Kaj trenutno berete? #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Zbirko knjigic Xenophobe's guide o različnih narodih, prijetno in zabavno branje (zaenkrat prebrala o Avstralcih (in se zaljubila ), Kanadčanih, Angležih, Italijanih, Švicarjih, čakata me še o Američanih in Belgijcih).
-
Atonka - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2011
Čisto navdušena zaključila s knjigo: Ti povem zgodbo?
Te zgodbe so resnično zdravilne, te besede sem si sposodila od dr. Zorana Milivojeviča, ki jih označil tudi za čarobne. Čeprav si ne bi mislila, da me knjiga s takim opisom navdušila, me je pravzaprav več kot navdušila. Te zgodbe se te, vsaka na svoj način dotaknejo, odprejo oči in duha in nekako optimistično osvetlijo pot. Vsaka je na svoj način pravi biser in že nekaj prijateljic jo je prebralo, pa so vse čisto navdušene. Čeprav se ponavadi kar se knjig tiče ravno ne strinjamo vedno. Prav vesela sem, da so mi te zgodbe prišle pod roko in sedaj so se prikradle tudi v misli:)
Te zgodbe so resnično zdravilne, te besede sem si sposodila od dr. Zorana Milivojeviča, ki jih označil tudi za čarobne. Čeprav si ne bi mislila, da me knjiga s takim opisom navdušila, me je pravzaprav več kot navdušila. Te zgodbe se te, vsaka na svoj način dotaknejo, odprejo oči in duha in nekako optimistično osvetlijo pot. Vsaka je na svoj način pravi biser in že nekaj prijateljic jo je prebralo, pa so vse čisto navdušene. Čeprav se ponavadi kar se knjig tiče ravno ne strinjamo vedno. Prav vesela sem, da so mi te zgodbe prišle pod roko in sedaj so se prikradle tudi v misli:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov