Satanizem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Ideologija Satanizma je čist drgačna, kot si predstavlja preveč krščansko zatolčen in nerazgledan folk.
Stanizem je proti mučenju in ubijanju.Pa statan ni kralj peekla je le eden štirih pricev.
jaz vrjamem da je satan najbolši prijatelj cerkve.
ja vera je vera...FANATIZEM pa je čist nekej drugega...pa tiste skrajnosti, ko eni nekej v 3 krasne fejkirajo.
Stanizem je proti mučenju in ubijanju.Pa statan ni kralj peekla je le eden štirih pricev.
jaz vrjamem da je satan najbolši prijatelj cerkve.
ja vera je vera...FANATIZEM pa je čist nekej drugega...pa tiste skrajnosti, ko eni nekej v 3 krasne fejkirajo.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
merisima napisal/-a:Ideologija Satanizma je čist drgačna, kot si predstavlja preveč krščansko zatolčen in nerazgledan folk.
Stanizem je proti mučenju in ubijanju.
Prvo.. Ok..
Drugo..
!?!????!???!!!
It was forever..but it didnt last long..
- titty
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2008
- Kraj: obala
ja,v bistvu je to samo pač ena smer religije.le da je pri tej znano kaj se dela...in prav zaradi tega ljudje jo zaničujejo,vandalisti,itd.
kaj pa cerkve,ki ljudem še dan danes kradejo denar,jezusu so morali ljudje podarjat ovce(sakrificirat)aja,pa pokopališča pod vsako cerkvijo??
dejmo se porivat,nune in duhovniki,in ubijat otroke,ne??
čez vsako religijo se da kej povedat,zato naj ima vsak zmožnost se izražat kot želi....pa če je to pedofil in se hodi spovedovat v cerkev,al je to človek,ki na skritem uživa v tem da lahko spije deci krvi
če verjamemo v eno je treba sprejet vse!!!
aja...za stil se tudi strinjam...meni so tud všeč pentagrami pa križi,črna oblačila,čipke,itd.pa nisem satanistka...to je pa druga tema...ne religije ampak stili
kaj pa cerkve,ki ljudem še dan danes kradejo denar,jezusu so morali ljudje podarjat ovce(sakrificirat)aja,pa pokopališča pod vsako cerkvijo??
dejmo se porivat,nune in duhovniki,in ubijat otroke,ne??
čez vsako religijo se da kej povedat,zato naj ima vsak zmožnost se izražat kot želi....pa če je to pedofil in se hodi spovedovat v cerkev,al je to človek,ki na skritem uživa v tem da lahko spije deci krvi
če verjamemo v eno je treba sprejet vse!!!
aja...za stil se tudi strinjam...meni so tud všeč pentagrami pa križi,črna oblačila,čipke,itd.pa nisem satanistka...to je pa druga tema...ne religije ampak stili
- hippo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2009
hm.. jst tud nosm pentagram za verižico, pa nism satanist. Pravzaprav ga nosim kot simbol svete ženskosti.,
Na splošno imam mnenje, da so satanizem izoblikovali ljudje brez širše splošne razgledanosti, ker simboli, ki danes označujejo satana.. no ti simboli so v preteklosti pomenili nekaj čisto drugega...
Večino naj bi jih očrnila cerkev, ko je izpodrivala druge vere, prepričanja o obstoji človeštva, zato se mi zdi satanizem malo privlečen za lase, ljudi ki mislijo, da so satanist ( sploh tisti, ki darujejo živali satanu... ) so pa za moje pojme zreli za psihiatra
Na splošno imam mnenje, da so satanizem izoblikovali ljudje brez širše splošne razgledanosti, ker simboli, ki danes označujejo satana.. no ti simboli so v preteklosti pomenili nekaj čisto drugega...
Večino naj bi jih očrnila cerkev, ko je izpodrivala druge vere, prepričanja o obstoji človeštva, zato se mi zdi satanizem malo privlečen za lase, ljudi ki mislijo, da so satanist ( sploh tisti, ki darujejo živali satanu... ) so pa za moje pojme zreli za psihiatra
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
moja bivša sošolka z osnovne šole je bla v tej neki satanistični sekti, skoz je hodila vsa v črnem, pa s križem navzdol obrnjenim, pa mel so te neke čudne obrede al kva js vem kaj, v glavnem čist je bla v tem, vse prjatle je zgubila zarad unih stanistov...v glavnem pred kratkim sem jo srečala po dolgem času, je bla z otročkom, sva šle na kavo in mi je razlagala kok jo je to not odnesl, da je bla prpravljena ubijat ljudi, da so grozne stvari delal...v glavnem rešu jo je fotr, ker jo je zaklenu v stanovanje za neki časa, je bla k v zaporu, prav da so ji uni satanisti čist spral možgane in da je doma misnla da bo znorela. No v glavnem zdej je normalna ženska, ma moža, otroka in je ful hvaležna fotru, da jo je rešu, ker tista satanistka, ki je njo vpeljala v to, je baje zdej v norišnci, že prej je bla pa na antidepresivih .
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Saj bi tud ta tvoja kolegica morala v norišnico. Vedno mi je hecno kako krivite tiste, ki jim "perejo" možgane. Če si tako šibek in brez hrbtenice, da te lahko tako spreobrnejo potem si zame hujši kot vodja. Navsezadnje, Hitler ni pobijal ljudi, drugi so jih pod njegovimi ukazi(pa nebi zdj razvijala debate o tem, samo na pamet mi je padla primerjava, lahko bi tudi kako drugo vodjo omenila).
Satanizem pa obstaja v različnih vrstah.
It was forever..but it didnt last long..
-
Anja ^^ - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
- Kraj: grosuplje
..Evelyn.. napisal/-a:Saj bi tud ta tvoja kolegica morala v norišnico. Vedno mi je hecno kako krivite tiste, ki jim "perejo" možgane. Če si tako šibek in brez hrbtenice, da te lahko tako spreobrnejo potem si zame hujši kot vodja. Navsezadnje, Hitler ni pobijal ljudi, drugi so jih pod njegovimi ukazi(pa nebi zdj razvijala debate o tem, samo na pamet mi je padla primerjava, lahko bi tudi kako drugo vodjo omenila).
Se popolnoma strinjam!
Zame osebno pa so vsi, ki se igrajo takšne in drugačne verske fanatike, kjer pride do pobijanja raznih živali (darovanja ipd) in čaščenja zla (halo??), preprosto povedano bolani.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
kot prvo, ni moja kolegica, ampak bivša sošolka. Kot drugo, kaj pa jaz vem, mogoče bi res morala tud ona v norišnico, te stvari, ki mi jih je pripovedovala, so mene kr tko mal prestrašle ... Evelyn, ne gre za to, da je ona človek brez hrbtenice, pač v tistem obdobju, ko so jo ti satanisti navlekli, je ona ravno preživljala ful težko obdobje (mama ji je umrla, fotr je takoj najdu drugo lubico...), dejansko je iskala pripadnost nekomu, neki skupini al kaj js vem. Takrat je potem tud tisto satanistko spoznala, sta se tko zaštekale kot osebe, no in pol jo je una vpeljala v te grozne zadeve. Pač ta bivša sošolka je bla pa v tem obdobju že tako čustveno labilna in je podlegla. Pa ne gre tle samo za ubijanje živali,ona je men razlagala, da je bila prpravljena tud ljudi ubijat, uh ma grozn res, kr kurjo polt dobim, ko se spomnm kaj vse mi je govorila. Seje vem, da je zdej normalna, ma otročka, družino in vse, samo jst več z njo po tem nikol nism šla na kavo. Ne vem če je tak človk lohk sploh kdaj spet normaln.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
evva napisal/-a:moja bivša sošolka z osnovne šole je bla v tej neki satanistični sekti, skoz je hodila vsa v črnem, pa s križem navzdol obrnjenim, pa mel so te neke čudne obrede al kva js vem kaj, v glavnem čist je bla v tem, vse prjatle je zgubila zarad unih stanistov...v glavnem pred kratkim sem jo srečala po dolgem času, je bla z otročkom, sva šle na kavo in mi je razlagala kok jo je to not odnesl, da je bla prpravljena ubijat ljudi, da so grozne stvari delal...v glavnem rešu jo je fotr, ker jo je zaklenu v stanovanje za neki časa, je bla k v zaporu, prav da so ji uni satanisti čist spral možgane in da je doma misnla da bo znorela. No v glavnem zdej je normalna ženska, ma moža, otroka in je ful hvaležna fotru, da jo je rešu, ker tista satanistka, ki je njo vpeljala v to, je baje zdej v norišnci, že prej je bla pa na antidepresivih .
moh. možgane ti lahko opere marsikdo. obstaja miljone različnih ločin in verjamem, da satanizem niti približno ni ena bolj groznih.
kaj pa ljudje, ki delajo množične samomore, ker je napovedano vstajenje levega brega Save in tovorijo čoln na Šmarko, ker bo bojda konec sveta.
če si labilen ti možgane operejo brez problema. pa makar s persilom.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
eh. sej pomojem so kake skrajne sekte ful bolj grozne. ko kake hudiče izganjajo al kaj js vem. pa je že boljše narobe obrnjen križ nosit kot kaki deviški pas
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
floribunda napisal/-a:
moh. možgane ti lahko opere marsikdo. obstaja miljone različnih ločin in verjamem, da satanizem niti približno ni ena bolj groznih.
smiljan mori, npr. On ti pa vzame dostojanstvo in ponos.
Lol
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- hippo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2009
Narobe obrnjen križ -> še ena povsem krščanska stvar če se prav spomnim. Ljudje verjamejo, da se je Sv. Peter dal kržat na anrobe obrnjenem križu, ker se mu je zdelo nespoštljivo, če bi ga križali tako kot Jezusa.
Ja pa vem, da je tudi eden izmed glavnih satanističnih znakov... kr nekej..
Ja pa vem, da je tudi eden izmed glavnih satanističnih znakov... kr nekej..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov