Knjižnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Joooooj, obožujem knjižnice!!
Če imam čas, se kar zakopljem notri, pa pol čepim tam na tleh, pa grdo gledam vse, k se mi guzijo pod nos, pa tut revije prelistam včasih, včasih si kakšen film sposodim, vsake toiko časa pa odnesem toliko, da komaj nosim...grda navada. Pa knjižničaarke me že na videz poznajo, vedno mi vse podaljšajo hehe, pa vedno čekiram une knjige, ki jih dajejo zastonj, pa si jih pol nagrebem...
Obožujem knjižnice

Obožujem knjižnice

-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
Zvoncica napisal/-a: hehe, pa vedno čekiram une knjige, ki jih dajejo zastonj, pa si jih pol nagrebem...
prvič slišim?!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ja, to majo tudi v moji knjižnici(zna bit, da v isto hodi Zvoncica) - ne vem, verjetno knjige, ki se jih ljudje naveličajo in jih "podarijo" knjižnici oz. verjetno dajo samo "v hrambo", pa si jih potem lahko obiskovalci vzamejo.rammsteingirl napisal/-a:Zvoncica napisal/-a: hehe, pa vedno čekiram une knjige, ki jih dajejo zastonj, pa si jih pol nagrebem...
prvič slišim?!
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Pri nas imajo kakšne stare knjige, ki se premalo sposojajo, niso več aktualne in jemljejo prostor na policah.
Lahko jih pa kupiš za en evro; zastonj jih ne dajejo.
Lahko jih pa kupiš za en evro; zastonj jih ne dajejo.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
aja. pri nas se to ne dogaja. imamo verjetno premajhno knjižnico.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
purple_rain napisal/-a:Ja, to majo tudi v moji knjižnici(zna bit, da v isto hodi Zvoncica) - ne vem, verjetno knjige, ki se jih ljudje naveličajo in jih "podarijo" knjižnici oz. verjetno dajo samo "v hrambo", pa si jih potem lahko obiskovalci vzamejo.rammsteingirl napisal/-a:Zvoncica napisal/-a: hehe, pa vedno čekiram une knjige, ki jih dajejo zastonj, pa si jih pol nagrebem...
prvič slišim?!
Ja, ja ja! Prežihov Voranc na Tržaški je zakon

Ena k sem jo vzela v roko včeri, ima letnico 1945 ali nekaj takega

-
fajn. a potem se da dobiti kakšne prav super knjige?
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Tigi napisal/-a:Po koliko mate pa ve članarine?
Amm, ko sem se včlanila, sem mogla plačat mislim, da 500SIT, zdaj pa nič več

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
ja maš zaston, k si al pod 18, al pa še nisi na faksu..
pol je pa v večino knjižncah treba dat za letno članarino 8€ za študente, drgač pa 10, 12€.
pol je pa v večino knjižncah treba dat za letno članarino 8€ za študente, drgač pa 10, 12€.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Sej zdej po tanovem so itak vse ljubljanske (in primestne, ki spadajo pod ljubljanske) knjižnice poenotene. Če si član ene, morš met v drugi knjižnici samo potrdilo, da si že plačal članarino, pa si lahko tut v tej izposojaš:) Pa cene morjo bit vsepovsod iste.
Jaz zbiram pogum, da grem podalšat članarino (knjižnica Prežihov Voranc), mam še stare dolgove
Jaz zbiram pogum, da grem podalšat članarino (knjižnica Prežihov Voranc), mam še stare dolgove

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov