trenutno berem od V. Holt Izpoved kraljice Marie Antoinette... luštn, nism še pršla do konca, mogoče bom potem razumela njeno slavno izjavo :"pa naj jedo pecivo, če nimajo za kruh" (al neki tazga) .
Moje skrivnosti je bla pa tut men všeč , ene parkrat sm se prou nasmejala .
[quote="Poison Girl"]trenutno berem od V. Holt Izpoved kraljice Marie Antoinette... luštn, nism še pršla do konca, mogoče bom potem razumela njeno slavno izjavo :"pa naj jedo pecivo, če nimajo za kruh" (al neki tazga) .
quote]
in zarad tega je sla tudi pod giljotino.
dobra knjiga drgac....
Preberi se Umori njegovega velicanstva (o Henriku VIII).
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - Mr Mojo Risin' -
^^bom, hvala. mene so vedno zanimale te zgodovinske osebnosti, pa kako so živel takrat pa to.
edit: no, sm prebrala samo sm bla mal razocarana, ker sm pricakovala vec. misla sm, da bo zgodba tekla vse do njene smrti. pa ni ni blo niti revolucije, niti njenga govora na sodiscu.nc
Poison Girl napisal/-a:^^bom, hvala. mene so vedno zanimale te zgodovinske osebnosti, pa kako so živel takrat pa to.
edit: no, sm prebrala samo sm bla mal razocarana, ker sm pricakovala vec. misla sm, da bo zgodba tekla vse do njene smrti. pa ni ni blo niti revolucije, niti njenga govora na sodiscu.nc
vazn da si mal dobila vpogled v takratno zivljenje jst sem se 2 dni po tem, ko sem prebrala sprehajala po Versailessu in Parizu in sem imela vse tako lepo pred ocmi...
pa Aleksander veliki(ta nove izdaje, v 3 delih je) je tudi v redu. Nisem prebrala, ampak jo priporoca moja draga mati
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - Mr Mojo Risin' -
meni osebno so ljubeznski romani vsec kr jih vecina ni napianih v stanju popolne blžene ljubezni, ampak da zna tui realisticna lowe na tem svetu bit ravno tako popolna...tui ce so vmes zapleti ... ki se ce j ljubezen res prava hitro razpletejo...drugace pa tui proti Romeu in Juliji nimam nc:)
malo drugacno ljubezen pa obravnava knjiga: KRUTA ZELANDIJA...ki sem jo nasla na knjiznih policah svoje babice...in nism verjela...kaj vse zmore premleti njihova domišljija...in da so tui oni nekoc bli mladi in radowedni kot mi:)
dons zvedla da je prišla nova knjiga od Amande Quick. do zdej sm jo odkrila samo v nuku pa še tam ni na izposojo ker pride vn šele 2007. takoj k bo kje v trgovini nej katera napiše
naslov je Izgubljena čast- Ravished
jst sm čist nora na njene knjige in k sm dons vidla da je nova sm skor skakala od veselja, takoj jo grem kupt če je ne bom dobila v knjižnci
Sem dala kar med ljubezenske. Nič posebnega v bistvu. Hudič je, če najprej prebereš najboljšo knjigo pisateljice - potem so vse ostale rahlo razočaranje ...
Zašto se sve to dešava da l čovek išta rešava il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Poison Girl napisal/-a:trenutno berem od V. Holt Izpoved kraljice Marie Antoinette... luštn, nism še pršla do konca, mogoče bom potem razumela njeno slavno izjavo :"pa naj jedo pecivo, če nimajo za kruh" (al neki tazga) .
Totalno dobra knjiga!! Sem kupila sem si oba dela Res je super! No,sicer pa so vse od V.Hold dobre.