tvoja najljubša knjiga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Uuuh, kar sram me je kr doost časa nism nobene knjige prebrala. Pa čis pasalo bi mi zdele eno dobro knjigo prebraat
Drgač pa.. Gejša. Ena najboolših knjig. Pa tud zloo zanimiva pa napeta do konca.
Pa zbirka knjig Waris Dirie. Ubistvu opisuje po delih svoje življenje.. dobre knjige k so se me res dotaklne pa vsakemu so lahk mal v premislek. Puščavska roža, Puščavska zarja, Puščavski otroci..
Drgač pa.. Gejša. Ena najboolših knjig. Pa tud zloo zanimiva pa napeta do konca.
Pa zbirka knjig Waris Dirie. Ubistvu opisuje po delih svoje življenje.. dobre knjige k so se me res dotaklne pa vsakemu so lahk mal v premislek. Puščavska roža, Puščavska zarja, Puščavski otroci..
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Igor Jovanov - Izpoved iz harema ... to je knjiga, ki se me je zelo dotaknila in tudi prebrala sem jo v enem dahu. Zelo dobra knjiga! Sicer imam več najljubših knjig, ampak to bi vsekakor izpostavila.
Pain is temporary, glory is forever!
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
purple_rain napisal/-a:Mislm, da mi je še kar najljubši Štoparski vodnik po galaksiji.
Enostavno fantastično!
^^
Agatha Christie je legendarna
Parfum je super napisana –vohaš lahko vse opisane stvari, jokaš, gnusi se ti, ...
Medved Pu pa je naj... Primeren za otroke in odrasle, zanimiv stil, noro zabaven in veliko stvari lahko potegneš ven... On zares ve, kdo so pravi prijatelji, kako je, če imaš majhne možgane, kako sestaviti dobro brundarijo in kje se dobi najboljši med. Pa prestrašeni Pujsek, Tigr in depresivni Sivček... Na žalost sem ga odkrila šele nedolgo nazaj, ampak od takrat ga redno berem in se zraven glasno smejem.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
ok zdej upam, da ne bo preveč zgražanja
Frankenstain - Mary Shelley
dobr napisana knjiga, res..
Frankenstain - Mary Shelley
dobr napisana knjiga, res..
-
svetlana5 - Debatorica
- Na forumu od: 23. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
Meni so všeč knjige o komisarju Brunettiju, pisateljice Donne Leon. Dogaja se v Benetkah, poleg reševanja primerov pa lahko z Brunettijem spoznavamo Benetke in okolico, pa seveda italijansko hrano, ki jo tako dobro pripravlja njegova žena.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
amelie nothomb- metafizika cevi, je med mojih top 10.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov