slovenski pisatelji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Vitomil Zupan (Menuet za kitaro mi je super, sm večkrat prebrala) in pa Svetlana Makarovič mi ma zlo fajn zgodbice, sploh kakšne živalske (samo ne poezije). Pa kašno delo od Gruma mi je še všeč, drugače pa velik raje berem tuje pisatelje ... sej vem- shame on me
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
obožujem jančarja (vse, od novel v Pogledu angela do Katarina, pav in jezuit), všeč sta mi tut vinko moderndorfer (čeprov ima nekatera dela za moj okus preveč zamorjena) in jani virk (od Rahele do Smeha za leseno pregrado).
...just breathe...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Bulma napisal/-a:Joj,pozabila sem se Marinko Fritz Kunca-fenomenalne bukve ma!
Evo sm hotla lih kar napisat ... Marinka Fritz Kunc ... odličneee knjige resss ... jst sm njene knjige prebrala že večkrat zaporedoma tok mi ma dobre
Drgač je pa tuki še Bartol pa Muckova je tut super ... drugač mi je ušeč pa tut Kesnik pa Vitomil Zupan pa zihr bi se še kkšn najdu
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
men se še kr dopadejo npr.: France Bevk, Desa Muck, in pa ta najbolša=)Nejka Omahen
Od pe snikov pa mrde Simon Gregorčič(?)
Od pe snikov pa mrde Simon Gregorčič(?)
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Marjan Rožanc, pa Župančičevi Mehurčki
Nazadnje me je presenetila Vesna Milek ... Kalipso sem brala pred leti, fenomenalno ...
prva knjiga, ki sem jo kot deklica prebrala od slovenskih avtorjev, je bila strupena brigita Mate Dolenca ...
Župančič mi je pa car ... letos sem iskala verz za posvetilo v knjigi in res fenomenalni verzi ...
klasiki kot Bevk, Tavčar, Cankar, Kersnik, Kranjec ...
Nazadnje me je presenetila Vesna Milek ... Kalipso sem brala pred leti, fenomenalno ...
prva knjiga, ki sem jo kot deklica prebrala od slovenskih avtorjev, je bila strupena brigita Mate Dolenca ...
Župančič mi je pa car ... letos sem iskala verz za posvetilo v knjigi in res fenomenalni verzi ...
klasiki kot Bevk, Tavčar, Cankar, Kersnik, Kranjec ...
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Mah, pri meni je tko... js prisegam na Franceta Prešerna. Njegove poezija mi je tok lepa... ko berem nezakonsko mati, se skor vedno zjokam... potem pa dolg dolg ni nobenga....
res pa je, da me je nekako presenetila Vesna Milek... prebrala sem sicer le eno njeno delo, pa priznam, da mi je punca kr všeč....
res pa je, da me je nekako presenetila Vesna Milek... prebrala sem sicer le eno njeno delo, pa priznam, da mi je punca kr všeč....
My dreams are my reality...
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Moji najljubši so Miha Mazzini, Andrej Skubic, Lenart Zajc, Evald Flisar, Feri lainšček in Pavle Zidar.
Od pesnikov pa Maja Vidmar, Gregor Podlogar, Milan Dekleva (deloma), Katja Plut in včasih Tone Škrjanec.
Od pesnikov pa Maja Vidmar, Gregor Podlogar, Milan Dekleva (deloma), Katja Plut in včasih Tone Škrjanec.
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov