note za klavir
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Keika napisal/-a:A pozna kdo kake linke z notami za violino?
tuki maš linke: http://www.free-scores.com/centre-uk.php?CATEGORIE=80
help yourself
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
nope na yahoo.com poglej!
-
Eneya - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2005
- Kraj: rob Gorenjske
tjaska napisal/-a:joj sm lih vse note zbrisala tko da jih mam sam na cdju... sm mal spucala comp
kere pa rabš na primer? jih je tok da jih res nebi pisala... lahko ti pa dam linke od tistih k jih rabš (če najdem oz. poznam linke)..
hjoooo... k ne vem kaj bi rada zdj sm pregledala te linke, pa mi pr celotni stvari ni vsec to, d pr teh popevkah in to ti dobis samo spremljavo... npr. k sm od blue breathe easy si dol potegnla... sam spremlava je in k to spilas nben ne ve d je to pa to... to je mal bedn... pa so vec al manj vse take... no, recimo incomplete bi zdle imela, pa ga nker nism zasledila... se mi zdi d ma dobro klavirsko podlago (ne zato k bi bla ful njihov fan )
-
NigHtWishyKa† - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
- Kraj: over the hills and far away
js pa že dovg iščem tko za el. klaviaturo note...večino sm zej klavirske kr igrala sam me zanima če so kake posebi za klaviaturo...pomožnosti bi kej v sitlu nightwishov k hja sm čis nora na njih
†why am I loved only when I`m gone...gone back in time to bless the child†
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
sej maš različne note gor(kitara, bas, klavir, bobni), odvisn od izvajalca
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
*purple bitch* napisal/-a:al pa čemi pomaga kera note prevest prity plizzzzzz
Note prevest? Po moje je najbolje, da obnoviš znanje not... če si kdaj znala, boš mimogrede spet notri.
Če bi pa rada pod notami napisana njihova imena, ti lahko sicer pomagam, ampak meni se zdi tole še bolj komplicirano za igrat, sploh če imaš večglasje oziroma akorde...
Lahko se mi javiš na zs...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov