Mladinska knjiga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
a to je isto kot svet knjige?ker tam je nekak podobno.če nč ne naročiš sam položnco dobiš za najdražjo knjigo.Mislm nevem, tak nateg da sam glava boli
drgač pa ja, SPLOŠNE POGOJE JE TREBA VEDNO PREBRAT PREDEN se kakršnakoli pogodba/naročniško razmerje ali kakšrnkoli zavezujoč papir pdopiše.VEDNO!!ker so vedno neke cake, kako zajebat.Al pa tud niso cake, sam določene stvari na kakšen način pač nekdo posluje.Jst vem ker kličejo h nam na šiht in težijo, ampak nimajo kej, ker so to pač podpisal.
Jst vedno vse preberem od začetka do konca, če mi kej ni jasno pokličem in prašam, šele na to kej podpišem, ker drugače si popolnoma mrzel.tle ti tud zveza potrošnikov nič ne pomaga.
drgač pa ja, SPLOŠNE POGOJE JE TREBA VEDNO PREBRAT PREDEN se kakršnakoli pogodba/naročniško razmerje ali kakšrnkoli zavezujoč papir pdopiše.VEDNO!!ker so vedno neke cake, kako zajebat.Al pa tud niso cake, sam določene stvari na kakšen način pač nekdo posluje.Jst vem ker kličejo h nam na šiht in težijo, ampak nimajo kej, ker so to pač podpisal.
Jst vedno vse preberem od začetka do konca, če mi kej ni jasno pokličem in prašam, šele na to kej podpišem, ker drugače si popolnoma mrzel.tle ti tud zveza potrošnikov nič ne pomaga.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Ja, ta svet knjige je en navaden nateg. Ljudi prepričajo na tak način, da se lažejo, da dobiš ne vem kakšna dobra darila ob vpisu, pa da lahko kupiš karkoli iz prodajaln mk po znižani ceni itd...
Yeah, skor nobena trgovina ni v sklopu "svet knjige", v njihovi ponudbi ni pa nič interesantnega, ponudba je pa vse prej kot cenovno ugodna...
Na tak način ne bodo ljudi prepričal da je pametno kupovat knjige...:S
Yeah, skor nobena trgovina ni v sklopu "svet knjige", v njihovi ponudbi ni pa nič interesantnega, ponudba je pa vse prej kot cenovno ugodna...
Na tak način ne bodo ljudi prepričal da je pametno kupovat knjige...:S
-
love18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2007
jp mjane so tut prepričal d sm se upisala..mislim da je bla kriva tista ponudba da lh kupš eno knjigo za euro in lih dons sm dobila njihovo kartico po pošt..uglaunm po tisto knjigo tut nkol nism šla pa tut ne mislim hodit kja..res nvem kua mi je blu da sm se upisala..vrjtn se mi ga ni dal poslušat..k je kr za mano hodu..eh.
uglaunem zanima me če s lh zdej takoj izpišem al morm čakat 2let ?al kku?
uglaunem zanima me če s lh zdej takoj izpišem al morm čakat 2let ?al kku?
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jagodka, mal razložiš kako si se odjavla, kaj si napisala... Ker sm čula, da fulkrat sploh nočejo odjavit, da ful morijo, prepričujejo, nadlegujejo! Meni sta šli 2 leti že mimo, a zdej se pa ne morm odjavt, morm čakat spet dve leti?
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
moi T napisal/-a:Jagodka, mal razložiš kako si se odjavla, kaj si napisala... Ker sm čula, da fulkrat sploh nočejo odjavit, da ful morijo, prepričujejo, nadlegujejo! Meni sta šli 2 leti že mimo, a zdej se pa ne morm odjavt, morm čakat spet dve leti?
Sm ti napisala že v tej temi - če se tri mesece pred pretekom dveh let ne odjaviš, ti avtomatsko podaljšajo za eno leto. če so ti torej že podaljaši za eno leto, se kar zdaj odjavi (da potem ne boš pozabila) in ko bo leto naokoli boš odjavljena. Drugače pa ne gre.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ja, sej res, si napisala ja! Hvala ti . Drugače pa me useeno zanima, kaj točno se napiše, a treba navest kakšen razlog, zakaj ne bi več bil učlanjen al kako? Jagodka?
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Tudi moj brat je nasedel fintam Sveta knjige. Zdaj vsake 3 mesece (al koliko je že) dobi katalog in potem izbere najcenejši izdelek pa ga kupi. Enkrat je kupil Tombolo (kartice, bobenček in številke za igrat). Res so totalno bedni .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Bedni so kvečjemu tisti, ki nepremišljeno podpišejo vsako zadevo, ki jim jo prikažejo kot ugodno.
Če tako ali tako kupiš par knjig na leto, se ti Svet knjige splača, ker lahko kupuješ ceneje. Če pa knjig sicer ne bi kupoval, si pa seveda na zgubi.
Tako kot jih je na zgubi tričetrt, ki so kupovali bedarije, samo da so izkoristili bon za 5€ v H&M.
Meni Svet knjige ni simpatičen, ker ponavadi ni tistih knjig, ki bi jih jaz kupila. In ker se za nakup raje odločim spontano.
Če tako ali tako kupiš par knjig na leto, se ti Svet knjige splača, ker lahko kupuješ ceneje. Če pa knjig sicer ne bi kupoval, si pa seveda na zgubi.
Tako kot jih je na zgubi tričetrt, ki so kupovali bedarije, samo da so izkoristili bon za 5€ v H&M.
Meni Svet knjige ni simpatičen, ker ponavadi ni tistih knjig, ki bi jih jaz kupila. In ker se za nakup raje odločim spontano.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
mene so že ene trikrat dobil tili k ponujajo tole. dvakrat v kranju pa enkrat v šenčurju pred trgovino in kr nočjo nehat nakladat, men je ena ženska petnajst minut govorila kako noro je to, pa da lohka kamasutro kupm (ja in ) - kao ful smo nori.. in pol se je sploh ne moreš znebit.. je kr za mano hodila.. pol sm ji pa rekla če se loh čez en teden na istem mestu dobiva.. in sm ji hitr ušla
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Ma ja ti tak najedajo da mi je slabo, zadnjič me je en pred mercatorjem dobesedno lovil po parkirišču pa nakladal s tem. Ni mi sicer jasno da se še tolko folka včlani, če se že dolgo časa opozarja na to da pol kar sami pošiljajo knjige in da si prisiljen vzet.
Houd de wereld tegen
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
pa jest sm ji tko rekla, da morm mat prašat ker je ona financminister (itak nočm teh knig! ) sam mi pol una reče : "dj no kaj boš mtko sprašvala - itak si že dost stara da sama odločaš o seb" - kao me je hotla tko dobit da bi se pol jest počutla frajrko pa ji rekla "ja valda, kaj mi bo mtka - vzamem tele knige "
važn da majo kamasutro tut to mi je čist vsak povedou..
važn da majo kamasutro tut to mi je čist vsak povedou..
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Jaz sem tudi domov dobila ponudbo od Sveta knjige. Pa mi je mami rekla, naj ne nasedam, ker pol mores 4 na leto neki kupit. In cez dva tedna me je klicala zenska iz Sveta knjige in mi tezila, naj se uclanim, da si lahko zberem neke knjige za 1€. In sem ji lepo rekla, da me ne zanima in se naprej utrujala, da sigurno kdaj kej kupim za rojstni dan - kaksnoknjigo, cd itd. Bolj ko sem ji govorila, da me ne zanima, bolj je tezila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov