Kako pogosto preberete kakšno knjigo???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Minchy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
Jst pa fuuuula rada berem... sam se bo zdle mičken končalo (tja do poletja enkrat
), ker se mi izpiti približujejo. Smlk... 

Imam jedan jastuk i on je za dvoje, imam jedno srce i ono je tvoje, imam i zivot al mi nista ne vredi ako sve ovo ne poklonim samo tebi - VOLIM TE!
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
jst pa zdej berem Nurenberske procese, v bistvu dnevnik enega psihologa k je bil z vsemi tisti Nemci takrat v casu sojenja.
Da Vincijevo Sifro pa Angeli&Demoni imam pa naroceno v anglescini in cakam da dobim.
Drgac pa berem full veliko, bilo kaj, in bilo kdaj
Da Vincijevo Sifro pa Angeli&Demoni imam pa naroceno v anglescini in cakam da dobim.
Drgac pa berem full veliko, bilo kaj, in bilo kdaj

A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
če preberem eno knjigo na let je to že rekord
... včasih k sem še v šolo hodila sem prebrala tud tri knjige v enem tednu...in to ponavad kakšne kriminalke al pa variante Victoria Holt (dans teh zadnjih sploh vidt ne morm več)... zadnja leta se mi pa sploh ne da več brat... razn kakšne cajtnge

-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jst že od OŠ rada berem, sicer ne več tako zelo veliko, ampak kar dost.. povprečno eno do dve knjigi na teden.
Največkrat izbiram med novostmi v knjižnicah, pa velik tud slovenskih avtorjev.Včasih pa kar neki vzamem, zaradi dolgčasa, kake kriminalke alpa ljubezenske romane.
Drgač pa študiram slo., tako da malo sem že poklicno deformirana.
Priporočam Paniko od Dese Muck, če še niste brali. Ob tem sm se pa res nasmejala

Največkrat izbiram med novostmi v knjižnicah, pa velik tud slovenskih avtorjev.Včasih pa kar neki vzamem, zaradi dolgčasa, kake kriminalke alpa ljubezenske romane.
Drgač pa študiram slo., tako da malo sem že poklicno deformirana.
Priporočam Paniko od Dese Muck, če še niste brali. Ob tem sm se pa res nasmejala

-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
joj kok ste eni pridni!! ne pa js k se mi ne da....mislm oki sj zj mi ne znese zarad šole sam morm pa useen še prebrt za maturo..bi biv že cajt
sm pa prejšna leta mogla prebrt saj eno knigo na mesec za domače branje....pa morm priznat d mi ni žal....k smo bral svetovne klasike....

sm pa prejšna leta mogla prebrt saj eno knigo na mesec za domače branje....pa morm priznat d mi ni žal....k smo bral svetovne klasike....
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
jst moram pa za Cankarjevo tekmovanje knigo brat pa za bralno značko berem od janje vidmar eno knigo...
drgač pa ful rada berem kake romane ljubezenske...
drgač pa ful rada berem kake romane ljubezenske...
-
tjashika_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2005
- Kraj: celje
berem večinoma sam za domač branje,to se prav kadar je treba...razn DaVincijeve šifre&Angele in demone sm tko prebrala d bi sama se odločla
drgač pa pravjo d je od Dostojevskega-Idiot faina knjiga in jo nameravam prebrat enkrat v prihodnosti 

¤Hi.EaT Me *=)¤
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Povprečno preberem kake 2-3 knjige na teden, odkar visim na forumu, malo manj
, pač ni neomejeno časa. Včasih berem tudi več knjig hkrati- kakšna bolj zahtevna gre bolj počasi, par poglavij na dan, potem pa preberem še par kriminalk vmes.

-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
kr.ena napisal/-a: Včasih berem tudi več knjig hkrati- kakšna bolj zahtevna gre bolj počasi, par poglavij na dan, potem pa preberem še par kriminalk vmes.
Ja, tako na dušek, a ne?
Jst sm zadnjič tako v enem dnevu prebrala eno dobro od Mary H. Clark, ki sem jo dobila ta novo leto za darilo.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Jst ne berem več tolk kor sm kkšno leto, dve nazaj, ampak še vedno precej. Na mesec kkšne 4,5 knjig preberem, recimo.
Kdaj se mi pa strga in kr ene 3 med vikendom. Drgač pa ful rada berem, karkol že je.

E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov