Zanimivosti, novice, dogajanja ... #2

Vse o svetu umetnosti. Torej, kulturniki vseh dežel združite se.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 13. Avg. 2005 14:01

Meni je,pa luškana ona! :oops:

Kaj je,pa narobe z njo? :roll:
Pa tudi majhne punce so mi všeč! :) :P :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 13. Avg. 2005 14:08

Sam jst se prov ne čudm zakaj nikol nikamor ne pridemo, k mamo pa vedno ene prežvečne, pa umetne punce... :?
This too shall pass.
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 13. Avg. 2005 14:39

LyLa napisal/-a:jst mam 164.. pa nism nč čevap :( :D

ve.. ve...ve.... gospodičnetretštuk :P :P

Ja ti pa nisi čevap, zato ker si taprava baba in še huda osebnost za povrhu :!: :wink:

Sam tale Sanček je pa en navadn štulc pa še nobena lepotica ni če se mene vpraša ... sej je lušna in huda bejbika ... sam to zame ni to ... sicer pa sej pr nas mi nimamo "to je to" deklet, da bi pol lahko kam naprej pršle ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 13. Avg. 2005 15:14

tiasha napisal/-a:
LyLa napisal/-a:jst mam 164.. pa nism nč čevap :( :D

ve.. ve...ve.... gospodičnetretštuk :P :P

Ja ti pa nisi čevap, zato ker si taprava baba in še huda osebnost za povrhu :!: :wink:

Sam tale Sanček je pa en navadn štulc pa še nobena lepotica ni če se mene vpraša ... sej je lušna in huda bejbika ... sam to zame ni to ... sicer pa sej pr nas mi nimamo "to je to" deklet, da bi pol lahko kam naprej pršle ...

Kaj nimamo deklet pravih! Slika

Kaj ste,pa ve?! Slika

Vam se pač ni treba dokazovati,da ste lepe in pametne...in takim dekletom se reče "to je to" ! Slika
Zadnjič spremenil ryu10kyu, dne 13. Avg. 2005 15:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ciber_girl » 13. Avg. 2005 16:05

Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 5. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Enschede » 13. Avg. 2005 19:33

OPEL VECTRA OPC

OPC različicama astre in zafire se bo na letošnjem frankfurtskem avtomobilskem salonu pridružila še OPC različica nove vectre, ki bo kasneje na voljo v GTS-različici in karavanski različici. Z največjo močjo 255 KM in končno hitrostjo 260 km/h bo predstavljala najhitrejšega Opla na razstavnem prostoru.

V6, turbo, 255 KM, 355 Nm

Pod pokrov vectre OPC so namestili 2,8-litrski V6 motor s turbinskim polnilnikom, ki proizvede 255 KM največje moči. To je dovolj, da vozilo doseže najvišji hitrost 260 km/h ter, da iz mesta do 100 km/h pospeši v manj kot sedmih sekundah. Serijska so tudi 18-palčna aluminijasta platišča OPC, dve trapezoidni izpušni cevi, sedeži Recaro in usnjen športen volan.

Podvozje zadnje generacije

Vectri OPC so namenili izpopolnjeno elektronsko nadzorovano interaktivno podvozje IDS s sistemom za prilagajanje togosti laženja (CDC). Novi sistem CDC hitreje in bolj učinkovito sledi gibanju vozila zahvaljujoč ločenim modulom, kar se občuti predvsem pri povečanem voznem udobju

Slika
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 16. Avg. 2005 13:46

V strahu pred "pleničarjem"
Moški v plenici si je omislil zanimivo zabavo. Ponoči se skriva v grmovju in išče naslednjo žrtev. :roll:

V 'Fukačevem' izginjajo krajevne table
Župan manjšega mesta v Avstriji je pozval britanske turiste, naj prenehajo krasti krajevne table. Kraj se imenuje Fucking. :lol:

Podmornica na milanskih ulicah
Po milanskih ulicah je pred očmi množice radovednežev v svoj zadnji pristan "plula" 350 ton težka podmornica.

Poštar nosil pošto kar domov
Policija na italijanskem otoku Sardinija je na domu enega od poštarjev odkrila celo goro neodprtih pisem in drugih poštnih pošiljk. :roll:
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 16. Avg. 2005 16:15

Letalska nesreča v Venezueli
Na zahodu Venezuele je zaradi okvare motorja strmoglavilo kolumbijsko potniško letalo s 152 potniki in osmimi člani posadke. Nesreče ni preživel nihče.

Na severozahodu Venezuele je na goratem področju blizu meje s Kolumbijo strmoglavilo kolumbijsko potniško letalo MD-80 s 152 potniki in 8 člani posadke. Letalo družbe West Caribbean Airways je letelo iz Paname na otok Martinique v karibskem morju.

West Caribbean Airways je potrdila, da je v nesreči umrlo 160 potnikov, in sicer 152 turistov in 8 članov posadke. Prav tako je francosko civilno letalstvo poročalo, da so v nesreči umrli vsi potniki, ki so bili prebivalci otoka Martinique, in kolumbijska posadka.

Venezuelske oblasti za letalski promet navajajo, da sta pilota tik pred nesrečo kontrolo letenja na letališču v Caracasu obvestila o problemih z motorjem. Nato so izgubili stik z letalom. Notranji minister Jesse Chacon še dodaja, da je imelo letalo, ko je letelo nad Venezuelo, težave z enim motorjem, nato pa še z drugim motorjem. Tamkajšnji mediji tudi poročajo, da sta pilota zaprosila za takojšnji pristanek letala.

Reševalne ekipe so prispele na področje, kjer je letalo strmoglavilo. Pregledujejo ostanke letala in iščejo črno skrinjico, ki bo dala podrobnejše podatke o vzrokih nesreče.

Kolumbijska letalska družba West Caribbean Airways je bila ustanovljena leta 1998.

:cry: :cry: :cry: Pa to ni fer :cry: :cry: :cry:
Sploh ne morš vrjet da se to dogaja!
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 16. Avg. 2005 21:53

Jst sm mislna da bom crklna od smeha k sm tole gledala!
Ko skuša najstnik narediti vtis na punco ...

Zaljubljeni najstnik je tale posnetek naredil, da bi naredil vtis na izbrano bejbo. Posnetek pa se je znašel na netu. Veselo...
http://www.ebaumsworld.com/aicha.html
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 16. Avg. 2005 21:58

SIEENA napisal/-a:Zaljubljeni najstnik je tale posnetek naredil, da bi naredil vtis na izbrano bejbo. Posnetek pa se je znašel na netu. Veselo...

Hehe ma ne no.. ti njegovi muvi so pa res "dobri".. :lol:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala` » 16. Avg. 2005 22:21

||MuCkAa napisal/-a:
SIEENA napisal/-a:Zaljubljeni najstnik je tale posnetek naredil, da bi naredil vtis na izbrano bejbo. Posnetek pa se je znašel na netu. Veselo...

Hehe ma ne no.. ti njegovi muvi so pa res "dobri".. :lol:
Hehe.. ampak tip se je potrudil ni kaj :D

Kakšno bo mleko "zadetih" krav?
Čredo krav v uralski pokrajini Sverdlovsk bodo med dolgo in hladno rusko zimo hranili z zaseženo marihuano.

_
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 17. Avg. 2005 0:11

tamala82 napisal/-a:

Kakšno bo mleko "zadetih" krav?
Čredo krav v uralski pokrajini Sverdlovsk bodo med dolgo in hladno rusko zimo hranili z zaseženo marihuano.

natural bhang :D
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 17. Avg. 2005 12:36

Rada nakupuje med seksom
Oskarjeva nagrajenka Jennifer Connelly je razkrila, da med seksom rada bere ali nakupuje preko interneta.
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 17. Avg. 2005 18:10

Debeluška je možu želela pripraviti presenečenje, zato si je nadela tangice. Presenečenje je uspelo, saj je soprogu ob pogledu nanjo zastalo srce.

Policija je 38-letno Sarah Martin, ki mimogrede tehta 150 kilogramov, zaradi suma umora pridržala. »Ne govorite mi, da se ni zavedala, da je pogled na njeno veliko zadnjico naravnost grozen. Poleg tega je vedela, da ima njen mož Marcus težave s srcem. Če mene vprašate, gre za načrtovan umor,« je izjavil policist Robert Cannon.

Ko je policija prišla na kraj dogodka, je Marcus ležal na hrbtu, njegov obraz je bil izmaličen in oči je imel velike kot golf žogice. »Očitno je videl nekaj, kar ne bi smel. In ko smo stopili v kuhinjo in zagledali jokajočo ženo, smo vedeli, kaj je to bilo,« je dogajanje opisal policist in dodal, da so vdovo vljudno prosili, naj si nadene hlače.

Sarah Martin meni, da so bili policisti do nje zelo nesramni in da ne ve, zakaj so jo aretirali. »Marcusu sem želela pripraviti posebno presenečenje za najino osmo obletnico. Mogoče sem malce pretiravala, vendar ga nisem hotela ubiti. Želela sem malce poživiti najino spolno življenje, saj že kar nekaj let nisva spolno občevala. Moža so namreč moji kilogrami zelo motili,« pravi Sarah. Kot dokaz, da ne gre za umor, je gospa Martin svoje presenečenje posnela in kaseto predala policiji. »Mislila sem, da si bo želel ta dogodek še kdaj pogledati,« je razložila. :lol:
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 17. Avg. 2005 18:31

Sieena že blo Klik

Sicer pa lejte to :D

V 'Fukačevem' izginjajo krajevne table
    Župan manjšega mesta v Avstriji je pozval britanske turiste, naj prenehajo krasti krajevne table. Kraj se imenuje Fucking.

Za tiste, ki morda ne razumejo angleško in ne vedo, zakaj bi prav ta kraj tako množično privlačil britanske turiste in zakaj naj bi ti prav tako množično kradli krajevne table, naj namignemo, da krajevno ime v angleščini pomeni 'besedo na f..'.

Slika
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.

Vrni se na Kultura

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov