Kaj trenutno berete? #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
končno sem se lotla svojega kozmodarila
Miljenko Jergović: Mama Leone
drugače pa opažam, da kozmodekleta povečini lahkotno žensko čtivo berete. kak poseben razlog zakaj se ne lotevate česa bolj zahtevnega?
drugače pa opažam, da kozmodekleta povečini lahkotno žensko čtivo berete. kak poseben razlog zakaj se ne lotevate česa bolj zahtevnega?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Seriously!? You got THAT?! Damn, jz sm dobla kako uspeti al neki kako denar zaslužit haahha ;:D
It was forever..but it didnt last long..
-
Binko - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2008
floribunda napisal/-a:končno sem se lotla svojega kozmodarila
jaz berem za sprostitev. težke teme imam drugače v življenju, ne rabim še takih knjig brati. torej, meni je branje sprostitev in uživanje.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
ThisBinko napisal/-a:jaz berem za sprostitev. težke teme imam drugače v življenju, ne rabim še takih knjig brati. torej, meni je branje sprostitev in uživanje.
Sicer pa trenutno čakam na "Koliko si moja?" (Andrej Skubic), letošnji prejemnik kresnika.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^hm. Več sem pričakovala.. več o njegovih razmišljanjih & občutenjih. No ja.
Nazadnje prebrano:
Nazadnje prebrano:
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
končala:
začenjam:
Zelo zelo berljive in kul knjige
začenjam:
Zelo zelo berljive in kul knjige
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov