Slike, risbe, grafike...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Temu jst ne bi rekla čečkarije . Lepo rišeš! A si na kakšni oblikovni šoli al kej podobnega?
-
x_nika_x - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 5. 2005
- Kraj: Domžale
waaaaw!!!ful hudo....jst ful rada rism pa skor usak dan kej ceckam....tko mal cunce rism pa pohistvo pa take stvari ce rism pa kej druzga pa rajs gledam ksno mejhno slikco pa si jo pol na velk list narism iz teperami pa opazujm uno tamalo slikco k nimam lih nevem kok domislije (slikco pa prlepm ko bom zrihtala digitalca)
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
jaz tudi velikokrat rišem...ponavadi kakšne pevke..pevce....do zdaj sem največkrat nakracala christino aguilera.......joj če mi je pa tak huda.....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz kej narišem od cajta do cajta, sam je bl tko na izi narisan.. Pa večinoma po kaki slikci pa tko.. Slikce pridejo pa če mi jih bo ratal skenirat, če bo cajt za to.
Sam pa ni tok lepo narisan k na uni od Bageere.. Prva slikca mi je res ful lepa.
Sam pa ni tok lepo narisan k na uni od Bageere.. Prva slikca mi je res ful lepa.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Hmm, jaz pa mam vse polno takšnih in drugačnih "čečkarij" po šolskih zvezkih... no saj jih vedno iztrgam in dam v mapo. Mam kar zajeten kupček teh risbic... ampak nimam skenerja tak da jih ne morem dat gor
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Bom jaz dala. Trenutno se ukvarjam s tem:
http://img91.echo.cx/my.php?image=tattoo35pz.jpg
http://img91.echo.cx/my.php?image=tattoo35pz.jpg
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Vaaau, Emina, zelo lepo, zanimivo in malo tudi nenavadno - prvič vidim kaj takega... Tole je narejeno na les? S kakšnimi barvami pa?
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]