slovenski pisatelji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
klara - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2004
ninc napisal/-a:trenutno: Andrej Subic: Fužinski bluz + predstava v Drami (super!!!)
ja, pa vse od Nejke Omahen (čeprav je to mladinska literatura)
Bogdan Novak: saga Lipa zelenela je
od pesniških zbirk pa mi je najljubša Alba (Boris A. Novak)
jap predstava fužinski bluz je bla zakon čprov je biu alamut boljši.. .ampak dobr
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
men je super marjana moškrič (ledene magnolije), pa janja vidmar (debeluška) ... te knjigi sta mi tud eni izmed najboljših
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Lila prap. je men tko svetska!!! Jst jo poznam že od malih nog, mogoče mi je tudi zato tako pri srcu. Res super ženska
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
v@zi - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2006
od pesnikov mi je res hud srečko kosovel, k bereš njegove pesmi te kr srh spreleti, k se prov čutjo čustva, globina pa nadarjenost za pisanje...
sodobni: Boris A. Novak, smešne pesmi, res smešne, kot človek ful vredu, tak zgovoren pa prisrčen, se vid vse to v njegovih pesmih...
pisateljev slo. sm pa tut dost prebrala sam ne vem da bi kerga prov izpostavla, vsak je po svoje zanimiu ane
sodobni: Boris A. Novak, smešne pesmi, res smešne, kot človek ful vredu, tak zgovoren pa prisrčen, se vid vse to v njegovih pesmih...
pisateljev slo. sm pa tut dost prebrala sam ne vem da bi kerga prov izpostavla, vsak je po svoje zanimiu ane
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
Definitivno Bogdan Novak, njegove knjige obvezno vse preberem. Desa Muck in Nejka Omahen sta tudi kul, ja. Kdo drug mi pa ne pade na pamet, čeprav preberem tudi dosti slovenskih knjig (mislim, da ne kaj dosti manj kot recimo tujih).
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
Anton Ingolič
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
A je katera brala Neli Kodrič: Na drugi strani? V Sobotni prilogi je za umret zabavna "kritika" te knjige, ki jo je napisal Mazzini. Menda bodo njeno knjigo dobili vsi sedmošolci zastonj, ker je kao najboljša mladinska knjiga pri nas...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov