LIFFE - Ljubljanski mednarodni filmski festival
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- žblj
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2005
Jupi, evo spet se je začel LIFFE in komaj čakam, da bom šla spet kvalitetno v kino ...
Stran: http://www.ljubljanafilmfestival.org/
Katere filme bi si še posebej radi šli pogledat?
Kakšna se vam zdi cena vstopnic?

Stran: http://www.ljubljanafilmfestival.org/
Katere filme bi si še posebej radi šli pogledat?
Kakšna se vam zdi cena vstopnic?
-
leena - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
jst tut komi cakam... lani sm skos tm visela, letos mam pa mal manj cajta (beri fanta ki ne mara kina
) tko da jih bom sla gledat sam ene par...
zanimivi se mi zdijo...
Doo woop, Mali jeruzalem, Skriti adut, Otrok, Zadnji dnevi, Adam in Paul pa Nora ljubezen...
ja, tko ene 3-4x manj kot lani
lani so mi bli pa naj: poletna nevihta, zboristi, zlo, shizo, zlomljeno steklo, stanje zamaknjenosti,.. pa se ene par, k se ne spomnem naslova zdej...

zanimivi se mi zdijo...
Doo woop, Mali jeruzalem, Skriti adut, Otrok, Zadnji dnevi, Adam in Paul pa Nora ljubezen...
ja, tko ene 3-4x manj kot lani
lani so mi bli pa naj: poletna nevihta, zboristi, zlo, shizo, zlomljeno steklo, stanje zamaknjenosti,.. pa se ene par, k se ne spomnem naslova zdej...
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
sofia83 napisal/-a:Doo wop je tud mene pritegnil, ja, pa še Obala šepetanj, pa itak grem gledat oba španska filma (Tapas in Nora ljubezen), ker mi je španska kinematografija najljubša, pa ruske (se mi zdi, da so trije), ker mi je prjatlca že zdej rekla, da je na ruske treba nujno it.
Od lani so se mi pa dopadl tile filmi: Zboristi, Večno sonce brezmadežnega uma, Super size me, Vojak, Tropska bolezen, Sivi kamion rdeče barve, Slaba vzgoja
... pa še in še.
spanski filmi so res najbol...
zborist je pa ful lep film
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Js grem skor zihr gledat The Crash, ker sem že prej slišala zanj, pa mi je ful všeč ideja, ostalo pa še po dogovoru.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov