Alverde
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Jaz mam tud kar precej stvari te znamke:
- senčke
- čistilna pena za obraz
- vlažilna obloga za lase aloe vera, hibiskus
- kremco za okoli oči
- masažno olje
Sem pa uporabljala že šampon in balzam za lase, nad katerim sem bla sprva navdušena, ker sem mela res lepe lase, ampak proti koncu uporabe sem mela pa res čudne, ful so se mi začeli delat vozlji.
Mi je pa ful vredu čistilna pena za obraz, ker mi naredi res lepo kožo.
- senčke
- čistilna pena za obraz
- vlažilna obloga za lase aloe vera, hibiskus
- kremco za okoli oči
- masažno olje
Sem pa uporabljala že šampon in balzam za lase, nad katerim sem bla sprva navdušena, ker sem mela res lepe lase, ampak proti koncu uporabe sem mela pa res čudne, ful so se mi začeli delat vozlji.
Mi je pa ful vredu čistilna pena za obraz, ker mi naredi res lepo kožo.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Trenutno imam:
puder v kamnu,
tekoči puder,
senčke,
obarvana krema (s katero sem najbolj zadovoljna).
Ne odgovarjajo mi pa šamponi in tušgeli.
puder v kamnu,
tekoči puder,
senčke,
obarvana krema (s katero sem najbolj zadovoljna).
Ne odgovarjajo mi pa šamponi in tušgeli.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Danes kupila: Alverde Mamagluck olje za telo divji slez.
Namenjen je nosečnicam in nego mamic po porodu. Baje, da zmanjšuje oz. preprečuje nastanek strij. Namenjen je tudi negi zelo suhe kože.
Omammno lepo diši, kakšen je dejanski učinek, pa še poročam
Namenjen je nosečnicam in nego mamic po porodu. Baje, da zmanjšuje oz. preprečuje nastanek strij. Namenjen je tudi negi zelo suhe kože.
Omammno lepo diši, kakšen je dejanski učinek, pa še poročam
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Alverde je dobil mineralni puder, rdečila za lička in korektorje, Vse v prahu. Lahko da je še kaj, samo v mojem DM nisem videla. Če bo katera kaj kupila, poročajte!
Aja, pa k nam so prišli tudi Alverde parfumi, mislim da trije vonji - če bo katera preizkusila, povejate kakšni se vam zdijo.
Aja, pa k nam so prišli tudi Alverde parfumi, mislim da trije vonji - če bo katera preizkusila, povejate kakšni se vam zdijo.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Jaz sem ravno danes kupila Alverde tekoči puder (003 odtenek), in sicer v taki tubici, ker je cenovno dostopen, pa tudi dosti pohval sem slišala. Jutri pa bom verjetno kupila še puder v prahu. Ste zadovoljne z njim, tiste, ki ga uporabljate?
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Jaz imam Alverde maslo za telo. Tako bom rekla, za moje pojme je vredu krema, ni pa to maslo za telo. Imam zelo suho kožo (posebej pozimi) in najraje uporabljam čisto karitejevo maslo. Alverde maslo se nikakor ne more primerjat. Že sama tekstura ni dovolj mastna za maslo, ampak bolj močna krema. Kot rečeno - je fajn krema, je pa prešvoh za maslo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov