Kaj trenutno berete? #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Lesbian Sex Bible: The New Guide to Sexual Love for Same-Sex Couples
by Diana Cage
Wild: From Lost to Found on the Pacific Crest
by Cheryl Strayed
F**k It: The Ultimate Spiritual Way
by John C. Parkin
by Diana Cage
Wild: From Lost to Found on the Pacific Crest
by Cheryl Strayed
F**k It: The Ultimate Spiritual Way
by John C. Parkin
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
Pravkar sem prebrala knjigo Rdeče kot kečap avtorice Annabel Pitcher. Se hitro bere in ni treba pretirano razmišljat zraven, zato je primerna za branje na vlaku.
V nadaljevanju planiram branje Greenove Looking for Alaska, ko bom zaključila z branjem izpitne literature
V nadaljevanju planiram branje Greenove Looking for Alaska, ko bom zaključila z branjem izpitne literature
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
-
Karl Pilkington- An idiot abroad, itak klasika angleške literature
-
cauliflower - Debatorica
Eleanor & Park (Rainbow Rowell)
Mladinski roman, ki preseže mladostniško razmišljanje.
Roman, ki se kosa z Greenovim Krive so zvezde.
Priporočam v branje!
Mladinski roman, ki preseže mladostniško razmišljanje.
Roman, ki se kosa z Greenovim Krive so zvezde.
Priporočam v branje!
I'm just ... happy.
-
disketa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 8. 2009
Za malo nostalgije zopet prebiram Potterja, trenutno četrto knjigo.
Zraven pa še v izmenah, odvisno od razpoloženja:
- Dr. Robert H. Lustig Mastna laž
- Heike Blümner, Jacqueline Thomae Knjiga za ženske (precej fajn zadeva, polna nasvetov z vseh možnih področij)
- Ian MacNeill The Beginning Runner's Handbook
Zraven pa še v izmenah, odvisno od razpoloženja:
- Dr. Robert H. Lustig Mastna laž
- Heike Blümner, Jacqueline Thomae Knjiga za ženske (precej fajn zadeva, polna nasvetov z vseh možnih področij)
- Ian MacNeill The Beginning Runner's Handbook
-
cauliflower - Debatorica
Boštjan Gorenc - Pižama: sLOLvenski klasiki 1
Je trenutno najbolj prodajana knjiga v Sloveniji (prihaja ponatis) in moram priznati, da sem navdušena. Duhovita, ampak ne poceni - moraš poznati klasična literarna dela, da se ti zdi smešno Moram priznati, da sem namenoma prebrala nekaj klasičnih del, da sem dojela poanto v Pižamovi preobleki.
Super razvedrilo, priporočam
Je trenutno najbolj prodajana knjiga v Sloveniji (prihaja ponatis) in moram priznati, da sem navdušena. Duhovita, ampak ne poceni - moraš poznati klasična literarna dela, da se ti zdi smešno Moram priznati, da sem namenoma prebrala nekaj klasičnih del, da sem dojela poanto v Pižamovi preobleki.
Super razvedrilo, priporočam
I'm just ... happy.
-
LisičkaZvitorepka11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2016
- Kraj: Jesenice
Triologija pisateljice Kiere Cass : IZBIRA, ELITA in IZBRANA
Lotila sem se je čisto slučajno, iz radovednosti, saj sem ugotovila, da je zelo zasedena v knjižnici...
Moram reči, da me je zelooo prijetno presenetila, v 1 tednu sem imela prebrano celotno triologijo (s tem, da sem 3. knjigo prebrala kar na internetu in v angleščini, saj nisem mogla dočakati slo. prevoda)
So sicer bolj ženske knjige, a vendar nekaj posebnega
Zelooo priporočam v branje
Lotila sem se je čisto slučajno, iz radovednosti, saj sem ugotovila, da je zelo zasedena v knjižnici...
Moram reči, da me je zelooo prijetno presenetila, v 1 tednu sem imela prebrano celotno triologijo (s tem, da sem 3. knjigo prebrala kar na internetu in v angleščini, saj nisem mogla dočakati slo. prevoda)
So sicer bolj ženske knjige, a vendar nekaj posebnega
Zelooo priporočam v branje
-
Pressfield mi je všeč, loti se vsega od zgodovine, filozofije do razumevanja človeške psihologije.
Trenutno tole berem, ker dobivam perspektivo kako gledati na kreativni proces.
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Rodrigo Munoz Avia - Psihologi, psihiatri in drugi norci.
Uizi roman, v kateri glavni lik na dokaj smešen način opisuje kako se spopada z diagnozo, ki mu jo je postavil tečen svak, ki je psihiater.
Bi pa rada komentirala dve knjigi, ki sta bili omenjeni.
Eleanor and Park je res tako topla, lepa knjiga o tisti nedolžni prvi ljubezuni, mene je popolnoma očarala.
Rdeče kot kečap sem pa z muko prebrala, grozno se vleče, ni zanimiva... je pa res, da ti da konec misliti, kako bi sam živel z občutkom krive, kako ti lahko obteži življenje.
Uizi roman, v kateri glavni lik na dokaj smešen način opisuje kako se spopada z diagnozo, ki mu jo je postavil tečen svak, ki je psihiater.
Bi pa rada komentirala dve knjigi, ki sta bili omenjeni.
Eleanor and Park je res tako topla, lepa knjiga o tisti nedolžni prvi ljubezuni, mene je popolnoma očarala.
Rdeče kot kečap sem pa z muko prebrala, grozno se vleče, ni zanimiva... je pa res, da ti da konec misliti, kako bi sam živel z občutkom krive, kako ti lahko obteži življenje.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Prebrala Dojko od Philip Rotha. sem se kr narežala zraven. je pa tko komičen poskus oživitve Kafkine Preobrazbe.
Trenutno pa berem Tirzo. Knjiga ima 440, v enem dnevu sem "požrla" 300 strani, ker je preprosto nisem mogla spustiti iz rok. Zgodba je o tipu, ki se predvsem identificira s svojo vlogo očeta. Pred kratkim je izgubil službo, zapustila ga je žena, odhaja tudi njegova najmlajša hčerka, ki se po končani srednji šoli odloči za potovanje po Afriki. Z vsako prebrano stranjo se bolj poglabljaš v njegovo razmišljanje, se čudiš njegovi naravnanosti do sveta... Res je odlično, takoj te "not potegne". Že dolgo dolgo časa me ni knjiga tako zelo navdušila. Toplo priporočam!
Trenutno pa berem Tirzo. Knjiga ima 440, v enem dnevu sem "požrla" 300 strani, ker je preprosto nisem mogla spustiti iz rok. Zgodba je o tipu, ki se predvsem identificira s svojo vlogo očeta. Pred kratkim je izgubil službo, zapustila ga je žena, odhaja tudi njegova najmlajša hčerka, ki se po končani srednji šoli odloči za potovanje po Afriki. Z vsako prebrano stranjo se bolj poglabljaš v njegovo razmišljanje, se čudiš njegovi naravnanosti do sveta... Res je odlično, takoj te "not potegne". Že dolgo dolgo časa me ni knjiga tako zelo navdušila. Toplo priporočam!
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov