PAULO COELHO
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
Prebrala Veronika se odloči umreti in Alkimist.
V angleščini pa sem brala The Devil and Miss Prym.
Vse so napisane na dokaj lahkoten način, tako da ne moreš odložit in bi kar bral in bral
Nazadnje sem prebrala tole v angleščini in mislim, da bom ostale njegove kar v angleščini naprej brala.
V angleščini pa sem brala The Devil and Miss Prym.
Vse so napisane na dokaj lahkoten način, tako da ne moreš odložit in bi kar bral in bral

There are no shortcuts to any place worth going.
-
Lucia Klasinc - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Maribor
Huh, Coelho je res super. Prebrala sem Alkimista, Ob reki Piedri sem sedela in jokala, Veronika se odloči umreti, 11 minut, Čarovnica iz Portobela. Sicer že pred letom, dvema, a se še vseh dobro spominjam. Meni pa je ravno to, kar nekatere odbija - njegova religioznost - zelo všeč. Iz čisto vsakega njegovega dela se lahko nekaj življenjskega naučiš, nekaj globljega. To je to!
Ste slišale, da bodo posneli tudi film po njegovem delu Veronika hoče umreti? Super!
Žal mi je samo, da so dogajanje iz Ljubljane preselili v New York
.

Ste slišale, da bodo posneli tudi film po njegovem delu Veronika hoče umreti? Super!

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Je že posnet..in pokomentiran na forumu - kritike filmov.Lucia Klasinc napisal/-a:Ste slišale, da bodo posneli tudi film po njegovem delu Veronika hoče umreti? Super!Žal mi je samo, da so dogajanje iz Ljubljane preselili v New York
.

Bi blo pa zanimivo vidt dogajanje filma v LJ, vsekakor.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov