Najlepše besede
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
lanskoletna zmagovalka "midva" in pa naprimer trepetanje, šelestenje, mati... pa res mi je dobra stara govorica naprimer: naš oča so šli pojma nimam zakaj ampak ful mi dobro zveni 

Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
-
Moonlightglow - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Žalec
Veliko je lepih slovenskih besed. Recimo poljub, sij, trepet, najbrž mi je taka zanimiva beseda
, so pa res lepe tudi šelestenje, žuborenje, šepetanje, hrepenenje... veliko jih je. 

Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
men je pa fajna beseda VŠEČ
pa krt
pa pomanjševlanice: miška, lubica....
pa krt
pa pomanjševlanice: miška, lubica....
LOVE hurts
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Metulj pa beseda Slovenija mi je tut fajn 

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Zanimivo, da so praktično vse vaše priljubljene besede take, ki imajo pozitiven in lep pomen. Verjetno ima to največji vpliv na to, da so vam najljubše.
Meni so pa všeč bolj taki čudni izrazi, kot je ena pred mano napisala Glista, kosmič...
Npr. "Ljuba mama"... meni to full grozno zveni... pa še skoraj se ti jezik zaplete.
Vse besede, ki se začnejo na Lj so mi smotane.
Jaz ne morem reči Ljubim te. Ni mi všeč. Raje rečem Rada te imam.
Meni so pa všeč bolj taki čudni izrazi, kot je ena pred mano napisala Glista, kosmič...

Npr. "Ljuba mama"... meni to full grozno zveni... pa še skoraj se ti jezik zaplete.
Vse besede, ki se začnejo na Lj so mi smotane.
Jaz ne morem reči Ljubim te. Ni mi všeč. Raje rečem Rada te imam.
Don't worry, be happy!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov