Pravljice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
dasa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
ko sm bla se cist majhna, mi je mami brala heidi in se zdej mi je to najljubsa pravljica
ceprou sm potem k sm se naucila brat, tudi sam zelo velik knjig prebrala, med njimi tudi pravljice, se mi je ta za vedno vtisnila v spomin
ceprou sm potem k sm se naucila brat, tudi sam zelo velik knjig prebrala, med njimi tudi pravljice, se mi je ta za vedno vtisnila v spomin
Ljubezen je kot delifin, ki se kopa v neskončni toplini tvojih oči, zato jih nikoli, zares nikoli ne zapri, saj pravijo, da delfini umirajo v temi.
-
Ashlee - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2005
Jz sm pa Muco copatarico znala na pamet. Moja mama je rekla, da jo je še ponoči sanjala, k mi jo je tolkokrat brala
Drgač pa mi je blo in mi je ful pravljic ful všeč. Nikoli pa nisem marala Grdega račka pa Pekarne Mišmaš, ker sta mi bili obe preveč žalostni.
Drgač pa mi je blo in mi je ful pravljic ful všeč. Nikoli pa nisem marala Grdega račka pa Pekarne Mišmaš, ker sta mi bili obe preveč žalostni.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Moja najljubsa pravljica je Trnuljčica. Prebrala sem jo najmanj 100krat in tud videokaseto mam doma (seveda Disneyevo)
Ful mi je v spominu ostala tud Muca Copatarica , ker sm se s to knjigo naucla brat oz. mami me je...
Ful mi je bla vsec tud Morska deklica, pa ne una Ariela, ampak ena taka cist leva...
Sicer sm pa najrajs mela Disneyeve pravljice ..... Pol sm mela tud risanke doma in sm bla neki casa res cist obsedena s temi zadevami
Ful mi je v spominu ostala tud Muca Copatarica , ker sm se s to knjigo naucla brat oz. mami me je...
Ful mi je bla vsec tud Morska deklica, pa ne una Ariela, ampak ena taka cist leva...
Sicer sm pa najrajs mela Disneyeve pravljice ..... Pol sm mela tud risanke doma in sm bla neki casa res cist obsedena s temi zadevami
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, men je bla pa ful všeč Volk in sedem kozličkov (neki tazga)..
Pa eno knjigo mam doma, k je fuul velik pravljic noter - tko pravljice iz celega sveta.. mensezdi, da je naslov Zlata ptica (taka debeela knjiga).. Te pravljice k so notr so mi ble tut dost všeč .. sam vseh pa pomojem še vedno nisem prebrala.. hehe
Pa eno knjigo mam doma, k je fuul velik pravljic noter - tko pravljice iz celega sveta.. mensezdi, da je naslov Zlata ptica (taka debeela knjiga).. Te pravljice k so notr so mi ble tut dost všeč .. sam vseh pa pomojem še vedno nisem prebrala.. hehe
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
dasa napisal/-a:ko sm bla se cist majhna, mi je mami brala heidi in se zdej mi je to najljubsa pravljica
Ja Heidi je bla tud men full všeč, pol sem si pa želela met tacga dedka kot ona in sem bla full žalostna, ker ga sploh nikol nism mela.
pa pa
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Uauuu jst obožujem pravljice še danes ... najbolj všeč so mi ble ... Muca Copatarica, Maček Muri, Mavrična ribica, Sneguljčica, Pepelka, Ariela mala morska deklica, Pripovedke Petra zajca, Piki Jakob, Zvezdica Zaspanka ... joj pa še bi lahko naštevala pa sigurno sm še kkšno pozabla ...
Drugač pa mi je bla tut knjiga Alamut kot neka pravljica ...
Drugač pa mi je bla tut knjiga Alamut kot neka pravljica ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Še dandanes kdaj pa kdaj vzamem v roke svoje stare knjige s pravljicami in kako preberem (WD, HCA, ljduske...).
Moja najljubša je Mala morska deklica. Trnjulčica je na drugem mestu.
Se pa spomnem zelo dobro pravljic za otroke na kasetah (Pekarna Mišmaš, Šivilja in škarjice, Muca copatarica...). Ko sem jih poslušala, me je bilo vedno strah, ker so bili taki grozni zvoki in glasovi. Kako pa naj otrok po taki pravljici zaspi? Pol sem imela še nočne more.
Moja najljubša je Mala morska deklica. Trnjulčica je na drugem mestu.
Se pa spomnem zelo dobro pravljic za otroke na kasetah (Pekarna Mišmaš, Šivilja in škarjice, Muca copatarica...). Ko sem jih poslušala, me je bilo vedno strah, ker so bili taki grozni zvoki in glasovi. Kako pa naj otrok po taki pravljici zaspi? Pol sem imela še nočne more.
Don't worry, be happy!!!
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Zvezdica zaspanka, Pepelka, Žogica nogica, Mizica pogrni se - sem poslušala (kasete), Deklica z vžigalico, Sneguljčica, Trnuljčica sem pa brala (dokler pa nisem znala, mi jih je brala pa mami). Lepi spomini na čase pravljic.
- zalaL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2005
men so ble pa andrsonove pravljice čist preveč žalostne.
zelo rada pa sem poslušala Martina Krpana - pa še zmer si ga kdaj zavrtim.
aja pa mizica pogrni se mi je bla tud full fina, sam so mi domači to kaseto kr kmal skril . una kozica, ki nastopa notri jim je šla bojeda na živce. s tem so mi povzročl doživljenskko travmo.
zelo rada pa sem poslušala Martina Krpana - pa še zmer si ga kdaj zavrtim.
aja pa mizica pogrni se mi je bla tud full fina, sam so mi domači to kaseto kr kmal skril . una kozica, ki nastopa notri jim je šla bojeda na živce. s tem so mi povzročl doživljenskko travmo.
-
smehec - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2005
- Kraj: Maribor
zalaL napisal/-a:aja pa mizica pogrni se mi je bla tud full fina, sam so mi domači to kaseto kr kmal skril . una kozica, ki nastopa notri jim je šla bojeda na živce. s tem so mi povzročl doživljenskko travmo.
hihi, ta pravljica j eql, to je moj brat dva meseca skoz poslušal že znamo vse napamet, še doro da se je zdaj naveličal te..zaj pa poslušamo skoz neko zgodbico o kruhku al nekak tak...
pa še nekaj od kozice lažnive:"beeee, lačna sem zelooo, še listka ni bilooo, skakala sem samo...." hehe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov