Knjige/ Fantazijski romani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
silvija_90** - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2009
Dim Zupan - Dežela odrezanih glav
Ideja mi je bila zelo zanimiva in hkrati tudi malce creepy
Danila žorž - Poskus, Izkop
Poskus govori o ženski (znanstvenici), ki jo po hudi prometni nesreči spremenijo v kiborga.
Izkop govori o arheološki odpravi nekje sredi grškega otočja. Zanimiva ideja o naših prednikih. Kaj pa če je vse res?
Te knjige so bile napisane za mladino, ampak mislim, da tudi marsikateri odrasli poseže po njih.
Ideja mi je bila zelo zanimiva in hkrati tudi malce creepy
Danila žorž - Poskus, Izkop
Poskus govori o ženski (znanstvenici), ki jo po hudi prometni nesreči spremenijo v kiborga.
Izkop govori o arheološki odpravi nekje sredi grškega otočja. Zanimiva ideja o naših prednikih. Kaj pa če je vse res?
Te knjige so bile napisane za mladino, ampak mislim, da tudi marsikateri odrasli poseže po njih.
- Princeska**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
Lev Grossman-Čarovniki
Časovna past-Chaichton
Martin George- Pesem ledu in ognja
Duša-Meyer
Artemist Fowl- Coffer Eoin
Drugače pa obožuj fantazijske romane. samo na živce mi gre, da skoraj povsod nastopajo sami otroci. Rada bi prebrala kaj bolj za odrasle, ampak da je še vseeno fantazijsko ne znanstvena fantastika. Mogoče kdo ve še za kakšno dobro?
Časovna past-Chaichton
Martin George- Pesem ledu in ognja
Duša-Meyer
Artemist Fowl- Coffer Eoin
Drugače pa obožuj fantazijske romane. samo na živce mi gre, da skoraj povsod nastopajo sami otroci. Rada bi prebrala kaj bolj za odrasle, ampak da je še vseeno fantazijsko ne znanstvena fantastika. Mogoče kdo ve še za kakšno dobro?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tega in tega (The Colour of Magic, Terry Pratchet) se pa jz nameravam kmal lotit.Princeska** napisal/-a:Artemist Fowl- Coffer Eoin
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Jaz sem se pa nedavno lotila branja Assasin's apprentice, ki ga je napisala Robin Hobb. Nadaljevanje je izposojeno ampak NUJNO rabim nekaj fantazijskega da se zamotim. Mi lahko katera priporoči kaj podobnega?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Priporocam Patricio Briggs. Zacni z Mercy Thompson Series, nadaljuj z Alpha and Omega Series. Jaz sem totalno hooked.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ok. Nisem verjela da lahko obstaja še bolj krut avtor od GRRMja...
Ravnokar sem končala cca 2000 strani dolgo mučenje enega samega, povprečnega najstnika. Dano mu je kar nekaj orodij/orožij, ki bi vsakemu normalnemu main characterju prinesle večno zmago in čast, pri njemu pa vse skupaj grozljivo sprevrže in ga njegovi sovražniki preko tega kaznujejo. Pri Martinu je konec hiter in včasih nepričakovan, Hobbova pa njegove muke vleče in vleče, ti daje upanje in ga čez 500 strani potepta. Zaključek trilogije je tako žalosten, da se ti lomi srce, in si prav želiš da bi že enkrat umrl in imel vsaj takrat mir .
Ravnokar sem končala cca 2000 strani dolgo mučenje enega samega, povprečnega najstnika. Dano mu je kar nekaj orodij/orožij, ki bi vsakemu normalnemu main characterju prinesle večno zmago in čast, pri njemu pa vse skupaj grozljivo sprevrže in ga njegovi sovražniki preko tega kaznujejo. Pri Martinu je konec hiter in včasih nepričakovan, Hobbova pa njegove muke vleče in vleče, ti daje upanje in ga čez 500 strani potepta. Zaključek trilogije je tako žalosten, da se ti lomi srce, in si prav želiš da bi že enkrat umrl in imel vsaj takrat mir .
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov