Popolna ljubimka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- katrin21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
Evo odločla sem se, da bi si v knjižnici sposodla knjigo 'Popolna ljubimka' ampak, ker so očitno vse punce zelo zagrable za to vabo jih (vsaj v Lj. ) trenutno ni. Zato me zanima, če slučajno katera ve v katerih knjigarnah se knjiga prodaja in kaka je približna cena ter, čer je knjiga res vredna nakupa?
Hvala!
Hvala!
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Aha kle u feliksu stane 2.500 sit www.zepnaknjiga.si
pomoje pa da sm jo zadnč slo u tušu vidla
pomoje pa da sm jo zadnč slo u tušu vidla
- saabi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 9. 2004
katrin21 napisal/-a:Evo odločla sem se, da bi si v knjižnici sposodla knjigo 'Popolna ljubimka' ampak, ker so očitno vse punce zelo zagrable za to vabo jih (vsaj v Lj. ) trenutno ni. Zato me zanima, če slučajno katera ve v katerih knjigarnah se knjiga prodaja in kaka je približna cena ter, čer je knjiga res vredna nakupa?
Hvala!
Pojdi na internet cobiss stran, tam ti izpiše bazo knjig po knjižnicah.
Jaz sem našla še to knjigo prosto, tudi v lj knjižnicah.
npr. v
Knjižnica Jožeta Mazovca, Ljubljana
Knjižnica Šiška, Ljubljana
Knjižnica Otona Župančiča, Ljubljana
lp
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Jaz sem si jo sposodila in mi je full všeč. Moj dragi je bil totalno navdušen pri nekaterih novih prijemih in je rekel da knjiga sploh ni slaba.
sPosodila sem si jo v knjižnici bežigrad-lj
Avtorici pa samo
sPosodila sem si jo v knjižnici bežigrad-lj
Avtorici pa samo
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz mislim, da je za vsakega tipa malo drugačna.
Tok da mislim, da ni kakšne formule. Je pa res, da mora bit pripravljena tut sama kaj nardit v postelji in bit odprta za nove stvari. Če tega ni, pol je en klinac, bi rekli tipi.
Tok da mislim, da ni kakšne formule. Je pa res, da mora bit pripravljena tut sama kaj nardit v postelji in bit odprta za nove stvari. Če tega ni, pol je en klinac, bi rekli tipi.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem tudi knjigo prebrala, ampak se nič novega ne naučiš tam. Pač popolna ljubimka je tista, ki zna zadovoljiti potrebe svojega moškega. Od čustvenih do seksualnih. Vsak moški ima pa drugačne želje. Eni so radi zgoraj, drugi spodaj.. Nekateri imajo radi v postelji različne pripomočke, drugi pač prisegajo na misionarski položaj...
Biti popolna ljubimka se pa naučiš na podlagi pogovorov (pa čeprav nekateri ne želijo govorit o seksu), izkušenj in poznavanju partnerja!
Biti popolna ljubimka se pa naučiš na podlagi pogovorov (pa čeprav nekateri ne želijo govorit o seksu), izkušenj in poznavanju partnerja!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov