Včlani se v IN COSMO SMS klub!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ammm, jz mam pa ajne klajne probljem.
A je ta zadevšna z sms-i samo za mobitelove uporabnike?
Ker jz pošljem iz simobila, pa dobim iz 2929 nazaj sms, da ključna beseda "in" ne obstaja.

Ker jz pošljem iz simobila, pa dobim iz 2929 nazaj sms, da ključna beseda "in" ne obstaja.

Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
pa ne! te orubijo za vsak prejt SMS
brezveze je to 

-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
steLLcy napisal/-a:iiiiiiiiiii
js sm pa knjigo dobla....
Danille Steel: Pet dni v Parizu
a res???qllll
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
Jst sem se to prjavla v eni reviji, pol sem pa kr od vseh revij dobivala te smse, pa sploh se ni dalo odjavit
, pošlješ odjava, ti piše da si uspešno odjavljen, pol pa spet dobiš. Itak sem pa zdej zamenjala operaterja in sem se končno znebila teh smsov, ker sem jih res kr dost dobila na DAN. Tako da nikoli več noben sms klub. Nažalost mam pač take izkušnje, sej lahko da je pri tem drugače, ampak raje ne tvegam več.

Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
-
×mishy× - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2006
- Kraj: Maribor
v teh sms klubih te samo orubijo. vsak sms po tamalem poje 50 sit, dobiš pa 3 na dan pa še to ne piše nič pametnega.. mama je tud mela isti problem ko se ni mogla odjavit, enostavno odjava ni bla mogoča, sploh ni bilo dostavljeno nikoli. potem ji je en povedal od nekega človeka cifro in ji je porihtal. nikoli več ! 

-
Pepelka.19 - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2006
- Kraj: iz pravljice...
mene ne zanima prjavljanje za sms nevem kej... zanima me kje se lohk odjavim iz tega foruma??? al kako nej poskrbim da me bodo izbirsala, kar slabo mi dela tle gor!
podpis odstranjen zaradi žaljive vsebine
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov