Včlani se v IN COSMO SMS klub!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Cosmopolitan - Uredništvo revije Cosmopolitan
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
V reviji Cosmopolitan bomo 26. maja 2005 odprli vrata za vsa Cosmo dekleta, ki bi želela sodelovati v nagradnih akcijah preko SMS sporočil ter prejemati privlačne ugodnosti za članice IN SMS kluba.
V okviru kluba bomo v vsaki številki revije Cosmopolitan podelili množico dobrih nagrad, za katere se boste potegovale tako, da boste na številko 2929 pošiljale SMS sporočila s ključno besedo IN COSMO ter ključno besedo za nagrado (npr. IN COSMO POTOVANJE). Na določen dan bomo izvedli žrebanje in vas o rezultatu obvestili preko SMS sporočila.
Podeljevali bomo kino vstopnice, kozmetiko, nakupne bone, med nagradami pa se bo za začimbo občasno našlo tudi kakšno potovanje.Vse članice SMS kluba boste deležne tudi posebnih članskih "IN" ugodnosti. Redno vam bomo pošiljali SMS kupone za različne popuste kot so na primer popusti pri nakupu kozmetike in revij, cenejše kino vstopnice, cenejši turistični aranžmaji itd.
26. maja torej kupi novi Cosmopolitan ter pripravi mobilnik!
V okviru kluba bomo v vsaki številki revije Cosmopolitan podelili množico dobrih nagrad, za katere se boste potegovale tako, da boste na številko 2929 pošiljale SMS sporočila s ključno besedo IN COSMO ter ključno besedo za nagrado (npr. IN COSMO POTOVANJE). Na določen dan bomo izvedli žrebanje in vas o rezultatu obvestili preko SMS sporočila.
Podeljevali bomo kino vstopnice, kozmetiko, nakupne bone, med nagradami pa se bo za začimbo občasno našlo tudi kakšno potovanje.Vse članice SMS kluba boste deležne tudi posebnih članskih "IN" ugodnosti. Redno vam bomo pošiljali SMS kupone za različne popuste kot so na primer popusti pri nakupu kozmetike in revij, cenejše kino vstopnice, cenejši turistični aranžmaji itd.
26. maja torej kupi novi Cosmopolitan ter pripravi mobilnik!
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Mam s temi sms-ji slabe izkušnje.
Pa pri men se je neki sistem zrušu in sem dobila 55 sms v eni uri .Zdej pa izračunajte kolk je to vse skupaj za prazen nč.Pri eni drugi reviji je to blo.
Pol je bil pa hec ko sem se fajn natelefonirala da sem se lahko odjavla.
Mislim hvala nee
Mogoče je tle na cosmotu boljš sam jaz imam slabe izkušnje in se ne bom naročila.
Pa pri men se je neki sistem zrušu in sem dobila 55 sms v eni uri .Zdej pa izračunajte kolk je to vse skupaj za prazen nč.Pri eni drugi reviji je to blo.
Pol je bil pa hec ko sem se fajn natelefonirala da sem se lahko odjavla.
Mislim hvala nee
Mogoče je tle na cosmotu boljš sam jaz imam slabe izkušnje in se ne bom naročila.
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Nak. Ni govora, da se naročim na to. Prvič, ker dobivam same reklame, ki pa so, drugič, po možnosti plačljive.
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
pomoje bojo prejeti smsji brezplacni...
odjavis se pa s take liste pomoje tud cist uizi(posles odjavni sms in to je to), tko da ne vem kaj panicarite.
tko nahitro je zadeva cist zanimiva, bomo pa vidl kaki bojo pogoji za sodelovanje in kake bojo cene smsou.
sonchika, placljiva reklama
odjavis se pa s take liste pomoje tud cist uizi(posles odjavni sms in to je to), tko da ne vem kaj panicarite.
tko nahitro je zadeva cist zanimiva, bomo pa vidl kaki bojo pogoji za sodelovanje in kake bojo cene smsou.
sonchika, placljiva reklama
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
spellca napisal/-a:opium napisal/-a:pomoje bojo prejeti smsji brezplacni...
Običajno prejeti sms-i z 2929 niso brezplačni in stanejo 25 sit!
Aja? k men skoz neki z 2929 pošilja.. A kdo ve kako se od unga od Cool-a odjaviš slučajno??
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Pojdi na njihovo internetno stran. Sigurno piše, kako se odjaviš.
-
Kunigunda - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
- Kraj: SG
hvala,ampak ni šans!
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov