Ali imajo lepi ljudje več možnosti v življenju?

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 23. Apr. 2006 22:16

Ja lepota (oz. simpatičnost) je povsod PREVEČ pomembna. Zato pa so pomojem osebni razgovori za službe, da lahko osebo tudi dejansko vidiš in oceniš kako zgleda. Verjetno je res tudi to, da so lepi posledično tudi samozavestnejši in lažje opravljajo z ovirami na poti proti ciljem. Če so pa še brez vesti in moralnih vrednot, pa lahko na poti proti cilju lažje najdejo sugar daddy-ja, ki jim financira njihov uspeh :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 24. Apr. 2006 6:02

Ja, mislim, da je velika prednost. Na žalost...
Uporabniški avatar
NigHtWishyKa†
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 2. 2006
Kraj: over the hills and far away

Neprebrana objavaNapisal/-a NigHtWishyKa† » 24. Apr. 2006 18:13

ma ja imajo prednost...včasih še prevlko.
sam za sebe lah rečem d nism med najlepšimi sm pa zato velik bolša družba in velik bol simpatična k pa ena presrana kokoš. In to pr men šteje :roll:
†why am I loved only when I`m gone...gone back in time to bless the child†
skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje
Na forumu od: 20. 4. 2006
Kraj: Primorska :)

Neprebrana objavaNapisal/-a skatebaby » 24. Apr. 2006 20:06

niso sami krivi da so kjut.. je pa lepo da znajo možnosti izkoristit..
sploh pa, a še nikol niste vidl hollywoodskih igralk brez make-upa? :)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 24. Apr. 2006 20:30

jst pa mislim da je karakter ful pomemben, ne sam make up. če si ti samozavesten in se fajn počutiš v svojih koži in če nimaš ravno 2 nosov, te bo tud folk tko dojemal in avtomatično bolj sprejel. če si simpatičen, vesel, optimističen in mal skrbiš za svoj izgled, pomoje nimaš nikjer problemov z ljudmi.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 24. Apr. 2006 20:31

Ponavad majo lepi ludeki, bolše šanse ja :?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objavaNapisal/-a skatebaby » 24. Apr. 2006 20:32

ker lep človk pa ni samozavestn?
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 24. Apr. 2006 20:36

a dej no prosim te. če nimaš kej bolšga za povedat raj nehi. mam par luštnih kolegic, pa so čist nesamozavestne, nekomunikativne, bog ne daj kakšnega novega človeka spoznat al pa do kakšnega fanta pristopit. in obstaja tudi obratno - ne ravno najlepše lepotice imajo okol sebe miljon ljudi, ker se v svoji koži počutijo odlično in niso obremenjene samo z videzom.
skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objavaNapisal/-a skatebaby » 24. Apr. 2006 20:41

ja no js ločm med leopto pa luškanostjo/simpatičnostjo..
luštni so men skor usi, samozavestni in nesamozavestni
lepih pa ni tok pretirano velik.. s tem mislem extra lepih.. skor popounih.. in vse k poznam da so res usi samozavestni..
pač poznaš druge ljudi pa maš drgačno mnenje
žblj
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a žblj » 24. Apr. 2006 20:56

Pri iskanju službe seveda upoštevajo tud izgled, ampak je po mojem mnenju predvsem pomembno, da je oseba urejena, noben ne pričakuje neke lepotice/lepotca. Clo bi rekla, da je izjemno lepim ljudem včasih mogoče težje kot povprečnim, ker jih noben resno ne jemlje, recimo lepih seksi žensk v poslovnem svetu ... Urejen je pa dan danes lahko prav vsak, ki da vsaj malo na svoj izgled - primerna frizurca in styling lahko ogromno naredita.

Tko da je po mojem v življenju najbolj pomembna ena fajn energija pa zdrava, optimistična naravnanost. Človk je lahko še tako lep, sam če je kislca, k se tud pošteno nasmejat ne zna, ga noben ne bo prav dolg gledal. :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Apr. 2006 21:47

skatebaby napisal/-a:ja no js ločm med leopto pa luškanostjo/simpatičnostjo..
luštni so men skor usi, samozavestni in nesamozavestni
lepih pa ni tok pretirano velik.. s tem mislem extra lepih.. skor popounih.. in vse k poznam da so res usi samozavestni..
pač poznaš druge ljudi pa maš drgačno mnenje

ot:
ok skatebaby včasih res že pretiravaš :!:
jst tud poznam velik lepih punc ki so nesamozavestne nekomunikativne in tko.
in ni treba tle defineravat kaj in kako ker je namen in naslov teme čist drugačen :!: :ot
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 25. Apr. 2006 6:21

nutella napisal/-a:
rinca napisal/-a:lepi: ni nujno
simpatični: absolutno

se podpišem.

