Terry Pratchett
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 3 prispevkov
• Stran 1 od 1
- kai
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ste katero iz njegovega Discworlda prebrali?
Kakšen je vtis?
Pri meni doma so vsi obsedeni z njegovimi knjigami. Po dveh letih trme sem dopustila, da mi je fant v roke potisnil knjigo Hogfather. In moram priznati, da mi je všeč.
Kakšen je vtis?
Pri meni doma so vsi obsedeni z njegovimi knjigami. Po dveh letih trme sem dopustila, da mi je fant v roke potisnil knjigo Hogfather. In moram priznati, da mi je všeč.
bounce around kai like bunniez
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Nekaj let nazaj sem zacela brat Truckers, sicer nima veze s to serijo, ki jo omenjas, ampak mi je bila knjiga tako antipaticna, da se nisem lotila nobene n njegove knjige vec.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
Kala* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2007
Meni so njegove knjige zelo všeč. Sicer je jezik kar težak za brat, a se navadiš in tudi razširiš angleščino
Prva knjiga, ki sem jo brala je bil slovenski prevod Barva magije, potem pa sem prebrala še do konca celo serijo o Rincewindu, Amazing Maurica, kratke zgodbice in The Truth.
Meni so knjige všeč, v kratkem se mislim ''spravt'' tudi na serijo o Death.
Zadnji prevod v slovenščino (The light fantastic) pa je za moje pojme zelo slab in površen.

Prva knjiga, ki sem jo brala je bil slovenski prevod Barva magije, potem pa sem prebrala še do konca celo serijo o Rincewindu, Amazing Maurica, kratke zgodbice in The Truth.
Meni so knjige všeč, v kratkem se mislim ''spravt'' tudi na serijo o Death.
Zadnji prevod v slovenščino (The light fantastic) pa je za moje pojme zelo slab in površen.

Prvi neprebran prispevek • 3 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov