Umor pred T-Clubom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
the big red machine napisal/-a:Joooj kaka izjava, ubogi Drekonsi, še vsako mesto oz.vsaka vas ki sovraži LJ jih bo vedno čakala ne samo Viole. In tudi povsod so že dobili pošteno po p***i
Viole pa ne? sem bla zraven ko sta dve viole prav lepo pokasirale, ker sta ble toook pametne
Sicer pa primitizem iz ene in druge strani.da se tepeš zarad fuzbala in ker sem jaz iz lj ti pa iz mb Smešno!In zarad tega potem konec koncev oseba še umre.Ajmene, kar ponosno bodite na svoje violice ja, jst mam raj pičkice okoli sebe kot pa morilce
In se strinjam s kr.eno.Ni nujno, da je vsak morilec na -ič.Jih je pa več opaziti, ker pač mladini ki pač pade v tako družbo, družba to narekuje.
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
Ne vem, kaj zdaj nakladate o sovraštvu Viole-Dragons,morilec ni član nobene navijaške skupine, tako da ne gre za navijaški obračun.
Fant je imel pač smolo, da je pred klubom naletel na psihopata, to je vse.
Ne vem, kaj zdaj eni mešate fuzbal zraven.
Fant je imel pač smolo, da je pred klubom naletel na psihopata, to je vse.
Ne vem, kaj zdaj eni mešate fuzbal zraven.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Prašej teto nad tabo ki se more repenčit povsod če ne ni srečna
Nismo vsi taki bedaki kot naši novinarji ki takoj ko ugotovijo da je žrtev iz MB (in navijač) morilec pa iz LJ začnejo fantazirati vse mogoče in napeljevati na nekaj kar bi očrnilo navijače.
Nismo vsi taki bedaki kot naši novinarji ki takoj ko ugotovijo da je žrtev iz MB (in navijač) morilec pa iz LJ začnejo fantazirati vse mogoče in napeljevati na nekaj kar bi očrnilo navijače.
-
*purple* - Cosmopsiho
Če gremo gledat repenčenje, si ti začel z ...Drekonsi, kontra na moj prvi post.Torej?
Jst ne vem kaj ej ta model, kaj je bil, kako, zakaj.Sm samo povedala tist kar se mi je zdel v tistem kontekstu.
sicer pa splošno gledano, se tudi veliko krvi med navijači prelije in tudi to vodi v hude poškodbe in celo smrt.kar je pa brezveze.Da bi se tepla zarad Zahoviča
Jst ne vem kaj ej ta model, kaj je bil, kako, zakaj.Sm samo povedala tist kar se mi je zdel v tistem kontekstu.
sicer pa splošno gledano, se tudi veliko krvi med navijači prelije in tudi to vodi v hude poškodbe in celo smrt.kar je pa brezveze.Da bi se tepla zarad Zahoviča
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Ja sam tko če pogledate usi teli na ić majo pač korenine iz južnga konca sam drgač so pa usi (večinoma) rojeni u Slo.,tko da so glih tko slovenci(no skor no,sam pač korenine majo bl južn) k kakšen janez novak.Pa še toook velik več jih je.Ja kje pa so drgač teli slovenčki??Na partiyih v oblačilih za maškare,pa na metelkovi pa u K4.
Kaj greš u bakus ,pa jih je četrtina na IČ,pa greš u global pa jih je četrtina na Ič.Pa se niti slučajno ne vrti njihova muska.
Drgač pa ja tole kar se dogaja je že mau tu mač!!!Da mam moč uso mladino na ceste pa protesterat da nej se nehajao tale sranja pa za varnostnike v diskotekah kr lepo polcaje pa bo mer!!!
Kaj greš u bakus ,pa jih je četrtina na IČ,pa greš u global pa jih je četrtina na Ič.Pa se niti slučajno ne vrti njihova muska.
Drgač pa ja tole kar se dogaja je že mau tu mač!!!Da mam moč uso mladino na ceste pa protesterat da nej se nehajao tale sranja pa za varnostnike v diskotekah kr lepo polcaje pa bo mer!!!
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
*_nincy_* napisal/-a:..... ELVIS LIVADIĆ....
No sej kam paše je jasno, nič nenavdn priimek ...se ne čudim in sem kaj tekega pričakovala...
Sicer pa da ni kaj v sorodu mislim po ne vem katerem kolenu bratranec s tistim iz Globala!
(pa nisem rasist ali kar koli imam veliko prijateljev iz bivše juge, ampak taki gnoji me pa totalno ob živce spravijo, takrat si resnično človek zaželi Jelinčiča na oblasti)
Se čist strinjam tlele!
Vsepovsod kjer je kakšno sranje, so zadnje čase tile na -ič (oz. -ić, kakorkoli) zravn. Pa tud js nism niti približno nobena rasistka al pa kej, ampak dejstva so pač očitna.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
*purple* - Cosmopsiho
to je zato, ker pač se povežejo take družbe.Pomoje bi blo bolj treba kakšnega psihologa vprašat, zakaj je temu tako.Sigurno pa je fora v tem, da se pač nekdo pridruži družbi in dela po njihovem kopitu.Nekateri so pa itak preprosti, moteni.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ja neki bo treba narest glede naše družbe, ker tako res ne bo šlo več naprej... Mislm, da se morm na vsakem koraku bat, kaj rečš in komu ne boš pasal ! Sem lih zadnjič delila ene letake na Kongresnem in eni folki tako grdo gledajo, da si nism upala niti unga listka dat, ker se mi je zdelo, da mi bo kdo kej naredu . Drgač pa niso u nevarnosti samo fanti, ampak smo tudi ženske. Jez sm še kot najstnica tudi dobila eno klofuto od varnostnika, sam zato ker sm protestirala, ker me notr ni hotel spustit! Tko da... ja, mene je tudi strah! Preveč je postalo ˝modno˝ ubijat!
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
moi T napisal/-a:Ja neki bo treba narest glede naše družbe, ker tako res ne bo šlo več naprej... Mislm, da se morm na vsakem koraku bat, kaj rečš in komu ne boš pasal ! Sem lih zadnjič delila ene letake na Kongresnem in eni folki tako grdo gledajo, da si nism upala niti unga listka dat, ker se mi je zdelo, da mi bo kdo kej naredu . Drgač pa niso u nevarnosti samo fanti, ampak smo tudi ženske. Jez sm še kot najstnica tudi dobila eno klofuto od varnostnika, sam zato ker sm protestirala, ker me notr ni hotel spustit! Tko da... ja, mene je tudi strah! Preveč je postalo ˝modno˝ ubijat!
Fantje so v nevarnosti, da so tepeni ali, kot vidimo zadnje čase, ubiti, me pa bolj, da nas kakšen manjak posili.Tega je tud dost.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
moi T napisal/-a:Sem lih zadnjič delila ene letake na Kongresnem in eni folki tako grdo gledajo, da si nism upala niti unga listka dat, ker se mi je zdelo, da mi bo kdo kej naredu .
Jaz isto ko sem mela promocijo. Kasni taksni juzni te tko pogledajo, da sem raj tih bla. Sploh ne veš več, če lahko kej rečeš, ne da bi po gobcu dubu.
Drugač nimam nic proti ljudem, ki se pišejo na ič al pa kej podobnega. Mam pa proti tistim, ki so južni pa so rojeni kle (ali pa tudi ne) pa skoz kritizirajo Slovenijo in kok je Bosna ql in nočjo govort slovensko, ker so oni tok ponosni na svojo domovino.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
*_nincy_* napisal/-a:the big red machine napisal/-a:Mah zgradit zid visok 20m po celi južni meji in je stvar rešena. Še prej pa ukrotit to pasmo mešančkov pri nas.
Misli mi bereš...se popolnoma strinjam s teboj...
Pa sej niso vsi isti no.
Sam tole, kar se dogaja pred klubi, v klubih, tud po domovih in tko naprej ... groza Ko bi se ljudje mal zavedal, da se ne da vse rešit s prepiri in umori, in da se da normalno pogovarjat al pa se prepirat samo na verbalen način ... bi blo fino ja. Ampak neee, pejmo do prvega, k se bo slučajno zaletu v nas in ga ubijmo,. Dejmo ga, dejmooooooo ...
- sanjavi hudiček
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
Men sploh ni jasn kaj je človek mislu, da je kr šel pa onega ubil, ki mu niti nič ni naredil. a zdj če nam kdo ne bo všeč in se bo še pomotoma zaletel v nas, ga bomo pa šli in ubil..haloooo. sj to ni več normaln.. upam da bo storilec in vsi pajdaši zaprti vrsto let. storilca bi pa js tolk mučila da nikoli več nebi pomislil na to, da bi komu kaj žalega naredil, če bi sploh kdaj še vido svetlo zunaj zapora. taki si zaslužijo dosmrtno ječo brez kakršnekoli možnosti izpustitve.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov