Knjige/ Ljubezenski in chicklit romani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 241 prispevkov
• Stran 15 od 17
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
-
foxy.lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
vse od Sophie Kinsella. Ona ima edinstven smisel za humor v stilu Bridget Jones, samo da ima še malo več kokošje pameti.
napisala je Shopoholic - priporočam vse, pa tudi Moje skrivnosti je kul, taka, da se na trenutke držiš za glavo, že naslednji trenutek pa te spravi v smeh.
napisala je Shopoholic - priporočam vse, pa tudi Moje skrivnosti je kul, taka, da se na trenutke držiš za glavo, že naslednji trenutek pa te spravi v smeh.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Si zihr da res "vse"? Si že prebrala njeno zadnjo (Mini shopaholic)? Glej post nad tabo - men je blo obupno. Prav čutit je blo, da je "prisiljeno"/pogodbeno mogla očitno še eno knjigo spisat, ki je pa razočaranje.. ..pa se sicer strinjam s tabo, so mi njene starejše knjige všečne (najboljša njena mi je The Undomestic Goddess).foxy.lady napisal/-a:vse od Sophie Kinsella.
-
Goth.princess - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 8. 2009
niinii napisal/-a:Jaz sem zadnje čase padla v Kleypasovo in Enochovo.
Drugače pa sem si pred kratkim potegnila z neta vse knjige Krentzeve, ki jo večina pozna pod psevdonimom Amanda Quick. Knjige so v angleščini, ampak jih kar požiram Ženska piše knjige pod 5 različnimi psevdonimi. Med seboj ful različni stili. Kot Quickova so romani iz ne vem 18. in 19. stoletja, ostali so novejši, 20. stoletje, nekaj jih je prepletenih celo z zf. Moram rečt, da sem navdušena
Pod katerimi imeni še piše?... zato, ker njene knjige so super.
Selvedin&Mihaela
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Daniel Glattauer - Proti severnemu vetru in drugi del Vsakih sedem valov
must read!
must read!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
nazadnej sem prebrala to knjigo ;
http://www.felix.si/knjigarna/knjiga/10 ... e_Kinsella
lahkotna in berljiva knjiga, čeprou malce predvidljiva, vendar po mojem mnenju dobra za tako poletno branje
drugače pa res cenim ta forum, ker res dobim velik idej... tut zdej za poletje si bo treba nabrt gradivo ja
hvala vm heh
http://www.felix.si/knjigarna/knjiga/10 ... e_Kinsella
lahkotna in berljiva knjiga, čeprou malce predvidljiva, vendar po mojem mnenju dobra za tako poletno branje
drugače pa res cenim ta forum, ker res dobim velik idej... tut zdej za poletje si bo treba nabrt gradivo ja
hvala vm heh
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Ena zadnjih- Susan Elizabeth Phillips- Reci da
Priporočam
Priporočam
-
Eući* - Debatorica
men so tut zlo ušeč knjige od Rachel Gibson take strastne in zabavne, škoda, ker jih je tok mal
Prebrala sem Ljubezen pod krinko, Noro privlačen, Nihče drug kot on in Naravnost v tarčo...a mogoče kera ve še za kkšno
?
* izšla je še Kar ljubiš to poljubiš
Prebrala sem Ljubezen pod krinko, Noro privlačen, Nihče drug kot on in Naravnost v tarčo...a mogoče kera ve še za kkšno
?
* izšla je še Kar ljubiš to poljubiš
Zadnjič spremenil Eući*, dne 29. Feb. 2012 19:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Eući* - Debatorica
-
Eući* - Debatorica
Goth.princess napisal/-a:niinii napisal/-a:Jaz sem zadnje čase padla v Kleypasovo in Enochovo.
Drugače pa sem si pred kratkim potegnila z neta vse knjige Krentzeve, ki jo večina pozna pod psevdonimom Amanda Quick. Knjige so v angleščini, ampak jih kar požiram Ženska piše knjige pod 5 različnimi psevdonimi. Med seboj ful različni stili. Kot Quickova so romani iz ne vem 18. in 19. stoletja, ostali so novejši, 20. stoletje, nekaj jih je prepletenih celo z zf. Moram rečt, da sem navdušena
Pod katerimi imeni še piše?... zato, ker njene knjige so super.
kot Amanda Quick piše zgodovinske ljubezenske romane, s pravim imenom Jayne Ann Krentz piše sodobne romane pod psevdonimom Jayne Castle pa futuristične ljubezenske romane če pa obstaja še kakšen vzdevek pa ne vem.
Prvi neprebran prispevek • 241 prispevkov
• Stran 15 od 17
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov