno naročila in tok. drgač pa za najljubše počakam, da jih dajo v akcijo in jih takrat kupm več. anticelulit gel je dobr, prav tako tuš geli in stvari za roke...edino ličila mi niso glih ne vem kaj
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
crnolaska - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
- Kraj: Dolenska
ja to se naroča prek avonovega kataloga..pa imaš tudi avonova spletno stran, tako da imaš tam use izdelke, ki so tudi v katalogu..
drugače sem pa jaz včlanjena v avon in v vsakem katalogu nekaj naročim, ker so mi res fajn izdelki...
drugače sem pa jaz včlanjena v avon in v vsakem katalogu nekaj naročim, ker so mi res fajn izdelki...
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
jst sm bla zmeri ful zadovolna z njigovimi izdelki, maskare,linerji, senčila..vse super. najraj mam pa njihove pilinge pa kreme za telo,prva liga pa mislm,da oni ne testirajo na živalih..sam nism zihr,naj kera potrdi.
Free your mind...
-
*nAughTykA* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Ljubljana
Men so tut njihovi izdelki svetovni..še posebno kaki geli pa to k took lepo dišijo, da za umret ..sam laki njihovi so me pa totalno razočarali..katastrofa..sam drugo je pa vse
***i LovE All mEn WhO ThiNk, eVeN thOsE wHo tHinK oTheRwIse tHaN mYseLf...***
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Men je pa full všeč in priročna una kozmetična torbica, k se jo je dal dobit v enem katalogu, če si kupu ne vem kaj že ... k se je zravn dobila še maskara in lipgloss .. res je zakon, ker jo mam lh za povsod pa še velik stvari gre not
Si pa nameravam naročit en parfumček, k mi full lepo diši. Bomo vidl, kk bo z dinarčki
Si pa nameravam naročit en parfumček, k mi full lepo diši. Bomo vidl, kk bo z dinarčki
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
js si ful kozmetike kupim od njih. men je zelo všeč, pa spadam med zahtevne porabnice....
trenutn mam njihovo maskaro, bodygela pa unga vijolčnega za prot celulitu, gel za umivat obraz, tonik, peeling za obraz, lahek gel za obraz ( vse za problematično kožo; že 3 mesece zarad redne uporabe nimam mozoljev-JUPI), pa še lak in regeneratir za nohte in svinčnik za nohte in kremico za nohte, zdej sm si pa glih naročila še eno kremico za obraz, za okol oči pa masko za mozolje....pa kremo za roke!
jupiii za avon! oriflame pa prov sux...po njihovih kremah mam takoj mozolje!
trenutn mam njihovo maskaro, bodygela pa unga vijolčnega za prot celulitu, gel za umivat obraz, tonik, peeling za obraz, lahek gel za obraz ( vse za problematično kožo; že 3 mesece zarad redne uporabe nimam mozoljev-JUPI), pa še lak in regeneratir za nohte in svinčnik za nohte in kremico za nohte, zdej sm si pa glih naročila še eno kremico za obraz, za okol oči pa masko za mozolje....pa kremo za roke!
jupiii za avon! oriflame pa prov sux...po njihovih kremah mam takoj mozolje!
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov