tvoja najljubša knjiga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
densy napisal/-a:jest mam pa še zdej najbolj v spominu prijatelje pa Baletni copatkito so ble take lepe knjige, k sm jih prebrala brez pavze..
jaaaaaaa, baletni copatki!!! Prou spomnim se, kako sem vsak dan hodila v knjižnico pa jih nadlegovala, če je izšla že kakšna nova...

Drugače pa zadnje čase - Kinsella rocks! Shopaholici - že dolgo se nisem tako zabavala ob knjigah...
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
uf mojih najlubših knig je ful ful ful. drugače mi je pa najbolj pri srcu P.S.LJUBIM TE in pa POROKA Z BUDO. obožujem te dve knjigi.
drugače pa najbolše so ljubezenske oz ni jih čez ljubezenske zame

drugače pa najbolše so ljubezenske oz ni jih čez ljubezenske zame

ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
Miss N. napisal/-a:Cecily Ahern - P.S. ljubim te
Mislim da sop že posneli film, ma ni še pršu vn. knjiga je pa zakon. js jokala. se jo splača prebrat
tud jaz sem pri tej knjigi

A moment on your lips, forever on your hips!
-
trisha - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
Moja najljubša knjiga je pa že kr neki časa Gaston Leroux:Fantom iz opere
. Ful je lepa knjiga.
Glih kar sem pa prebrala knjigo John Shors: Pod marmornim nebom in me je tut čist navdušla, je taka lepa ljubezenska zgodbica, govori pa o Tadž Mahalu

Glih kar sem pa prebrala knjigo John Shors: Pod marmornim nebom in me je tut čist navdušla, je taka lepa ljubezenska zgodbica, govori pa o Tadž Mahalu

-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ma knjig je velik dobrih
Sam prvo pomislm na Dež-Nejka Omahen
Ful lepa knjiga

Sam prvo pomislm na Dež-Nejka Omahen

Ful lepa knjiga
- čokoholičarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2006
- Kraj: neverland
Ful mi je fajna N. Sparks :Ljubezen v steklenici...ful žalostna knjiga...al pa Beležnica...knjige, ki se te dotaknejo...
The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men je od Iana McEvana Pokora res neki posebnega, drugač pa tud Nimfomanka (ne spomnim se točno avtorice) in Pred spanjem si stokrat skrtačim lase od Melisse P. Ajaaa, pa čist sm nora (še vedno) na Adriana Mole-a (Jadran Krt po slo.
).

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
bloody_mary - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2007
- Kraj: Zasavje
Valérie Tasso: Nimfomanka in Wei Hui: Dekle iz Šanghaja
Obe knjigi vsebujeta kar veliko dozo seksualnih raziskovanj in iskanja samega sebe, vendar sta me deli navdušili predvsem zaradi prisotnosti rahle dekadence, ki da zgodbi nekakšno realno (in mnogokrat kruto) osnovo.
Obe knjigi vsebujeta kar veliko dozo seksualnih raziskovanj in iskanja samega sebe, vendar sta me deli navdušili predvsem zaradi prisotnosti rahle dekadence, ki da zgodbi nekakšno realno (in mnogokrat kruto) osnovo.
- wezalka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
lolitaa napisal/-a:Melissa P.-Pred spanjem si stokrat skrtačim lase. res taka posebna knjiga.
si slučajno brala tudi njeno drugo knjigo- VONJ TVOJEGA DIHA?... jaz jo imam doma pa se nekako ne morem zraven spravit... mi je bla pa pred spanjem si stokrat skrtačim lase res dobra!
zelo zelo všeč mi je knjiga LUŽA (Matjaž Pikalo), saj opisuje napake današnjega sveta skozi oči otroka... pa še nasmeješ se zraven! sper mi je tudi SIDNEY SHELDON!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ddddd The Lord of The Rings by Tolkien, seveda. Silmarillion pa čaka, da ga še enkrat preberem, morem priznat, da je zame bil prvič kar trd zalogaj.
Sledi pa Camusov Le'Tranger.
Sledi pa Camusov Le'Tranger.
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
men je pa ful všeč trilogija:
1. del. MESTO MASK
2. del: MESTO ZVEZD
3. del: MESTO CVETJA
nevem , so mi všeč take bolj domišljijske
1. del. MESTO MASK
2. del: MESTO ZVEZD