podobna tematika kot pri Amandy Quick... na žalost nisem našla slovenskih prevodov njenih knjig, ampak tudi v angleščini se odlično bere

purple_rain napisal/-a:Njena zadnja The Undomestic Goddess mi je bla res ful ful všeč. Ena uspešna odvetnica se zgubi nekej na podeželju in zaluta na nek ranč, kjer prosi samo za kozarec vode(neki tazga), pač se mal spočit, lastniki pa mislijo da je nova gospodinja ... hehe, dobra knjiga.
purple_rain napisal/-a:Potem je pa še njena serija Shopaholic, tud dobra, jz sem prebrala samo Shopaholic Takes Manhattan
Velouria napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Njena zadnja The Undomestic Goddess mi je bla res ful ful všeč. Ena uspešna odvetnica se zgubi nekej na podeželju in zaluta na nek ranč, kjer prosi samo za kozarec vode(neki tazga), pač se mal spočit, lastniki pa mislijo da je nova gospodinja ... hehe, dobra knjiga.
Jaaaaa!!! Se strinjam, men je bla tut noro všeč.Mislim, da mi je ta dejansko najljubša, čeprav je serija Shopaholic tut fantastična!!
sinička napisal/-a:Sophie Kinsella - Moje skrivnosti
zakon knjiga... nasmejala sem se do solz
Velouria napisal/-a:Dobra novica: pred kakšnim tednom je v prevodu pri založbi Učila izšla tudi Shopaholic & Sister
Velouria napisal/-a:Haha, je pa prav zabavno, če se spomnim, kako sem nekje dve leti nazaj na faksu vidla punco, ki je brala knjigo Shopaholic in sem samo zavila z očmi, kao kako lahko nekdo bere tako plehko knjigo. No in potem sem z vseh koncev o seriji slišala res same pohvale, zato sem začela brat Shopaholic Ties the Knot in se nasmejala do solz!
purple rain napisal/-a:Emma McLaughlin & Nicola Kraus
Dnevnik varuške, tud zelo luštna knjiga. Mlada študentka, ki se preživlja z delom varuške, dobi v varstvo otroka iz high-class družbe, kjer ugled in denar pomenita vse..otroka pa imajo bolj za okras; in pride do tega, da ga potem ta naša varuška vzgaja..
kr.ena napisal/-a:Moje skrivnosti me ni preveč navdušila. Saj stil je v redu, ampak res se sprašujem, v čem je poanta, da nas ženske prepričujejo, kako je kul, če smo butaste, plehke in trapaste v odnosu do moških.