Ja, to je bolj res kot kar sem jaz rekla... Eni lepi ljudje znajo bit zoprni in važni, da glava boli. Takih res ne mara ravno vsak. :wink:
Cherub
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Cherub » 26. Apr. 2006 11:57

Hja no. Pri ženskah je po mojih izkušnjah tako, da s lepe samo toliko, kot jim moški povemo, da so lepe. Posledično so tudi tako samozavestne.

Preprost algoritem bi lah bil to, da velik del njihove samopodobe izvira iz percpecije drugih, drugo pa iz kvalitet, ki niso direktno povezane z njenim izgledom. Splošno sposobnostjo, talenti in ostalimi zadevami, ki jo naredijo interesantno in drugačno. Če jo ljudje obstreljujejo z žaljivkami, se to subtilno vtisne v psiho in je čist vseeno, če je še tako talentirana.

Morda tiste, ki vas ne dojemajo za lepe iščete službe na napačnih mestih [namerno?]. Pri frizerstvu in kelnarjenju je ze tako, da nekaj očitno sloni na izgledu, čeprav sam ne dojemam zakaj, ker mi je vseeno, če mi pir prinese hčerka sumoprvaka ali pa Twiggy. K frizerju itak ne hodim, ker naletim na zenskulje, ki so posiljeno komunikativne do točke, da se jim izpahne čeljust.

Pr` tem vprašanju preprostega odgovora ni. Najbolj praktično je povedati, da imajo lepi ljudje boljše možnosti preprosto za to, ker imajo boljšo osnovo, oz. se jim je bolj posvečalo, praviloma. Torej ne gleda na vse kot na oviro, ne vpraša se "kaj bojo pa mislili" pa tako naprej.
Ima za eno stvar manj skrbi.

jah no.. še druga stran.. nism fuuuullllll lepa...
ampak naš prfox za zgodlo mi je useen dav 3ko zarad 'naftnega' dekolteja tongue škoda k je za mato ženska naja

Se morš že vprašat kako lepa si zares, ker si dobila samo trojko. :flop: :D
s.j.parker
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a s.j.parker » 26. Apr. 2006 14:05

Definitivno. Po moje si to ljudje sami delamo.
kar se ljubezni tiče.......koliko tipov zanima osebnost "grde" ženske? grobo povedano ampak resnično. V bistvo se pa prej vsi obrnemo za nekim ,ki je ali velja, da je lep.

Kar se službe tiče pa se strinjam s tem, da je odvisn kje delaš.
Npr. natakarica mora bit atraktivna zato da bo lastnik lokala privabu polno slinastih tipov,ki bodo tam vsak dan in mu dobo ustvarili dobiček. Čeprav je meni vseeno kdo mi streže, dokler je urejen in prijazen. Mislim pa da je včasih to kar je v glavi bolj pomembno.odvisn od službe...

zdi se mi tudi da je z lepoto povezana moda. Včasik so lepotice bile blond, v 70.letih so bile suhe in koščene,danes so v ospredju obline. Kriteriji in če jih izpolnjuješ si takoj v kategoriji lepih.
In če mediji napišejo da je neka igralka lepa, jo bomo vzeli za lepotico in nihče sploh ne bo pomislo ali podvomu če je res lepa ali ni. pač se nam vsili mnenje.

mal sem se grobo izrazla...... realnost pač
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 26. Apr. 2006 14:55

no, jst se pa ne strinjam s tabo, ko tud tipi mal odrastejo, ni več samo zunanjost pomembna. ne vem, kaj zdj misliš z grdo žensko. punca, ki ni 90-60-90, al res eno zanemarjeno, neurejeno punco. sej je res, da se folk obrača za lepimi, ampak jst si na ta način nikol nisem iskala fanta. lahko je človek ne vem kolk lep, če ma beden karakter, nimam z njim kaj počet. in ločit moraš to, da je nekdo lep in se boš na cesti obrnila za njim in šla naprej, al pa to, da je en tip taka faca, da bi šla z njim vsak dan na kavo, pa ni nujno da je ne vem kolk moderno oblečen. dolgoročno maš prednosti zarad karakterja, ne pa zunanjega izgleda.

tud glede natakarc-mene IN mojga tipa bolj impresionirajo tiste, ki so ful prijazne , se znajo obnašat in postrečt, kot pa nesposobne blondinke z oblinami.

pa tud noben E+ al karkoli podobnga mi nikol ne bo vsilu da je ena manekenka al pa igralka lepa, če mi pač ni. sej verjamem da je nekomu mogla bit, da je pršla na tv, ampak svoje mnenje si pa oblikujem sama.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov