Kaj trenutno berete? #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ok, ni mi jasno, kako lahko ženske prav obsede ta knjiga 50 odtenkov sive. Zadnjič sem jo prelistala in sem bila samo tisto...ok...not amused.
Nazadnje sem prebrala Izpoved iz harema (po resnični zgodbi). Mlado naivno dekle iz Beograda pristane v Dubaju in ko bereš kaj vse se ji dogaja si misliš samo jao....
Trenutno pa sem nekje na začetku knjige Ljubeznoslovje (Bruno Šimleša), sledila ji bo pa Gejša.
Nazadnje sem prebrala Izpoved iz harema (po resnični zgodbi). Mlado naivno dekle iz Beograda pristane v Dubaju in ko bereš kaj vse se ji dogaja si misliš samo jao....
Trenutno pa sem nekje na začetku knjige Ljubeznoslovje (Bruno Šimleša), sledila ji bo pa Gejša.
The world is as you are.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
emanuela napisal/-a:Ok, ni mi jasno, kako lahko ženske prav obsede ta knjiga 50 odtenkov sive. Zadnjič sem jo prelistala in sem bila samo tisto...ok...not amused.
Jaz sem prebrala trilogijo, pa nisem sedaj nič obsedena z njo. Mislim, da smo jo zdej vsi prebrali bolj iz firbca, ker seveda če je to najbolj prodajana knjiga, pol te že zanima kaj piše notri... Si pa pomojem mnenju ne zasluži, da je #1. Se da dobit veliko boljše knjige s podobno tematiko.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Why not? Men je bila tudi Twilight zelo berljiva knjiga in sem jih vse 3 med enim dopustom prebrala. Se kar pade notr. Tud 50 Shades of Grey pride na vrsto, ko končam vse Game of thrones (katero še ZMER 1. knjigo berem, ker mi zmanjkuje časa)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Saj proti nimam nič , če drugi to berejo
Samo na splošno mi ni bila knjiga všeč-ko sem jo malo prečekirala. Twilight pa ni tematika, ki bi me zanimala.
*mala*, koliko knjig pa je (ciljam na Game of thrones)?
Samo na splošno mi ni bila knjiga všeč-ko sem jo malo prečekirala. Twilight pa ni tematika, ki bi me zanimala.
*mala*, koliko knjig pa je (ciljam na Game of thrones)?
The world is as you are.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Zbirka se sicer imenuje "A Song of Ice and Fire". Zaenkrat jih je izšlo 5 (v ang., ne vem kako je z slovenščino), planirani sta pa še 2 (se mi zdi).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
*mala* napisal/-a:ko končam vse Game of thrones (katero še ZMER 1. knjigo berem, ker mi zmanjkuje časa)
No, če te to kaj potolaži, mislim, da so drugače kar dolge knjige. Ne vem, če je prva isto tako dolga, ker sem jih vse prebirala v elektronski obliki in v takih primerih nimam preveč dobrega občutka za dolžino, me je pa nazadnje malo presenetil podatek, da naj bi tretja knjiga bila približno tako dolga kot kompletna LOTR trilogija.
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
Včeraj končala z Backstage Pass (Sinners on Tour #1) od Olivie Cunning ( btw, knjiga oz. sex scene so hot as hell!, sama zgodba mi je tak tak), sedaj pa bom nadeljevala s tretjim delom serije Untouchable, s knjigo Untraceable od Lindsay Delagair. Prva dela sta nenormalno dobra, upam, da bo zadnji podoben.
EDIT: To je pa prvi del ... http://www.amazon.com/Untouchable-ebook/dp/B005FCDU3W/ref=pd_sim_kstore_2
EDIT: To je pa prvi del ... http://www.amazon.com/Untouchable-ebook/dp/B005FCDU3W/ref=pd_sim_kstore_2
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Po priporočilu: http://www.goodreads.com/book/show/1576 ... from-grace
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Zelo zabavna knjiga,babica pošlje svojega vnuka za dedkom, ki je ušel njenemu teženju in se odpravil na potovanje.Ves čas se nekaj dogaja, lahko berljiva. Priporočam, je odlična za kratkočasenje
Tole pa že spada med erotične romane...najstnica, ki jo je očitno razganjalo na polno.
Tole pa že spada med erotične romane...najstnica, ki jo je očitno razganjalo na polno.
The world is as you are.
- Kampara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2012
Sylvia Day, Prevzeta. Drugi del trilogije Crossfire (prvi je Predana), super knjiga, komaj sem čakala da izide, ker me je prvi del čist navdušil, pa moram rečt, da je tudi drugi del po pričakovanjih Je pa za vse, ki imate rade takšno bolj pikantno, vroče branje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov