Kaj trenutno berete? #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Mikopina - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2011
Prvi del te knjige je tudi mene čisto prevzel
Super zgodba, tako da nisem niti vedela da je drugi del že na policah in da se jo lahko kupi. Glede na ceno na Emki, moram rečt da je cene zelo ugodna. Tako da si jo grem kar danes nabavit, da jo že jutri začnem brati 

-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
zdaj bom začel: http://www.goodreads.com/book/show/17181891-kaleb
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
Mikopina napisal/-a:Prvi del te knjige je tudi mene čisto prevzelSuper zgodba, tako da nisem niti vedela da je drugi del že na policah in da se jo lahko kupi. Glede na ceno na Emki, moram rečt da je cene zelo ugodna. Tako da si jo grem kar danes nabavit, da jo že jutri začnem brati
to govoriš za Beautiful disaster oz. Čudovito polomijo od Jamie McGuire? potem te moram popravit, ker drugi del pride 2. aprila 2013 ... z naslovom: Walking Disaster ...

Sassy, Classy & a bit Smart Assy 

- T3jcha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
Kampara napisal/-a:Sylvia Day, Prevzeta. Drugi del trilogije Crossfire (prvi je Predana), super knjiga, komaj sem čakala da izide, ker me je prvi del čist navdušil, pa moram rečt, da je tudi drugi del po pričakovanjihJe pa za vse, ki imate rade takšno bolj pikantno, vroče branje
Ja ja, ta je tud men kul. Nisem vedla da je drugi del v slo že zunaj, fajn

Kaj pa tole? Ljubeznoslovje, Bruno Šimleša? Je prebrala že katera? Vtisi? Opis: gre za knjigo, ki uči, kako zgraditi zdrave, srečne in strastne odnose z drugimi, na vseh področjih življenja, ter razkriva zmote in napačna pričakovanja, ki jih vsiljujemo drug drugemu. Baje je na Hrvaškem, od koder je avtor, ful popularna.
''Oseba, ki jo ljubiš, ni tvoja, temveč svoja! Ne moreš je obdržati, saj je nimaš. Lahko jo samo ljubiš, in če v nekem trenutku postane jasno, da to ne zadostuje več, te osebe nisi izgubil, ker je sploh nikoli nisi imel. (str. 50, 51)''
Agree!

-
Mikopina - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2011
Tole knjigo od Šimleša sem pa že prebrala v hrvaščini. Super knjiga, predvsem če hočete izboljšat odnose, ne sam ljubezenske, tud ostale ki se razvijejo med partnerjema. Hitro ugotoviš da obstaja kar nekaj napak v zvezi, ki jih delamo, pa se jih sploh ne zavedamo. Drugače pa sem zasledila da bo Šimleša imel 14.2. v Cankarjevem domu okroglo mizo, skupaj z Zoranom Milivojevićem, mislim da bi znala biti fajn stvar tole. Zlo zanimiva sogovornika 

- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
Končala sem z enim erotičnim romanom (ki me je btw, totalno navdušil!), sedaj pa bom nadaljevala z Warm Bodies (Isaac Marion ) ... Slišala sem, da je izjemno smešna knjiga, pa še film so posneli, tako da pričakujem dobro branje
Trailer filma: Klik!

Trailer filma: Klik!
Sassy, Classy & a bit Smart Assy 

-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Beya_ napisal/-a:
Po parih straneh je men noro zabavno. Ko razlaga kak hodijo pa ves čas jamrajo pa se sporazumevajo z jamranjem

To dejansko obstaja serija 5 al 6 knjig. Napisana sta tud prequela od te. 2 al 3 bodo še sledile.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tole sem si (v ang.) dala na seznam za prebrat (poleg "Life of Pi" & "The Silver Linings Playbook"...in še cca 40 [kaj bi jz brez kindla [for android]Beya_ napisal/-a:Binko napisal/-a:Jamie McGuire: Čudovita polomija

Trenutno:
The First Love Cookie Club - meh.

Zadnjih par..
Whose life is it anyway - resno moram nehat s temi [čiklit] oslarijami

Hot chocolate - kao nek krimič. Ima potencial, ampak men je neki manjkalo, kaj pa vem, rahlo na dolgočasno je vleklo.
The Journal of Best Practices - prijetno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov