Ali imajo lepi ljudje več možnosti v življenju?

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 27. Apr. 2006 15:41

sej pa jaz nič nisem rekla, da ne smete meti svojega mnenja. pač zagovarjam svoje! :D ti pa svoje!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Apr. 2006 23:58

ja vem kaj hočte poveda.kakorkoli......men se še vedno to ne zdi pravično.ker pol če gledaš kolk je poklicev z delom z ljudmi in če nikjer noče nihče gledati debele ženske, pol smo debele obsojene a delo v tovarni.ne žal res ne..vem da obstaja en lepotni ideal, sam kakšen je dandanes je pa že veliko pretiravanje...kakorkoli...

sicer se pa strinjam s tem, da je treba kilograme čimbolj skriti.ne da se zdej obleče v eno preveliko majco in preširoke hlače, ampak nekaj kar je okusno.sem tudi proti temu da štrli špeh iz kavbojk in tko dalje.sama si nikol nisem privoščila kašne take napake.vedno skrijem in se obenem elegantno oblečem.pač vem da imam kile preveč in čeprav sem samozavestna vem kje je meja dobrega okusa...tud jošk ne vržem ven.pač manjši dekolte-vse v mejah normale....

vem pa da veliko ljudi ko gre nek lokal res rajš pogleda nekega lepotca/lepotico.ok za očke spočit je res fajn, sam men ne pomaga če me nek lepotec postreže na tak način kot da bi mu ubila celo familijo in da me grdo gleda.ker sm pač iz te stroke vedno bolj gledam na to kako me postrežejo....in v nekaterih ljubljanskih lokalih je res obup postrežba...
no važno da ni povsod tko......

sicer pa keri žalostno, da prideš na kavo in da se cel cajt ko si tam ubadaš z natakarico, ki se pač ne zna oblečt in je predebela in ki ti medrugim z nasmeškom in prijaznostjo postreže kavico...sploh nevem kaj si dajete tolk dela kašna je in to.pač taka je kot je, pomoje tud ti nisi popolna in dokler nisi se mi zdi da bi blo dobr da najprej pometeš pred svojim pragom in greš potem še drugam....če ti ni všeč natakarca pač zamenjaj lokal al je pa pač ne glej.......
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 28. Apr. 2006 9:54

ok cherub, a ti si pa 15 let star al kaj? maš totalno otročje primitivne poste.
ljudje, vi sebe tok omejujete, če se družite s samimi suhimi perfektnimi ljudmi, hodte v lokale, kjer delajo same lepotice/lepotci. in da ne morš it v eno slaščičarno al pa na kavo, ne da bi se počutil užaljenga, ker ti je postregla ena s šlaufi...ja, to so pa res hudi problemi. in najbrž bo šla ta punca hujšat prov zarad sedmih kretenov, da bojo zadovoljni s postrežbo.
hvala k**** da je purple tok izbirčna, da noče lih za tekočim trakom delat. a zdj če maš pa pet kil preveč pa ne smeš met preferenc kej bi rajš delu? purple, držim pesti za eno kul službo!
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Apr. 2006 10:53

thanks god rinca.vsaj ti me razumeš, če me že unedva nočta... :bussi: hvala za lepe želje :bussi:
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 28. Apr. 2006 12:30

Ma glavno punce, da ste apriori proti, ne glede na to zakaj se točno gre. Jest ostajam pri svojem. Prvo kot prvo, prišla sem v dnevni lokal,ne pa slačibar, kjer bi potem pričakovala, da me bo postregla napol naga punca. Drugo kot drugo, mislim da je ena podobna tema že bila, ko je ena punca napisala kako se dandanes en folk ne zna oblačit in kako vidi po mestu najstnice, ki kažejo šlaufke in so pri tem še ful samozavestne. Pa se mi zdi, da se jih je kar nekaj strinjalo, da to pa ni glih fajn. Pa glej, zaradi mene lahko hodijo po mestu v samem modrcu če jim to paše. Ampak ena pravila oblačenja v službi morajo biti. Sorry ampak jaz si v moji službi ne morem privoščiti ultra kratkih minic, ne morem priti v majčki z globokim dekoltejem in napol nagim hrbtom, pa bi si lahko to privoščila ampak ne morem ker bi malo čudno izpadlo da tako oblečena sprejmem stranko, predvsem pa to ni spoštljivo do stranke in je popolnoma neprofesionalno. Tudi ta kelnarca bi lahko upoštevala neko mejo dobrega okusa. Ona je to mejo krepko prekoračila. Zame to ni profesionalen odnos do dela. To je pač moje mnenje. In če sem zato plehka, ker opazim napol nago kelnarco, ki mi sredi belga dne postreže s kavico in mi pri tem ponudi še podroben pogled na njeno razgaljeno rito in vampek potem sem pač plehka.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 28. Apr. 2006 12:46

jst ne vem kdo je tuki a priori proti...tist, ki je, ti je vse lepo argumentiral, ne vem katere poste bereš. še zmeraj pa je tuki tema, če majo lepi ljudje več možnosti v življenju, ne pa če si zadovoljen, ko ti postreže natakarca s šlaufi.
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 28. Apr. 2006 13:13

ljudje, vi sebe tok omejujete, če se družite s samimi suhimi perfektnimi ljudmi, hodte v lokale, kjer delajo same lepotice/lepotci. in da ne morš it v eno slaščičarno al pa na kavo, ne da bi se počutil užaljenga, ker ti je postregla ena s šlaufi...ja, to so pa res hudi problemi. in najbrž bo šla ta punca hujšat prov zarad sedmih kretenov, da bojo zadovoljni s postrežbo.
hvala k**** da je purple tok izbirčna, da noče lih za tekočim trakom delat. a zdj če maš pa pet kil preveč pa ne smeš met preferenc kej bi rajš delu? purple, držim pesti za eno kul službo![/quote]

Evo rinca moj post je bil odgovor na tole, če ti slučajno ni kaj jasno. Se pa strinjam s tabo, da je bilo tole malo offtopic. Kar se pa naslova tiče, ja mislim da je lepim ljudem v življenju nasplošno lažje če ne upoštevamo vseh tistih fouš babnic, ke te čudno gledajo če si bolj vitka, če si urejena i lepo oblečena, skratka če daš nekaj nase. Take zafrustrirane babe ti znajo pošteno zagreniti življenje. Posebno v službi.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 28. Apr. 2006 13:46

jst pa še zmer mislim da ima ena lepa tečka veliko manj možnosti od prijazne, simpatične debeluške - dolgoročno. pa nočem zdej rečt da so vse lepotice tečne, al pa vse debeluške v redu. maš razno razne kombinacije. če pa gledaš samo te dve, ki sem jih jst izpostavla, mislim da lepotica nima šans. nobenmu se ne da prenašat zateženih nesramnih ljudi, pa če so še ne vem kok lepi.
Cherub
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Cherub » 28. Apr. 2006 15:13

Vsakdo bo prej vzel postavno, kot pa debeluško. V partnerski zvezi, v službi, kjer je dost kontakta z ljudmi ..

Vi predpostavljate, da so grda dekleta prijazna. Glede na to, da nosijo poln pehar frustracij zaradi izgleda, ne vem zakaj imajo lahko boljšo dispozicijo za prijaznost kot lepotičke. A se prepričujejo, da morajo biti prijazne, ker že lepe niso?

Čisto preprosto: Če je punca lepa je bolje, ker je lahko tudi prijazna. Debeluška je pa lahko prijazna, samo ni lepa.
Manj lepe ženske se pač prepričujejo, da so lepše od njih tudi manj duhovno zanimive in manj prijazne ter nekarizmatične, morda tudi bolj neumne. Ampak to je zgolj metanje peska v oči.

hvala k**** da je purple tok izbirčna, da noče lih za tekočim trakom delat. a zdj če maš pa pet kil preveč pa ne smeš met preferenc kej bi rajš delu? purple, držim pesti za eno kul službo!

Preference imaš lahko zmeraj - samo kako stvarne so je pa druga stvar.

Pravzaprav, kaj imaš ti proti nam mladim? :D

Aja, glede tistega "na dolgi rok" - morda ja, morda ne. - Naj odgovorim na poanto: Pravilen odgovor na vprašanje bi bil:

Lepi ljudje z manj vloženega truda lahko dosežejo več kot manj lepi. Oz. dosežejo več.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 28. Apr. 2006 15:36

najprej ti svetujem, da še enkrat prebereš moj prejšnji post. nisem rekla, da so vse debeluške nujno tud ekstra super po karakterju in prijazne. se strinjam, da je lepotica z dobrim karakterjem jackpot kombinacija, ampak jst razlagam, da ti SAMO lepota ne pomaga kej dost v življenju.
načeloma nimam nič proti mladim, sem tud sama zelo mlada, sam tvoji prejšnji posti so bli zelo nesramni in primitivni, zato sem sklepala da si sam zelo mlad.
fora je v tem, da to kar pišem ni nobena tolažba-zadovoljna sem s svojim izgledom, vem, da mam kul postavo, nikol pa nisem ljudi okol sebe zbirala na tak način, da bi gledala, kdo je lepši. živi in pusti živeti-hvala bogu, da obstajajo močnejše ženske, ki so zadovoljne same s sabo in so zelo v redu družba, ne pa da bi jih družba že samo zarad postave "obsodila" na slabše službe, slabše fante...
Cherub
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Cherub » 28. Apr. 2006 16:01

Kdo je pa rekel da punce gleda na osi grda:lepa? Ta debata je namenjena tej dvojnosti, in temu se tudi posvečamo. Če nočeš ocenjevati ljudi na tej osnovi, še ne pomeni, da si slep in da ne razločiš lepih od grdih. Pač si nočeš priznavat, da imaš podobne presodke in kriterije za ocenjevavnje kot ostali, ki se "ne delajo fine". Ampak to je tvoja stvar. Če hočeš v tej temi biti "brezmadežna" bi to pomenilo, da sploh ne razločiš. Tudi jaz ne tretiram ljudi glede na to kdo je lep in kdo je grd [razen pri izbiri partnerke], ker je to popolnoma bedasto in naduto. Še kar pa registriram. To pa mislim da vsi.

Ja, live and let live. Pa imaš idejo za podpis. :)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 28. Apr. 2006 18:45

lej, ne razumeva se. valda da ločim lepšega človeka od "grdega", ampak se nikol ne odločam da bom dala človeku šanso na osnovi tega. ne dajem velik na prvi vtis, človeka se trudim najprej spoznat, preden ga popredalčkam. itak, da je moj fant men najlepši, ampak to zajema cel paket, s karakterjem vred, ne samo zunanji izgled, razumeš? in ne trudim se tuki bit brezmadežna, ker sem že v enem prejšnjih postov povedala, da se tud jst obrnem za kakšnim lepotcem, ampak da mi to nič ne pomen. dolgoročno ostaneš s partnerjem, s katerim se najbolj razumeš, ne pa s tistim, ki je bil za 2 sekundi najlepši na cesti.
vem, da vsak človek "zazna" in prepozna lepega človeka, pa tudi grdega, ampak pol je pa odvisno od tebe, kolk ti daš na to. jst pač več dajem na karakter in način obnašanja.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Apr. 2006 21:42

rinca napisal/-a:lej, ne razumeva se. valda da ločim lepšega človeka od "grdega", ampak se nikol ne odločam da bom dala človeku šanso na osnovi tega. ne dajem velik na prvi vtis, človeka se trudim najprej spoznat, preden ga popredalčkam. itak, da je moj fant men najlepši, ampak to zajema cel paket, s karakterjem vred, ne samo zunanji izgled, razumeš? in ne trudim se tuki bit brezmadežna, ker sem že v enem prejšnjih postov povedala, da se tud jst obrnem za kakšnim lepotcem, ampak da mi to nič ne pomen. dolgoročno ostaneš s partnerjem, s katerim se najbolj razumeš, ne pa s tistim, ki je bil za 2 sekundi najlepši na cesti.
vem, da vsak človek "zazna" in prepozna lepega človeka, pa tudi grdega, ampak pol je pa odvisno od tebe, kolk ti daš na to. jst pač več dajem na karakter in način obnašanja.

lepo povedano....
in mislm da si povedala že vse kar sem jaz hotla....in še to bom dodala, da neglede na to da me zavračajo po lokalih, bom v roku 14 dni najdla en lokalček kjer bom začela delat.ubrala bom drugačno strategijo kot do zdej in vem da mi bo ratal.pol pa cherub lahko pridš na kavico pa še čstim ti jo :wink:

keri ti si pa tko napisala, kot da si sedela dve uri tam in nonstop bulila v natakarico...in glede na to, da so natakarice en ideal gostov v lokalu, mislim da še bolj spodbuja njihove obiske če so čimbolj sexi oblečene..no v kakšnih kavarnicah lih ne, ampak v dnevno-nočnih barih so pa že natakarice z globokimi dekolteji in top majčkami.in ni vsaka služba taka, da moreš bit zapet do vratu....in o tem jest govorim že skos.da je žalostno da ti more lokal (primer) stati na razgaljenih ženskah in če njih nebi blo bi ga lahko samo še zaprli, ker se ne znajo ukvarjat s posli....in zato torej imajo lepe in postavne večjo prednost....
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 28. Apr. 2006 23:29

jz pa mislm da ni lih tko da morjo bit u lokalih lepe natakarce. poznam par lokalov k hodm redno tja pa niso natakarce ne vem kok lepe pa suhe, pa grem usen rada tja k so res zakon k prou res pridš tja zato k so zmer dobre volje. mislm da lepota ni tok pomembna, mogoče je za prvi vtis, sam pol se pa itk pokaže še druga stran.
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenka » 29. Apr. 2006 9:06

Jaz nisem opazila, da bi v lokalih delale same lepotice. No, vsaj pri nas na obali ne.

Zakaj ste se toliko osredotočile le na natakarski poklic?
Kako pa na drugih področjih pripomore lep izgled:
-v drugih službah,
-v šoli,
-pri spoznavanju nove družbe,
-ko te fant predstavi svoji družini...
-ipd..??
Don't worry, be happy!!!

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]