Knjige/ Ljubezenski in chicklit romani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Erica James: Ljubezen in predanost
Med boljšimi "ljubiči". Prvi plus pri meni je že to, da je britanski, ne ameriški ljubezenski roman. Sicer precej predvidljiva, ampak lepo potegne k branju.
Med boljšimi "ljubiči". Prvi plus pri meni je že to, da je britanski, ne ameriški ljubezenski roman. Sicer precej predvidljiva, ampak lepo potegne k branju.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
glih kar sem vidla na cobiss opacu, da se pripravlja nova knjiga od Kathleen Woodiwiss..do zdej jo pripravljajo samo v Nuk-u, bo pa upam, da kmalu tudi drugje. Naslov je Neuničljiva :)
http://www.kathleenewoodiwiss.com/books/everlasting.asp
http://www.kathleenewoodiwiss.com/books/everlasting.asp
-
nanyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2006
- Kraj: 18km iz mb
Nazadnje sem prebrala od Danelle Utta: Vse zvezde z neba!
Knjiga mi je bila vredu! Fajn se mi je zdelo da je zgodba postavljena v vojno in na nek način prikazuje tudi takraten način življenja oz mišljenja posameznika. Men osebno se zdi da ni tipično ljubezenska, čeprav je glavna zgodba ljubezenska!
Knjiga mi je bila vredu! Fajn se mi je zdelo da je zgodba postavljena v vojno in na nek način prikazuje tudi takraten način življenja oz mišljenja posameznika. Men osebno se zdi da ni tipično ljubezenska, čeprav je glavna zgodba ljubezenska!
When God Created Men, She Was Only Kiding!
-
kr.ena - Cosmopsiho
Željko Jugović: Balada za Selmo
Podnaslov je "erotični roman"
Hm. Saj ne morem reči, da je zanič ... ampak dober pa tudi ni.
Kar se tiče erotike, me vse mine ob izrazoslovju. Ok, avtor ima domišljijo za nove izraze, ampak meni osebno so predvsem smešni (prekeljček, cingelj, škrabica, figlja, ... )
Psihologija je precej dvomljiva - 19 letno dekle, ki je prišlo v Slovenijo kot begunka, posiljena s strani četnikov in noseča. Otroka je takoj po rojstvu oddala.
In po tej izkušnji je postala prava nimfomanka, ki ji ni nikoli zadosti seksa (pa že prej je bila; pri 12ih je seksala po gmajnah z bosanskimi pastirji, potem so jo poročili in ker ni zanosila - jemala je tabletke - se je je mož znebil)
Tip je pa tudi čudak in pol. Ločenec pri 40ih, ki podere vse kar leze in gre, potem ga pa zadene Selma. Ki mu gre na živce, ker ga ne pusti pri miru, hkrati pa si ne more pomagati, ker je njegov tič obseden z njo.
Rahlo brezveze vse skupaj ... ampak ne tako zelo, da ne bi prebrala do konca. Ker sem vseeno pričakovala neko razlago, nek ključen podatek, preobrat ... ampak ga nisem dočakala.
Podnaslov je "erotični roman"
Hm. Saj ne morem reči, da je zanič ... ampak dober pa tudi ni.
Kar se tiče erotike, me vse mine ob izrazoslovju. Ok, avtor ima domišljijo za nove izraze, ampak meni osebno so predvsem smešni (prekeljček, cingelj, škrabica, figlja, ... )
Psihologija je precej dvomljiva - 19 letno dekle, ki je prišlo v Slovenijo kot begunka, posiljena s strani četnikov in noseča. Otroka je takoj po rojstvu oddala.
In po tej izkušnji je postala prava nimfomanka, ki ji ni nikoli zadosti seksa (pa že prej je bila; pri 12ih je seksala po gmajnah z bosanskimi pastirji, potem so jo poročili in ker ni zanosila - jemala je tabletke - se je je mož znebil)
Tip je pa tudi čudak in pol. Ločenec pri 40ih, ki podere vse kar leze in gre, potem ga pa zadene Selma. Ki mu gre na živce, ker ga ne pusti pri miru, hkrati pa si ne more pomagati, ker je njegov tič obseden z njo.
Rahlo brezveze vse skupaj ... ampak ne tako zelo, da ne bi prebrala do konca. Ker sem vseeno pričakovala neko razlago, nek ključen podatek, preobrat ... ampak ga nisem dočakala.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
-
kr.ena - Cosmopsiho
Poly Williams: Njami mami
Priporočam. Zabavno, dokaj realistično (druge podobne knjige za moje pojme pretiravajo s karikiranjem likov) in dobro napisano.
Priporočam. Zabavno, dokaj realistično (druge podobne knjige za moje pojme pretiravajo s karikiranjem likov) in dobro napisano.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jutri zacnem brat.Velouria napisal/-a:Pa še dobra novica za vse Sophie Kinsella navdušence - februarja izide njena nova knjiga!!! Naslov bo Remember Me? in žal ne bo o Becky ipd., ampak gre za čisto novo zgodbo.Lexi wakes up in a hospital bed after a car accident, thinking it's 2004 and she's a twenty-five-year old with crooked teeth and a disastrous love life. But, to her disbelief, she learns it's actually 2007 - she's twenty-eight, her teeth are straight, she's the boss of her department - and she's married! To a good-looking millionaire! How on earth did she land the dream life??! She can't believe her luck - especially when she sees her stunning new home. She's sure she'll have a fantastic marriage once she gets to know her husband again. He's drawn up a 'manual of our marriage', which should help. But as she learns more about her new self, chinks start to appear in the perfect life. All her old colleagues hate her. A rival is after her job. Then a dishevelled, sexy guy turns up...and lands a new bombshell. What happened to her? Will she ever remember? And what will happen if she does?"
Ne izgleda nič pretresljivega, ampak sploh ni važno - Sophie Kinsella FTW!
Pa še naslovnica:
-
tani24 - Kofetarica
js pa lih berem novi prevod od Kathleen woodiwiss Neuničljiva, pa me ni glih pritegnila, ful zakompliciran začetek, preveč ljudi nametanih, da po parih straneh ne veš kdo je kdo, pa tud pozneje se zgodba nekak čudno razvija. upam, da bo kmalu bolše. navajena sm njenih knjig, da te od prve strani potegne vase in ne moreš nehat brat, tole se morm pa prov prisilt, da jo berem in še to mi po parih strenh zanimanje odvleče nekaj drugega. Razočarana uglavnem, ker sm že par mescev čakala na tole zdej pa nič
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
*zeljka* napisal/-a:pred kratkim sm prebrala knjigo od danielle steel - potovanje, ful mi je bla všeč.
zdj pa berem igor karlovšek - mojca, pa je tko kr uredu.
Men je bla tud ušeč tale od Danielle Steel, drugač mi je pa njena najboljša knjiga Dragulji, res ful zanimiva zgodba in kr ne moreš nehat brat .
-
purple_rain - Cosmopsiho
Berem zdej "PS, I love you" od Cecilie Ahern.. *smrk*. Sem sicer sele samo na polovici knjige, ampak mi je vsec (sem se vdala in zacela brat, da vidm kaj je fora navdusenja nad filmom). Je lustna. Ampak men osebno, sentimentalna kot sem, cist prevec custvena in zalostna zgodba.
-
tani24 - Kofetarica
Ravnokar prebrala: http://www.emka.si/artikel/353251/Dar
men je bila neverjetno dobra knjiga, Kathleen Woodiwiss in Amanda Quick na enem mestu, res priporočam.
men je bila neverjetno dobra knjiga, Kathleen Woodiwiss in Amanda Quick na enem mestu, res priporočam.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Ja, mislim, da sem jz to brala enkrat.. kar luštno blo.lolitaa napisal/-a:A je kera brala Viharno noč od Nicholas Sparksa?Sem si hotla še Notebook sposodit, sam je bla izposojena .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov