Knjige/ Ljubezenski in chicklit romani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- *Tweety
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
*QueenBitch* napisal/-a:
Kathleen Woodiwiss jaz odvestujem..mislm ok če res nimaš kej za počet pa si na samotnem otoku. Jaz sm prebrala dve njeni knjigi, ki sta si čisto podobni plus, da v prvi ki sem jo prebrala morski pirat posili glavno junakinjo (si jo vzame na silo) in potem se razvije romanca - BOLANO! Zame je to kot promocija posilstva in tega, da vse ženske itaq hrepenimo po sili.
hh.
no.ja .. trenutno sem se vrgla v te knjige od Woodiwissove ( Neuničljiva, Izmikajoči se plamen, Zimska vrnica, Pepel v vetru).
U bistvi so res vse na isti princip. Ampak ok. men se ful berejo
Je pa res mal bolano ker maš u vseh teh knjigah eno punco/žensko k je grozn lepa in tipa k ma črne lase pa ful ene mišice pa velik dnarja pa se čist zatrapata ... Halo! haha .. yea right ! hh
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Zdej berem Čokolado od Joanne Harris (bil film posnet po tej zgodbi)..pa mi ne gre neki. Ok, sej je luštno zaenkrat, sam se mi neki vleče..
Drgač pa ful vneto iščem Za vsako rešitev se najde težava, pa je povsod izposojena..kupovala je pa ravno ne bi (30€).
Drgač pa ful vneto iščem Za vsako rešitev se najde težava, pa je povsod izposojena..kupovala je pa ravno ne bi (30€).
-
purple_rain - Cosmopsiho
Uglavnem, Sophie Kinsella ima novo knjigo Twenties Girl - Laro obišče duh pratete Sadie, ki ne more leči z k zadnjemu počitku dokler ne najde neke posebne ogrlice..na poti do katere se pa imata fantastično.
Men zelo všečno branje.
Precej manj plehko kot npr. Shopaholic.
Men zelo všečno branje.
Precej manj plehko kot npr. Shopaholic.
- minica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2008
- Kraj: Ilirska Bistrica
punce. če ima katera audio book (lahko tudi navadno ebook)od katere koli knjige od kinselle, pa tazadnjega harrya potterja (the deadly hollows), vse v angleščini - lepo lepo lepo prosim če mi lahko pošlje namreč na muli mi ne najde nič, torrenti pa sicer so, ampak mi ne pobira (piše da ni sejalcev )
-
purple_rain - Cosmopsiho
Pojdi in si sposodi v knjižnici?
- minica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2008
- Kraj: Ilirska Bistrica
ja hvala za nasvet, ane - nisem vedela da se to da
Se ti ne zdi da moram imeti svoje razloge da sprašujem če ima kdo slučajno že na kompu audio books in bi mi lahko poslal? Če bi jih imela šanso dobiti kje drugje bi verjetno že šla, ane?
Se ti ne zdi da moram imeti svoje razloge da sprašujem če ima kdo slučajno že na kompu audio books in bi mi lahko poslal? Če bi jih imela šanso dobiti kje drugje bi verjetno že šla, ane?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mene je od slovenskih pisateljic najbolj prepričala Vesna Milek z romanom Kalipso. Sem ga prebrala dvakrat in ga bom mogoče še tretjič.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
mene zanima pa, če katera ve, kje v mb bi se dale kupiti knjige od sophie kinsella v angleščini (pogojno lahko tudi v slovenščini)
sem bila že v tej največji knjigarni mladinska knjiga pa jih nimajo.
sem bila že v tej največji knjigarni mladinska knjiga pa jih nimajo.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^oo, najlepša hvala. danes sem sicer bila v mladinski in jih niso imeli. bom šla pogledat še v felixa, ki je v ep.
sicer sem pa kupila Parfum (Patrick Süskind), Beležnica(Nicholas Sparks) in Ljubi,ne ljubi (Jill Mansell).
sicer sem pa kupila Parfum (Patrick Süskind), Beležnica(Nicholas Sparks) in Ljubi,ne ljubi (Jill Mansell).
“Fashion does not only exists in dresses;
-
niinii - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2009
Jaz sem zadnje čase padla v Kleypasovo in Enochovo.
Drugače pa sem si pred kratkim potegnila z neta vse knjige Krentzeve, ki jo večina pozna pod psevdonimom Amanda Quick. Knjige so v angleščini, ampak jih kar požiram Ženska piše knjige pod 5 različnimi psevdonimi. Med seboj ful različni stili. Kot Quickova so romani iz ne vem 18. in 19. stoletja, ostali so novejši, 20. stoletje, nekaj jih je prepletenih celo z zf. Moram rečt, da sem navdušena
Drugače pa sem si pred kratkim potegnila z neta vse knjige Krentzeve, ki jo večina pozna pod psevdonimom Amanda Quick. Knjige so v angleščini, ampak jih kar požiram Ženska piše knjige pod 5 različnimi psevdonimi. Med seboj ful različni stili. Kot Quickova so romani iz ne vem 18. in 19. stoletja, ostali so novejši, 20. stoletje, nekaj jih je prepletenih celo z zf. Moram rečt, da sem navdušena
-
purple_rain - Cosmopsiho
Shopaholic is back, tokrat s tamalo hčerkico (naslov "Mini shopaholic"); knjigo mam že doma, čaka na branje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov