Umor pred T-Clubom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Aphrodite - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
hja, tako je to pri nas v zaporih...ful strogo pa to ...v Avstriji ni niti približno tak...tam je zapor ZAPOR! ne pa pri nas ko si vsak berač želi it v zapor ker mu bo pozimi toplo, za jest bo mel in očitno tut rdečo sobo?!?
mislim to je sramota!
smo pa glih zadnjič na faxu debatirali o tem, kaj je za obsojenega huje-dosmrtna kazen ali smrt...glede naših zaporov se ne da o tem debatirat...
mislim to je sramota!
smo pa glih zadnjič na faxu debatirali o tem, kaj je za obsojenega huje-dosmrtna kazen ali smrt...glede naših zaporov se ne da o tem debatirat...
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Ma ja sej maš prav, od zdej naprej se bom vzdržal kar se tiče podajanja mnenj v takih temah ker to sploh nima smisla.
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
jaz sem tud tja pogosto hodla... mam zaj kr malo zadržek mi je fu grozno
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Aphrodite napisal/-a:*_nincy_* napisal/-a:Ja kaj si pa pametna???
Posebni ljudje...počisti pred svojim pragom potem pa govori...
Sori ampak sama si se spustila na veliko nižji nivo...Žalostno in pomilovanja vredno za deklico,ki naj bi imela "inteligenco na višku"...
Pa prosim če si že tako izobražena bi lahko začela poste brati na začetku...
Drugo ne vem od kod ti da smo posplošili vse na ić(pokaži mi ta stavek lepo prosim), če bi premogla vsaj toliko intelegence lepo prosim vaše veličanstvo pojdi prebrat kaj smo pisali pred tem postom!!!
če koga zanima, naj si prebere poglavje ''Kriminaliteta in deviantnost''
Ne mene osebno ne zanima in si ne bom na podlagi nekoga,ki govori nekaj svojega ustvarila drugo mnenje...
Prvo kot prvo se pa nauči brati in analizirati poste potem pa žali s posebnimi ljudmi in tako naprej!
če se kdo mora naučiti analizirati poste, si to ti...
prebrala sem vse od prvega posta naprej in nisem edina ki je ''pogruntala'' da si oz. ste posplošili...malo preberi, kaj so pisali ostali...
in nikoli nisem rekla, da imam inteligenco na višku...kje to piše? postavljaš argumente ki jih ne znaš dokazati...
ne rabiš met osornega tona...si živčna al kaj?
pa nobenga nisem žalila z izjavo ''posebni ljudje''-ni bilo mišljeno ''prizadet''...očitno ti vzameš vse negativno...
če te ne zanima, pač ne beri! napisala sem: ''če koga zanima...'' tebe očitno ne in se pol lahk vzdržiš, a ne?
pa da ne bom OT,grozno je to kar se dogaja...še malo pa se bo začelo streljanje v šolah...
Sej ne vem ali sem jaz neumna ali si pa ti ker če jaz prav vem si citirala točno mene.
Ne vzdržatr se pa ne morem sploh takim osebam kot si ti.
Da ne znam postavlat argomentov mislim da sam niti ne veš kaj pišeš.
Osornega tona???WTF
Prosim za dokaz da sem posplošila da so vsi na Ič murilci, lepo prosim, ker me resnično zanima!!!
In me ne zanima kaj so drugi pisali citirala si mene torej je bilo namenjeno meni....
Tko da če mislš še kaj pametnga povedat kar ZS imam take ...... izredno rada (pa še strašno dolgčas mi je)
Bejbika sory namo več OT!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Mesec dni pred tem dogodkom (umorom pred Trustom) so enga fanta iz istega razloga, torej nenamerno se je zaletel v eno punco, 3x zabodli z nozem. 2x v ramo, po glavi so ga k sreci "samo" porezali. Imel je veliko sreco, da je bilo okoli veliko ljudi in so storilci hitro pobegnili, preden bi mu lahko naredili se kaj hujsega. K sreci z njim ni bilo tragicno, je bil pa kar lep cas v bolnisnici. Kako je pa zdaj z njim pa ne vem. Trust oz. T-club pa ne vrjamem, da bo cel mesec zaprt. Vem, da je bil zaprt prejsnjo soboto.
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
_Petra_ napisal/-a:Mesec dni pred tem dogodkom (umorom pred Trustom) so enga fanta iz istega razloga, torej nenamerno se je zaletel v eno punco, 3x zabodli z nozem. 2x v ramo, po glavi so ga k sreci "samo" porezali. Imel je veliko sreco, da je bilo okoli veliko ljudi in so storilci hitro pobegnili, preden bi mu lahko naredili se kaj hujsega. K sreci z njim ni bilo tragicno, je bil pa kar lep cas v bolnisnici. Kako je pa zdaj z njim pa ne vem. Trust oz. T-club pa ne vrjamem, da bo cel mesec zaprt. Vem, da je bil zaprt prejsnjo soboto.
Pred istim lokalom?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
_Petra_ napisal/-a:Trust oz. T-club pa ne vrjamem, da bo cel mesec zaprt. Vem, da je bil zaprt prejsnjo soboto.
Sej nism ziher..En prjatu mi je to reku..
Aphrodite in ninchy pa prosim ne se kregat...K sm na ić..Da ne bo kakih posledic
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov