Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
jst pa sm glih prebrala od ivana sivca zadnji mega žur
komi sm zaspala kok sm se cmerla=9kolk je pa to želostna knigca.
nujn morm prebrt še dan po zadnjem mega žuru=)upam da mi bo razložla vse tist kar nism razmela.
pa priporočam
komi sm zaspala kok sm se cmerla=9kolk je pa to želostna knigca.
nujn morm prebrt še dan po zadnjem mega žuru=)upam da mi bo razložla vse tist kar nism razmela.
pa priporočam
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
meni je dan po zadnjem mega žuru čiiiit beden, totalno bluženje pa bla bla bla... teorija zarote wannabe... kolko mi je prvi del ZAKON tolko je drugi beeeed...
živa zažgana je ql knjigica, kakoli ne maram takih resničnih zgodb...
danes v dveh uricah 'požrla' prvo damsko detektivsko agencijo... in mi je čist najboljša!
živa zažgana je ql knjigica, kakoli ne maram takih resničnih zgodb...
danes v dveh uricah 'požrla' prvo damsko detektivsko agencijo... in mi je čist najboljša!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
MissBitch napisal/-a:
Jaaa, jaz sem jo tudi na dusek prebrala
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
baje obstaja še drugi del? se mi zdi, da sem nekaj slišala...
tak sem srečna, da mam spet čas za branje, (pa sama sebi že čudna ekr mam vsaki dan v rokah novo knjigo ) da enostavno moram skoz nekaj brati... :9 trenutno so to trije mušketirji pa lotosov cvet... pri meni je vedno več knjig na enkrat v branju veeen, čudno dejte
tak sem srečna, da mam spet čas za branje, (pa sama sebi že čudna ekr mam vsaki dan v rokah novo knjigo ) da enostavno moram skoz nekaj brati... :9 trenutno so to trije mušketirji pa lotosov cvet... pri meni je vedno več knjig na enkrat v branju veeen, čudno dejte
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
MissBitch napisal/-a:baje obstaja še drugi del? se mi zdi, da sem nekaj slišala...
Hehe 6 delov je
Jaz pa ne morem brati par knjig naenkrat. Najprej se posvetim eni, nato drugi... tretji
And I''ll take you for who you are
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
sofia83 napisal/-a: Ahahahaha, kok me je zdej to nasmejal, sploh zdele, k se tkole fino pred spanjem zajebavam z diskriminacijo cen in javno regulacijo monopola Ja tale knjiga je čist zakon, sploh k jst ta predmet že lajk tretje leto "delam" in mam staro knjigo, kjer je lajk triljaužnt napak not. Ampak, OK, mende bomo v sredo nardil. Brankić je pa čist zakon, me vedno tko lepo pozdrav na faksu z imenom pa s priimkom, pa valda "ljuba duša" obvezno pride zdraven
Hehe Vsekakor ti želim velik uspeha! Jst sm že razmišlala, da bi na Ilićev izpit oblekla majčko z napisom: "I'll be back!" glede na to pač, kolk me ekonomija ne zanima in kolk težko se jo spravim učit - ampak mislm da to niti ne bi blo tolk zlo dobr, ker pol bi se med izpitom zihr skos okol mene motal, se smejal in komentiral...
Evo, zdej pa jst tud [konc OT]
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
-
tiana1 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2006
js mam pa najraj knige od amande quick pa kathleen wodiwiss, sm res vse že parkrat prebrala in zdej iščem kje bi loh dobila še ostale od njih, ker nažalost jih je ful mal v slovenščini. a pozna kera še kkšno pisateljico k ma knjige na podobn način, romatika je zakon, js poznam še ene par naprimer viktorija holt pa te sam sm res že vse knjige od nje prebrala in iščem kej novga.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
tiana: kaj pa v vrtincu od m.mitchell, ali pa d.taylor: črni labod1&2, mahovka1&2, itd?
meni je tudi sidney sheldon ful všeč, sploh diamantna dinastija.
pa še za dva naslova vem, plamen in cvet pa skrivnostna vrtnica. eden vem da je od woodiviss za drugega pa ne vem
trenutno pa berem seksualno življenje catherine m. pa mi ni nevem kaj.
meni je tudi sidney sheldon ful všeč, sploh diamantna dinastija.
pa še za dva naslova vem, plamen in cvet pa skrivnostna vrtnica. eden vem da je od woodiviss za drugega pa ne vem
trenutno pa berem seksualno življenje catherine m. pa mi ni nevem kaj.
-
tiana1 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2006
plamen in cvet pa skrivnostna vrtnica sm že obe prebrala in to parkrat, nažalost sta pa to edini knjigi od te pisateljice v slo sm res že povsod gledala. od sidney sheldona sm tud že vse prebrala res so dobre ja, pa tud une k jih je kr.ena napisala tud že poznam. js sm drgač ful freak na knige eno poletje sm jih mislm okol 200 prebrala, pa tud čez let jih ful tko da men je res že zmankal idej edin da si nekje nabavm od amande quick pa kathleen wodiwiss v drugem jeziku, sam nevem še točn kje
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Tiana, če tako veliko bereš, se lahko lotiš tudi česa malo zahtevnejšega. (ne zateženega )
Par strani nazaj smo omenjale enkratno Jodi Picoult Rojena iz tvojega življenja.
Super je tudi Ishiguro, predvsem Ne zapusti me nikdar, pa McEwan Sobota, Zadie Smith, Elizabeth Berg,....
Če se ti da, prebrskaj zadnjih 69 strani tele teme...
Par strani nazaj smo omenjale enkratno Jodi Picoult Rojena iz tvojega življenja.
Super je tudi Ishiguro, predvsem Ne zapusti me nikdar, pa McEwan Sobota, Zadie Smith, Elizabeth Berg,....
Če se ti da, prebrskaj zadnjih 69 strani tele teme...
-
dash - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: ljubljana
ravnokar sm že nevmkerič prabrala knjigo ljibimec od m. duras priporočam
aja pa hval za predloge knjig od jodi picoult (pa js taprvič k sm vidla to roza knjigo glih zrd tega nism šla brt sm si mislla ja fak če preberm še en osladno romantičn stavk... pa me je res prijetno presenetla)
drgač sm se pa pred eni tednom pretolkla čez Uliksesa-j. joyce (sm kr mal ponosna ) dobra knjiga- bukla, pa vndar bi med tem časom lahko prebrala več boljših knjig
aja pa hval za predloge knjig od jodi picoult (pa js taprvič k sm vidla to roza knjigo glih zrd tega nism šla brt sm si mislla ja fak če preberm še en osladno romantičn stavk... pa me je res prijetno presenetla)
drgač sm se pa pred eni tednom pretolkla čez Uliksesa-j. joyce (sm kr mal ponosna ) dobra knjiga- bukla, pa vndar bi med tem časom lahko prebrala več boljših knjig
če nehaš vrjeti v pravljice se ti nehajo dogajati
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov