Satanizem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 119 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
*purple bitch* napisal/-a:0bstajajo že, ampak ni bilo nikol kakih izpadov in ceremonij iz njihove strani....in tudi mislim, da jih nikoli ne bo...
v mariboru je bila nekaj let nazaj huda panika....ko so mačke klali in njihovo kri pili....pa še nekaj stvari je bilo...pa se zdaj točno ne spomnim...
tako, da definitivno obstajajo...pa tud ceremonije imajo...samo tolk zadaj, da mi sploh ne vemo...
v mb je porodnišnica v nulo zastražena...not lahko gredo le možje oziroma očetje teh otrok...
vem iz lastnih izkušenj...ker mam svakinjo pa malo pupo not...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
astra_mb napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:0bstajajo že, ampak ni bilo nikol kakih izpadov in ceremonij iz njihove strani....in tudi mislim, da jih nikoli ne bo...
v mariboru je bila nekaj let nazaj huda panika....ko so mačke klali in njihovo kri pili....pa še nekaj stvari je bilo...pa se zdaj točno ne spomnim...
tako, da definitivno obstajajo...pa tud ceremonije imajo...samo tolk zadaj, da mi sploh ne vemo...
v mb je porodnišnica v nulo zastražena...not lahko gredo le možje oziroma očetje teh otrok...
vem iz lastnih izkušenj...ker mam svakinjo pa malo pupo not...
jah mačke klali-to sem slišala ja..samo pa useeno močno dvomim da bi se pokazali v porodnišnici, in hoteli kakega otroka..no se pa res zna zgodit...če mamo trobce pa plute in slične, pol se tud čemu takemu nebi čudila.vseeno pa se mi zdi pretirana panika....
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
krfjolca napisal/-a:Če bi bila sama trenutno mamica in bi ležala v porodnišnici s komaj rojenim otrokom, bi bila hvaležna za tako paniko.
jst osebno se res nebi sikirala....kar so pa naredili v mariboru je biu pa itaq nateg...v sloveniji radi nategujejo preko sporočil in telefonov, ravno zarad tega ker delajo tako paniko povsod in potem se folk smeji temu...
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
hmm.. no.. jst sm pršla iz kinota zdej dobr.. omen me ni kej preveč impresioniral.. ideja pa itaq.. mnja.. dobr so umestil v današnji čas, to pa res
Angie

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
-
mycosmogirl - Kofetarica
ja sam to je pa res....jst sm se pa lih zanč pač...6.6.2006 pelala z avtobusom in je bla nesreča v lj....bla je verižna reakcija, štirje avti so se zaletel...
a mislte, da je to kj povezan z datumom

a mislte, da je to kj povezan z datumom

-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
mycosmogirl napisal/-a:ja sam to je pa res....jst sm se pa lih zanč pač...6.6.2006 pelala z avtobusom in je bla nesreča v lj....bla je verižna reakcija, štirje avti so se zaletel...
a mislte, da je to kj povezan z datumom![]()
ma dej no.. kot da se nesreče drugače ne dogajajo! kake maš! js v to ne verjamem!
My dreams are my reality...
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
krfjolca napisal/-a:Ja, sem slišala, da so 6.6.1996 imeli podobne grožnje in ukrepe po porodnišnicah.
Tudi cerkve menda množično zaklepajo, da ne bi prišlo do kakšnih požarov ipd.
takrat se je moj mali bratranec rodil v nemciji. in je bla cela panika. baje je to pri njih bol popularno in razsirjeno in je blo temu primerno tut varstvo v bolnisnicah.
-
mycosmogirl - Kofetarica
za unle zgorej je bil vprašaj
.....sej lih ne verjamem v 666....sam tko....na misel mi je pršl

-
*Little_Star* - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2006
Ti najstniki ki se grejo neki satanizem so mi najbolj smesni..neko macko tam razreze pa se crno oblece pa si da spice okoli rok pa vratu pa misli da je glavni frajer..pravi satanisti tega itak ne delajo(koljejo zivali itd)
nesreče povezane z takimi datumi so pa itak zgolj naklucje..sicer pa ce ti vrjames da se ti bo nekaj slabega zgodilo potem se ti ponavadi to zgodi...marsikaj je le nasa psiha in to kak mamo v glavi poslihtano!da ne govorim o kakih vedezevalcih..cisto nategovanje..ampak dobro to je ze druga tema

nesreče povezane z takimi datumi so pa itak zgolj naklucje..sicer pa ce ti vrjames da se ti bo nekaj slabega zgodilo potem se ti ponavadi to zgodi...marsikaj je le nasa psiha in to kak mamo v glavi poslihtano!da ne govorim o kakih vedezevalcih..cisto nategovanje..ampak dobro to je ze druga tema

Prvi neprebran prispevek • 119 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov