Knjige/ kriminalke in detektivke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 169 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
A. Christie prebrala prebrala vse knjige.
Trenutno berem Stephan King Buick8
prejšnji teden pa sem prebrala Črna dalija- James Ellroy (zdaj je na vrsti še film)
Trenutno berem Stephan King Buick8
prejšnji teden pa sem prebrala Črna dalija- James Ellroy (zdaj je na vrsti še film)
-
svetlana5 - Debatorica
- Na forumu od: 23. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
Mesto kozarcev je kriminalka. Zgodba se dogaja na Islandiji, napisal pa jo je Arnaldur Indridason. Zanimivo počitniško branje, samo z imeni si mal lomiš jezik.
- malinajagoda
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
tudi jaz sem navdušena nad MESTOM KOZARCEV,
ljubiteljicam kriminalk pa priporočam tudi knjigo ZLOČINI nemškega pisatelja Schiracha. knjiga je nekoliko drugačna od 'običajnih' kriminalk, a mene je tako navdušila, da sem jo prebrala v enem dnevu. so pa v njej zbrane različne zgodbe - vsaka zase kratka kriminalka.
ljubiteljicam kriminalk pa priporočam tudi knjigo ZLOČINI nemškega pisatelja Schiracha. knjiga je nekoliko drugačna od 'običajnih' kriminalk, a mene je tako navdušila, da sem jo prebrala v enem dnevu. so pa v njej zbrane različne zgodbe - vsaka zase kratka kriminalka.
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
Od A. Christie sem prebrala Zavesa, Po pogrebu, Umor v vegasti hiši.
Še vedno so mi pa najbolj pri srcu kriminalke James-a Pattersona. Prebrala sem pa Mary, Mary, Vijolice so modre, Bikini, Medeni tedni, 1. umor.
Vsaka je po svoje bila zanimiva,vsaka imela svojo zgodbo polno dogajanja, podrobno opisuje dejanja, skratka napeto je vse skupaj-tak k mora bit
Še vedno so mi pa najbolj pri srcu kriminalke James-a Pattersona. Prebrala sem pa Mary, Mary, Vijolice so modre, Bikini, Medeni tedni, 1. umor.
Vsaka je po svoje bila zanimiva,vsaka imela svojo zgodbo polno dogajanja, podrobno opisuje dejanja, skratka napeto je vse skupaj-tak k mora bit
-
svetlana5 - Debatorica
- Na forumu od: 23. 2. 2009
V Neptunovem vetru - Fred Vargas :cool
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
svetlana5 napisal/-a:nihče ne bere več kriminalk jaz jih z veseljem, zadnja prebrana je slovenska in jo zelo priporočam, inšpektor Vrenko raztura
Avgust Demšar - Evropa
zelo zelo všeč vsi njegovi romani. tak fajn so berljivi. komaj čakam naslednjega
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
AGATHA CHRISTIE še vedno zmaga , samo škoda, ker se tako počas prevaja, ne vem zakaj
Zadnjič spremenil Eući*, dne 29. Feb. 2012 12:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
Sem velika oboževalka Agathe Christie. Meni osebno njena najljubša knjga je In potem ni bilo nikogar več. Obožujem tudi knjige Dana Browna. Pred kratkim pa sem prebrala knjigo, ki jo je napisal Harlan Coben- Ne povej nikomur. Odlična je!
- LiEn
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2008
Hej babe, a je katera od vas prebrala serijo knjig V smrti od Nore Roberts???
V Sloveniji imamo samo žal 6 knjig - prevodov, do sedaj pa jih je izšlo že 34!!! Ampak valda, v Sloveniji smo še kr za cajtom.... Tako da me zanima, če je kakšna navdušenka tukaj, ki bi kupila kakšno nadaljevanje - 7,8,9,....itd... pa bi se potem lahko malo izmenjevale knjige? ))
V Sloveniji imamo samo žal 6 knjig - prevodov, do sedaj pa jih je izšlo že 34!!! Ampak valda, v Sloveniji smo še kr za cajtom.... Tako da me zanima, če je kakšna navdušenka tukaj, ki bi kupila kakšno nadaljevanje - 7,8,9,....itd... pa bi se potem lahko malo izmenjevale knjige? ))
-
Lavriksa - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2012
Trisha13 napisal/-a:knige Dana Browna res znajo potegniti vase! sicer pa sem se končno lotila knjige Gaudijev ključ, ki mi jo že dolgo vztrajno priporočajo. In mi ni žal, odlična je
Se strinjam, to si kar preberite.
Pa še ena mogoče bolj sveža kriminalka, meni je ženski lik zanimivo zastavljen - Harlan Coben - Ujeti v preteklost Še povezava, kjer lahko prelistaš po novem knjige: http://www.mladinska.com/coben/ujeti_v_preteklost
Prvi neprebran prispevek • 169 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov