Kaj trenutno berete? #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^"sestro" si spustila - al sam pozabila nam prit povedat? 

-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Vem
Jo imela doma, nekak "ugotovila", da je baby vmes, vrnila sestro, vzela babya in doma ugotovila, da sem zajebala
Ker še kak teden do knjižnice in nimam nč druzga, bom kar babya naprej.
Upam da ne bo preveč iz prejšnje knjige razodeto.
Si občasno ogledujem pa še:

Jo imela doma, nekak "ugotovila", da je baby vmes, vrnila sestro, vzela babya in doma ugotovila, da sem zajebala

Ker še kak teden do knjižnice in nimam nč druzga, bom kar babya naprej.
Upam da ne bo preveč iz prejšnje knjige razodeto.
Si občasno ogledujem pa še:

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
jaz sem prvo knjigo prebrala pa gre se o ženski, ki ful zapravlja (lol) in ne zna z denarjem delat, ful razmislja kako jo drugi vidijo, pol proti koncu se končno začne nekaj bolj dogajat. se pa lepo bere. naslednjih pa mislim, da ne bom čitala. no razen če bo kaka suša.
zdaj bom začela gossip girl knjige brat - ravno nalagam, če ne najdem nekaj kar me bo pritegniilo bolj. ja pa lonely planet tudi jaz vsakih toliko.
zdaj bom začela gossip girl knjige brat - ravno nalagam, če ne najdem nekaj kar me bo pritegniilo bolj. ja pa lonely planet tudi jaz vsakih toliko.

-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ja, tako nekako. Sproščene, lahkotne knjige, za nasmejat se.
Sem pa trenutno pri naslednji, do katere komaj prišla, ampak se bojim da jo ne bom prebrala v 2 tednih, potem bo pa zihr že rezervirana.

Sem pa trenutno pri naslednji, do katere komaj prišla, ampak se bojim da jo ne bom prebrala v 2 tednih, potem bo pa zihr že rezervirana.

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
Berem knjigo Morilca z razglednicami - james Patterson & Liza Marklund
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Brala, se strinjam.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov