party life
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez ful rada plešem, ampak se mi zadnje čase dogaja, da grem z nepravimi osebami vn (beri: ne marajo muzike ali pa stojijo kot štori ) ali pa grem vn, pa meni muzika ni ušeč.
Drugače pa mam najraje komercialo al pa kakšen na izi house in takrat se res naplešm, če sm u pravi družbi. Aja pa spijem tudi kej, sam preveč pa ni fajn .
Drugače pa mam najraje komercialo al pa kakšen na izi house in takrat se res naplešm, če sm u pravi družbi. Aja pa spijem tudi kej, sam preveč pa ni fajn .
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Jst p bolj na koncerte hodm, čeprov se z veseljem udeležim tud kakšne žurke . Na koncertu ni šans, d bom stala in gledala, bomo skakal, norel, slejal . Žurka itak, kje drugje se bo pa človk znoru?
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
jaz sem pa bolj na partije hodila... zdj me pa mineva, se staram
zdj pa vsake tolk če je sreča mal naplesat
zdj pa vsake tolk če je sreča mal naplesat
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest pa ful pogrešam diskoteke v pravem pomenu besede kjer je bilo dejansko plesišče in vse, ker lokali niso lih temu namenjeni, ampak dobr. Lipa je bla men recimo kul, ampak to v letih 2000 - 2003, ko smo ga res dobro žurali.
Drgač pa plešem ja, če je le malo bolj tak lokal, da se da plesat... sm pa tut pri šanku rada
Drgač pa plešem ja, če je le malo bolj tak lokal, da se da plesat... sm pa tut pri šanku rada
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Kakor kdaj... odvisno od družbe. Z nekaterimi hodimo v park in ga tam pijemo, večinoma pa raje grem na rojstne dneve ali pa v diskoteko (čeprav mora biti prav tako dobra družba, sicer je podn od podna ). V diskoteki ponavadi vedno plešem, razen če mi je bedno, sedim za šankom in pijem malibu cole ipd.
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
Jaz sem neka zlata sredina, a za nekatere mogoče prej odtrgana žurerka, čeprav vedno žuram z "glavo". Se mi še ni zgodilo, da bi bila pijana in delala neumnosti, zaradi katerih bi me bilo drugi dan sram. Ponavadi pa delamo bedarije, iz katerih se nato še leta smejimo in me tega ni sram pripovedovati. Če grem žurat s prijateljico, potem lahko preplešem tudi celo noč, če grem pa z moško družbo pa smo več ali manj za šankom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov