Knjiga: Kumranski rokopisi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Joj, se počutim čist neumno... Še nikol namreč nisem slišala za to !
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
sweet_kitty napisal/-a:Joj, se počutim čist neumno... Še nikol namreč nisem slišala za to !
To je ena knjiga, ki razlaga kaj naj bi se v resnici dogajalo z Jezusom, temo sem odprla posebej, se pa navezuje tudi na Stigmato, Sveta kri, sveti gral, DaVincijevo šifro in v bistvu tudi na Sveto pismo. Mislim da more bit full zanimiva, me pa zanima, če jo je že kdo prebral, da mi malo pove kaj piše in poteši moj firbec, ker še čakam, da jo najdem
PS ne počuti se neumne, zakaj bi se, sej jest tud še za velik stvari nism slišala
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
hm sem ze slisala za to knjigo....spet ena teorija zarote kao....joj me ze full zanima kwa so spet izbrskal
a je to kaksna knjiga ala da vincijeva sifra al kaksen kao dokumentarec?
can you keep up
baby boy
baby boy
-
Žaklina - Komunikatorka
baby girl napisal/-a:hm sem ze slisala za to knjigo....spet ena teorija zarote kao....joj me ze full zanima kwa so spet izbrskal
mislm da ni take vrste roman kot DaVincijeva šifra, bolj dejstva, me pa zanima in morm jo prebrat, da bom lahko točn povedala , prej pa ne morem nič konkretnega rečt
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
tud crnomorski zapiski razlagajo teorijo prezivetja jezusovih potomcev, tko da bi znalo bit neki podobnega.
drga
je pa ze odprta tema o da vincijevi sifri..
drga
-
Žaklina - Komunikatorka
dragon_fly napisal/-a:tud crnomorski zapiski razlagajo teorijo prezivetja jezusovih potomcev, tko da bi znalo bit neki podobnega.
drga
Mrtvomorski zvitki ali Kumranski rokopisi, so mislim da, če se ne motim ena in ista zadeva. Kumranski rokopisi so bili najdeni na področju Kumrana ob Mrtvem morju, tako da mislim da je to to. DaVincijeva šifra pa vem, da je odprta , veselo pišem tudi tam, ampak tam bolj poteka beseda o tej knjigi, mene pa zanimajo ravno Kumranski rokopisi, ker jih še nisem predihala
-
fiona - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
ce te zanimajo dejstva je potem tudi zanimiva kjniga Papazevo ogledalo...
Pfafenspiegel ali nekaj takega v nemscini...zelo zanimivo. Glih vceraj mi je oma naredila luste.... Not je omenjeno tudi to, da je bila ena izmed papezev zenska... Zalozba te knjige je bila tozena, ne vem ce je niso celo prepovedali... Ze mora bit nekaj na tem...
Ce jo najdes, beri..... jaz jo definitivno bom, pa ce se bom morala naucit gotico brat....
Pfafenspiegel ali nekaj takega v nemscini...zelo zanimivo. Glih vceraj mi je oma naredila luste.... Not je omenjeno tudi to, da je bila ena izmed papezev zenska... Zalozba te knjige je bila tozena, ne vem ce je niso celo prepovedali... Ze mora bit nekaj na tem...
Ce jo najdes, beri..... jaz jo definitivno bom, pa ce se bom morala naucit gotico brat....
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
meni mami dons prinese iz knjiznice knjigo Skrivnost in pomen kumranskih rokopisov, pa lahko povem kaksna je
Obsataja pa se knjiga Zgodba o kumranskih rokopisih.
Sicer sem ateistka, sam tole me od sobote, ko sem gledala stigmato kar zanima
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
ANSAF napisal/-a:meni mami dons prinese iz knjiznice knjigo Skrivnost in pomen kumranskih rokopisov, pa lahko povem kaksna je
a lahko prosim napišeš pisatelja, ker bom tudi jaz šla v knjižnico ikst.
Pa poročaj ko kaj preberš ... kako se ti zdi ....
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
laram napisal/-a:ANSAF napisal/-a:meni mami dons prinese iz knjiznice knjigo Skrivnost in pomen kumranskih rokopisov, pa lahko povem kaksna je
a lahko prosim napišeš pisatelja, ker bom tudi jaz šla v knjižnico ikst.
Pa poročaj ko kaj preberš ... kako se ti zdi ....
seveda, po moje bom mal cez vikend precekirala, da se malo sprostim od ucenja
- Hershel Shanks: Skrivnosti in pomen kurmanskih rokopisov
- Michael Boigent (upam da sem priimek prav napisala): Zgodba o kurmanskih zvitkih
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
- [ursa]
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2005
ful huda seminarska o DaVinci Code (sicer u angleščini): http://www.englistika.tk/
drgač pa - eno je fikcija (DaVinci code), arheološke najdbe in razprave o njih (rokopisi) so pa neki druzga
drgač pa - eno je fikcija (DaVinci code), arheološke najdbe in razprave o njih (rokopisi) so pa neki druzga
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
a vas lohk neky prosim.....
mi lahk ktera napise pac kere knjige pozna k se gre u takih stvareh k jih opisujejo stigmata pa da vincijeva sifra, al pa kaksne knjige od dana browna
ktere so pac vam vsec.....k mene zj full tksne stvari zanimajo in hja majske pocitnce bojo ze cez 27 dni...tko d morm neky nabrat
tnx
mi lahk ktera napise pac kere knjige pozna k se gre u takih stvareh k jih opisujejo stigmata pa da vincijeva sifra, al pa kaksne knjige od dana browna
ktere so pac vam vsec.....k mene zj full tksne stvari zanimajo in hja majske pocitnce bojo ze cez 27 dni...tko d morm neky nabrat
tnx
can you keep up
baby boy
baby boy
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov