Ali imajo lepi ljudje več možnosti v življenju?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Cherub napisal/-a:Vsakemu človeku je lepa druga ženska.
Kako dobro povedano.
čist resnično je, zato se mi zdi ta teme brezvezna!
Cherub napisal/-a:No, če te ljudje celo življenje jebajo v glavo zaradi izgleda in nimaš priložnosti, da bi dobil željeno zaposlitev (ravno zaradi tega), ne moreš biti ne vem kako simpatičen, prijazen in nerazoran.
to pa je kruto, samo resnično!se strinjam!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
AnaaBella - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2006
...lepi ljudje imajo mogoče več možnosti za bolj uspešno življenje vendar lepota je minljiva......važno je tisto kaj majo v srcu in glavi...drugač so pa različnim ljudjem všeč različni ljudje, zato ni nujno, da če je nekdo lep bo ta tudi vsem všeč...
- Cherub
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
Kardiovaskularni sistem je res pomemben ja. Kdo bo pa lahko izkoriščal svojo lepoto, če mu ne delujejo osnovne življenjske operacije. Isto velja za možgane - zelo pomembni!
skinny, še enkrat poglej tist citat pa boš mogoče opazila še kakšno dvojnost .. ljudje - ?. Kdo ima rad ženske .. ljudje.
skinny, še enkrat poglej tist citat pa boš mogoče opazila še kakšno dvojnost .. ljudje - ?. Kdo ima rad ženske .. ljudje.
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Lepota je dvorezni nož.
Meni se zdi, da mi moja zunanjost le "škodi".
Ogromno je nekih stereotipov o blondinkah, o lepih puncah...
Moški hočejo, da si lahka in pripravljena na vse,
ženske pa te ne marajo, ker si jim konkurenca ali pa takoj mislijo, da si vzvišena.
Težko je, da te ljudje sprejmejo pozitivno.
Mislim, da je lažje le tistim bejbikam, ki so pripravljene na vse ala nekatere naše "starlete".
Meni se zdi, da mi moja zunanjost le "škodi".
Ogromno je nekih stereotipov o blondinkah, o lepih puncah...
Moški hočejo, da si lahka in pripravljena na vse,
ženske pa te ne marajo, ker si jim konkurenca ali pa takoj mislijo, da si vzvišena.
Težko je, da te ljudje sprejmejo pozitivno.
Mislim, da je lažje le tistim bejbikam, ki so pripravljene na vse ala nekatere naše "starlete".
Don't worry, be happy!!!
-
keri - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
Purple verjamem, da ti je težko ko greš na razgovor in dobiš negativen odgovor, ampak sem prebrala poste od cheruba in se popolnoma strinjam z odgovori, ki ti jih je dal.
Jaz ne vidim nič slabega v tem, da v lokalih zaposlujejo lepe, vitke kelnarce. Roko na srce, jest bom šla raje v lokal kjer dela nek hud tip. Tako pač je, da ljudje radi opazujemo lepe stvari in sorry ma en kup špeha in rit kot hladilnik po možnosti še v kakih oprijetih modernih kavbojkah in en kup šlaufkov, ki gledaji izpod kratke majčke-to pa res ni lepo. To sem namreč doživela zadnjič v enem lokalu. Punca je bila sicer prijazna in postrežba brez primomb, ampak vsi, ki smo bili pri mizi (7 ljudi), je pokomentiralo, da bi lahko malo shujšala. Enostavno, mislim, da je to en tak poklic, kjer je MED DRUGIM pomembno tudi to, kako izgledaš. In jest bi ti svetovala, da če si res tako močno želiš biti kelnarca, potem naredi nekaj na tem, da boš dobila job. Sorry punca, ampak če boš samo pljuvala čez vse lastnike lokalov, ker zaposlujejo vitke kelnarce s tem ne boš naredila prav nič. Sveta spremenila ne boš. Seveda lahko rečeš jest se pa ne bom uklonila temu pritisku medijev in družbi in bom še naprej debela ampak potem pa ne jokat zakaj ne dobiš službe. Mislim da sama pri sebi veš, da bi lahko shujšala, drugo pa je če ni volje in ni discipline. Pa verjamem, da so nekateri že prirojeno močnejše postave ampak nihče mi ne bo rekel, da nekdo tehta petnajst, dvajset kil več od svoje idealne teže in da si ne more pomagati. Zato ti še enkrat svetujem, da če si res želiš te službe naredi nekaj da jo dobiš. ker zdaj se obnašaš v stilu ˝sto neumnih pa en pameten˝.
Jaz ne vidim nič slabega v tem, da v lokalih zaposlujejo lepe, vitke kelnarce. Roko na srce, jest bom šla raje v lokal kjer dela nek hud tip. Tako pač je, da ljudje radi opazujemo lepe stvari in sorry ma en kup špeha in rit kot hladilnik po možnosti še v kakih oprijetih modernih kavbojkah in en kup šlaufkov, ki gledaji izpod kratke majčke-to pa res ni lepo. To sem namreč doživela zadnjič v enem lokalu. Punca je bila sicer prijazna in postrežba brez primomb, ampak vsi, ki smo bili pri mizi (7 ljudi), je pokomentiralo, da bi lahko malo shujšala. Enostavno, mislim, da je to en tak poklic, kjer je MED DRUGIM pomembno tudi to, kako izgledaš. In jest bi ti svetovala, da če si res tako močno želiš biti kelnarca, potem naredi nekaj na tem, da boš dobila job. Sorry punca, ampak če boš samo pljuvala čez vse lastnike lokalov, ker zaposlujejo vitke kelnarce s tem ne boš naredila prav nič. Sveta spremenila ne boš. Seveda lahko rečeš jest se pa ne bom uklonila temu pritisku medijev in družbi in bom še naprej debela ampak potem pa ne jokat zakaj ne dobiš službe. Mislim da sama pri sebi veš, da bi lahko shujšala, drugo pa je če ni volje in ni discipline. Pa verjamem, da so nekateri že prirojeno močnejše postave ampak nihče mi ne bo rekel, da nekdo tehta petnajst, dvajset kil več od svoje idealne teže in da si ne more pomagati. Zato ti še enkrat svetujem, da če si res želiš te službe naredi nekaj da jo dobiš. ker zdaj se obnašaš v stilu ˝sto neumnih pa en pameten˝.
-
skinny - Kofetarica
kot prvo!ti maš narobe predstavo o tem, da zaposljujejo samo vitke in lepe kelnarce. v eni slaščičarni (nebi imena) je zaposlenih veliko neatraktivnih punc, ene so kar stare, pa se vedno znova vračam! ker so prijazne. in ker grem v slaščičarno na tortice, ne na ogled fantov!!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- Cherub
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
Ja, ti ne razumeš skinny. Slaščiščarne so namenjene temu, da se ljudje nažrejo in redijo, in debele in neatraktivne prodajalke sovpadajo s tem ustrojem popolnoma.
To so sublimirana sporočanja - češ: Nič ni narobe, če požreš šest tortic na dan, še kar lahko dobiš zaposlitev, kar nas poglejte.
Ma keri že prav: če se folk zbere v oštariji zato, da opravljajo in ne da se dejansko kaj zmenijo, oz. kaj popijejo, bojo opazili tudi debele babe in vse kar jih moti. Namreč, njihov svet je drugačen kot naš- to moraš razumet.
To so sublimirana sporočanja - češ: Nič ni narobe, če požreš šest tortic na dan, še kar lahko dobiš zaposlitev, kar nas poglejte.
Ma keri že prav: če se folk zbere v oštariji zato, da opravljajo in ne da se dejansko kaj zmenijo, oz. kaj popijejo, bojo opazili tudi debele babe in vse kar jih moti. Namreč, njihov svet je drugačen kot naš- to moraš razumet.
-
skinny - Kofetarica
slaščičarno sem dala samo za primer. mislim pa tudi na lokale in restavracije. redokdaj vidim kakšno lepo punco ali fanta. samo zaradi njega ne bom hodila vedno znova tja!če grem na kosilo, bom jedla in ne gledala fanta. če grem plesat bom plesala. a vi vedno vse punce/fante gledate, opravljate??? [/quote]
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
keri - Komunikatorka
Mislim da smo se zmenili tisto kar smo se morali in se zraven super imeli. Ampak enostavno nismo mogli mimo tistih šlaufkov. Pa mene niso toliko zmotili kilogrami ampak bolj tiste oprijete kavbojke, velika rit stlačena vanje in vse tisto salo, ki je posledično butnilo ven. V tem primeru ni punci pomagal niti simpatični nasmešek, niti pozitivna energija niti dobra postrežba, ker smo vsi pri mizi, ko je prinesla pijačo gledali samo tisti špeh, ki ga roko na srce ni bilo malo in je prov bodel v oči. Če bi bila oblečena ˝normalno˝, bi vse skupaj izpadlo veliko bolje, kljub vsem odvečnim kilogramom. Za nekoga iz drugega sveta je to mogoče čudno ampak samo slepec bi lahko šel mimo te punce in je ne opazil. Aja, sem pozabila da govorim spet samo o svojem svetu.
-
keri - Komunikatorka
Pa ja skinny tudi jaz ne bom šla v restavracijo SAMO zato, ker tam dela en hud kelnar. Valjda je na prvem mestu dobra hrana in dobra postrežba. Če pa ti vse skupaj servira še eno lepo bitje, je pa to pravi praznik čutil. Mislim da se strinjaš, ne?
-
keri - Komunikatorka
Cherub, tukaj se mi pojavlja vprašanje, kdo je bolj plehek? Mi , ki smo komentirali njeno zunanji videz, ali ona, ki je igrala kao na neke svoje atribute. Pametne punce namreč vedo, da se da odvečne kilograme lepo skriti, da si lahko seksi in zapeljiva tudi če ne kažeš popka in pol rit, skratka, da ohraniš neko svoje dostojanstvo, ne pa da razkriješ svoje šibke točke in tako vržeš ljudem kostko za glodanje. PO NEPOTREBNEM!!!
-
skinny - Kofetarica
..če pa bili ljudje fer pa niti nebi začeli glodati kosti!bi jo ignorirali .
punca pač ni kriva, da se ne ve obleči
punca pač ni kriva, da se ne ve obleči
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov