Muzeji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Na Slovenskem muzeji v Mariboru (npr. Muzej narodne osvoboditve), pa v Kobaridu, Ptujski grad, večinoma po gradovih no...
V tujini pa nisem bla po muzejih, ampak bolj po dvorcih, gradovih, tistih ki so še opremljeni itd.... mi je to bolj zanimivo.
V tujini pa nisem bla po muzejih, ampak bolj po dvorcih, gradovih, tistih ki so še opremljeni itd.... mi je to bolj zanimivo.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Najboljši do zdaj mi je bil Madame Tussauds (definitivno bom šla še enkrat in naredila več fotk) drugače pa sem jih obiskala že veliko, vseh se niti ne spomnim.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Bageera napisal/-a:- Kamniški muzej
ker kamniški pa?
v sloveniji se ne spomnm več k jih je blo tolk
vem pa d sm bla prov jezna k so mi dal sam eno uro pa pol cajta za v british national museum. halo, kva nej v temu cajtu vidm v takmu muzeju k bi bla lohk najm en dan notr. tko da: british national museum, pazi se, še bom pršla
-
svetlana5 - Debatorica
- Na forumu od: 23. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
Tole temo muzejev je treba obudit h življenju, če seveda ne obstaja kje drugje pa jo nisem našla.
Jaz zelo rada obiskujem ljubljanske muzeje, ki so izredno zanimivi. Nazadnje sem v Narodnem muzeju Slovenije na Muzejski 1 obiskala razstavo "Dediščina Ljubljanice". V atriju muzeja so razstavili ogromno ohranjenih in restavriranih eksponatov, ki so jih našli v Ljubljanici. Vredno ogleda.
Jaz zelo rada obiskujem ljubljanske muzeje, ki so izredno zanimivi. Nazadnje sem v Narodnem muzeju Slovenije na Muzejski 1 obiskala razstavo "Dediščina Ljubljanice". V atriju muzeja so razstavili ogromno ohranjenih in restavriranih eksponatov, ki so jih našli v Ljubljanici. Vredno ogleda.
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Uf, tut js rada tavam po muzejih... Bla sem že vsepovsod (no, ja - kaaam vse si še želim it...), fajn mi je bil Louvre, ker je taka klasika, zakon mi je bil naravoslovni muzej v Londonu, sam smo mogl čist prehitr vn (definitivno še grem tja), Madam Tousseau me ni tok navdušil, zakon sta mi bla muzeja mučilnih naprav v San Marinu in Benetkah , Dachau pa naravnost strašljiv in žalosten. Aja, Castelveccio v Veroni mi je bil fajn.
V Sloveniji mi je bil najbolj zanimiv vojaški muzej v Lokvi - nagužvan k hudič, sam strašno zanimiv. Tamala je bla v Lj v šolskem muzeju in prav d je ful fajn... Bo treba pogledat.
Morm mal spet začet hodt, moj tip ni lih navdušenc, tko d ga bom kr doma pustila pa šla s kom drugim.
V Sloveniji mi je bil najbolj zanimiv vojaški muzej v Lokvi - nagužvan k hudič, sam strašno zanimiv. Tamala je bla v Lj v šolskem muzeju in prav d je ful fajn... Bo treba pogledat.
Morm mal spet začet hodt, moj tip ni lih navdušenc, tko d ga bom kr doma pustila pa šla s kom drugim.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
svetlana5 - Debatorica
- Na forumu od: 23. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
Ljubljanski muzeji imajo en dan v mesecu prost vstop pa še strokovno vodenje po razstavi tako, da je dobro pogledat na spletno stran določenega muzeja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov