party life
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
armandoxxx - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
jest tud nisem na miru .. če se mi pleše plešem .. če se mi skače skačem .. če se mi žura žuram .. vmes pa kdaj še mal spim
LP
Armando
LP
Armando
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz kot prvo ne hodim prav velik na žurke oz. parkrat letno in tut nikol nisem prav velik hodila, ker mi ni to point življenja. Pa čist po pravic povedano, znajo bit zlo dolgočasne in monotone.
Hmmm... Jaz plešem, ampak bolj težko prav sproščeno, če nimam kaj pod kapo (al pa kje drugje
).
Sem pa ful ful bolj sproščena na privatnih žurkah, kjer folk poznam in takrat sploh nisem 'previdna'. Diskači in te zadeve mi pa nikol niso bli prav všeč...
So mi pa všeč bolj ne-plesne vrste žurk... Kjer je muska in se lahko tut malo zapleše in zapoje, ampak se še da v kakšnem kotu pogovarjat in bluzit v pijanem stanju in cel večer ne mine sam v plesu. Ker takrat se zgodi fuuuuul zabavnih, zanimivih in nepozabnih stvari, plesni večeri so pa v bistvu skor vsi en in ist šmorn za moje pojme.
Mi pa drugač ne grejo na živce ljudje, ki ne plešejo, ker jih tut razumem, da pa nismo vsi enaki...

Hmmm... Jaz plešem, ampak bolj težko prav sproščeno, če nimam kaj pod kapo (al pa kje drugje

So mi pa všeč bolj ne-plesne vrste žurk... Kjer je muska in se lahko tut malo zapleše in zapoje, ampak se še da v kakšnem kotu pogovarjat in bluzit v pijanem stanju in cel večer ne mine sam v plesu. Ker takrat se zgodi fuuuuul zabavnih, zanimivih in nepozabnih stvari, plesni večeri so pa v bistvu skor vsi en in ist šmorn za moje pojme.

Mi pa drugač ne grejo na živce ljudje, ki ne plešejo, ker jih tut razumem, da pa nismo vsi enaki...

-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Mene je že rahlo minilo žuranje, ampak v svojih žurerskih cajtih sem ga res žurala...sploh uni tekila večeri so ubijal
Velik slemerjev, ples na mizah, flirtanje s tipčki...drug dan pa bogibogi
Jst sm itak tip, ki se ma lahk fajn na narodnjakih, koncertu Big foot mame al pa partiju
Važn je pa kako družbo maš zravn...eni so res take mone, da sam kozarc v rokah držijo pa stojijo v kotu cel večer...but not me
Mene je blo povsod dost - največ pa na plesišču
Uglavnem, če je poanta da greš za šank pit...to jst lahko udobno delam doma

Jst sm itak tip, ki se ma lahk fajn na narodnjakih, koncertu Big foot mame al pa partiju

Uglavnem, če je poanta da greš za šank pit...to jst lahko udobno delam doma

armandoxxx - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
men je čist dabest tud če grem sam .. sploh ne rabim družbe .. fora je da je cela moja družba poparčkana in pol vsi raj doma movije gledajo pa kej bluzijo .. k pa da bi šli ven žurat .. qrc .. grem pa sam .. iber zabavno
..
LP
Armando

LP
Armando
-
avalon - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Ljubljana
uuu, jest pa kot študentka na veliko žuram. Sploh ne gre drugač. tut če gremo ven samo na kako pijačko, pa da glih ne vozim, se na koncu spremeni v partty
ko pa smo enkrat v švungu (kot bi rekla moja babi) oz ko nam začne dogajat je pa odlom. ni važno kje, ni važno kakšna msuka. zarad mene metal, rock, narodnjaki al pa komerciala, we just keep on grooving

ko pa smo enkrat v švungu (kot bi rekla moja babi) oz ko nam začne dogajat je pa odlom. ni važno kje, ni važno kakšna msuka. zarad mene metal, rock, narodnjaki al pa komerciala, we just keep on grooving

Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
bad_girl napisal/-a:Mene je že rahlo minilo žuranje, ampak v svojih žurerskih cajtih sem ga res žurala...sploh uni tekila večeri so ubijalVelik slemerjev, ples na mizah, flirtanje s tipčki...drug dan pa bogibogi
![]()
Ja, ja, ja... to so bli časi --> sploh slemrjev v življenju nam pozabla

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
meni se tudi več ne da glih! ok sem ter tja paše kaki dober party, samo da bi pa vsak vikend to pa ne... moji časi so mimo 

-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
@ napisal/-a:Ah ne vem no... Jst mam nekak kr obdobja - enkrat bi hodila vsak dan ven in žurala do jutra, spet drugič pa bi ležala z lubijem na kavču in gledala TV... Ko pa me prime, pa izkoristim žur do konca...
Jst čist isto

-
petyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
oh ja žuranje
sm v srednji šoli in ga žuramo na povno
js se ponavad ne napijm, kadim pa itaq ne tko da z glavo na zabavo po moje
Počnem vse kar bi tud s pijačo, sj kdai paše sam vedno pa ne... mam še čas tko da... 

I just want 2 hold u again
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Tudi jst zmeri žuram..Vsaki petek soboto in po novem tud nedeljo žuram do zadnjega..Priznam da tud kadim in pijem,ker mi pač paše..Muzika mi ni važno kakšna je ampak glavno je da se mi pleše in da uživam.Zmeri ostanem do zadanjega.V svojem življenju sem dala marskikaj skoz in sem marsikaj pretrpela in si zapravila nekaj let za žure.Zdaj pa mi nihče ne more do živega..Prav zdaj se odpravljam na žur in komaj čakam da se znorim,...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
pinkyica - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
- Kraj: zagorje ob savi
jz pa vedno ko grem kam na party ga izkorist v veliki meri... to se pravi da plešem in se mam z druzbo fajn... mi je brez veze prosit starse ce grem lh vn po da bi pa tm stala k lipu bog... (aja pa da ne bote misl da skos vn hodm pa zuriram k sm se kr mal mlada , vn grem sam v primerih ko starse naprosm pa še to njveč do 12:00)
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
-
pinkyica - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
- Kraj: zagorje ob savi
~NIA~ napisal/-a:kdo mi bo odgovoru na zgori postavlen uprašanje?
lh ti povem sam kako ga je moj brt praznovov ...
no uglavnem frendi so se usi zbrala pa ga sli skupi pit pa zurirat na zacetki je se use zgledal ku kdar grejo za dobro volo vn zurirat, sam pol so pa se iz tizga lokala sli u eno kočo ku jo je najvev moj brt in so tm se cev nasledn dan zurirar

Flirting isn't a sin... it's a hobby.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov