tvoja najljubša knjiga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Ronnie - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
Katera je vaša najljubša knjiga in zakaj (Lahko je roman, poezija, karkoli)?
Meni je bila zelo všeč ena sicer mladinska, Potovanje do reke morja. Res taka luškana, pa lahkotna. Sem jo brala lansko poletje pa kar nisem mogla nehat.
Res se opravičujem, če ta tema že obstaja, jaz je še nisem našla.
Meni je bila zelo všeč ena sicer mladinska, Potovanje do reke morja. Res taka luškana, pa lahkotna. Sem jo brala lansko poletje pa kar nisem mogla nehat.
Res se opravičujem, če ta tema že obstaja, jaz je še nisem našla.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mislm, da mi je še kar najljubši Štoparski vodnik po galaksiji.
Enostavno fantastično!
Enostavno fantastično!
- sapramiska
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: ljubljana
pozdravljeni
meni osebno je najboljša knjiga mali princ.
Brala v otroštvu,in berem sedaj in je res prikupna,globoka,človeška in zdaj sem si jo šla prav kupit.da jo bom še večkrat prebrala ali pa jo bodo morda nekoč brali moji otroci,..lp
meni osebno je najboljša knjiga mali princ.
Brala v otroštvu,in berem sedaj in je res prikupna,globoka,človeška in zdaj sem si jo šla prav kupit.da jo bom še večkrat prebrala ali pa jo bodo morda nekoč brali moji otroci,..lp
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
jagodka85 napisal/-a:men je pa najljubša knjiga Zadnji mega žur& Noč po mega žuru. Mislm, da je tak naslov, nism čist prepričana. ob prvem delu sm jokala kot dež ob koncu.
ja meni je tud Zadnji mega žur legendarna kniga...2. del (Noč po mega žuru) sm tud brala, ma me ni tko pritegnila...preveč pomešanega in preveč naključij...take reči, ki ne spadajo u nadaljevanje take tragične knjige...
u osnovni sm brala Za šus prodam mater...zakon knjiga...neki o odvisnikih...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov